Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(gandriuke... @ 2009 06 10, 14:04)
Tikrai reiks parašyti laiska  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Parasiau laiska del lagamino į senasnaujas neatsako nieko g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2009 06 11, 14:32)
Parasiau laiska del lagamino į  senasnaujas neatsako nieko  g.gif  g.gif

Tu palauk, gal daug darbų turi, man visada atsako į laiškus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 06 11, 13:47)
Tu palauk, gal daug darbų turi, man visada atsako į laiškus  smile.gif

Nekantri as baisiai blush2.gif Na jei kas reiks pasiskambint
Atsakyti
Pasirodo ImDeco irgi turi el parduotuvę:

Lagaminas (parduotuvėje buvo kelių dydžių, o čia radau tik vieną, nedidelį).

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Suprantu, kad galbūt šį klausimą girdit ne pirmą kartą, bet prašau pagalbos. Dekupažuoju labai nedaug ir nedidelius darbukus, taigi patarkit kokią sendinimo priemonę geriausia naudoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 06 09, 08:30)
Vilniuje konkreciai nezinau,deko parduotuvese,Kaune pasakyciau konkreciau...o pries gruntuojant tikrai nepakenks pasveisti ,tai pastiprins sukibima

As noreciau suzinoti Kauno parduotuves, girdejau kad ir bazese yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 06 11, 21:55)
Sveikos 4u.gif 
Suprantu, kad galbūt šį klausimą girdit ne pirmą kartą, bet prašau pagalbos. Dekupažuoju labai nedaug ir nedidelius darbukus, taigi patarkit kokią sendinimo priemonę geriausia naudoti? g.gif

Apie sendinimo priemones turbūt puse dekupažo temų prirašyta biggrin.gif Kas liečia sendinimą, tai kiek žmonių, tiek nuomonių, kiekviena atranda sau geriausią, man pvz. patinka Stamperia Sottile. Kiek suprantu tu nori dekupažinti papuošalus?
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 06 12, 01:30)
Apie sendinimo priemones turbūt puse dekupažo temų prirašyta  biggrin.gif Kas liečia sendinimą, tai kiek žmonių, tiek nuomonių, kiekviena atranda sau geriausią, man pvz. patinka Stamperia Sottile. Kiek suprantu tu nori dekupažinti papuošalus?

visiskai teisingai smile.gif
Atsakyti
man irgi stamperia viena is megstamiausiu....bet jei nori tarkim mazus daiktus daryt, kaip suprantu kazka su papauosalais, ar ne? tada tau tiktu labai stamperios medium...arba artmanijos Retro.na as tokius rinkciausi.
Atsakyti
Mergaites o kur stamperia perkat 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(cindy @ 2009 06 12, 09:52)
visiskai teisingai smile.gif

Pritariu Gabii dėl retro sendintojo, turėtų gražiai atrodyti, bet aš ir su Stamperia Sottile esu mačiusi labai gražių sagių smile.gif Tau belieka išsirinkti smile.gif

QUOTE(Marinčik @ 2009 06 12, 10:52)
Mergaites o kur stamperia perkat 4u.gif

Aš pirkau SenasNaujas, bet turbūt beveik kiekviena internetinė parduotuvė šį sendintoją turi, skiriasi tik kaina smile.gif Kaune manau pigiausia Stamperios produkcija yra PusePlius.
Atsakyti
Ačiū
Atsakyti