Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Saksona @ 2009 06 10, 13:18)
šiandien mačiau Toto Deco Kaune. 57Lt (rodos tiek sakė). Dydis - telpa A4 formato lapas. Nečiupinėjau, bet man atrodė, kad kartotninis g.gif www tai nerandu...

TAI GAL SENDAIKČIŲ TURGUJE PASŽIŪREK g.gif DAR IDOMIAU TIKRA SENOVINĮ LAGAIMĄ rolleyes.gif
Atsakyti
Kartotinių lagaminų esu mačiusi ImDeco (Kauno Akropolyje). Kainos nepamenu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 06 10, 12:07)
Nepigiai, Artmanijoje viskas ne pigu  biggrin.gif tu parašyk laišką SenasNaujas ir žinosi, ar turės kartotinių lagaminų  smile.gif

Tikrai reiks parašyti laiska bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(baltė @ 2009 06 10, 13:20)
Kartotinių lagaminų esu mačiusi ImDeco (Kauno Akropolyje). Kainos nepamenu. smile.gif

Kad aš ne iš Kauno, tai neišeis nusipirkt ..
Atsakyti
Turiu vieną klausimą: dažiau dėžutę su akriliniais aukso spalvos dažais ir pastebėjau, kad lieka nemažai grūdelių, kurie jaučiasi net tepant dažus pirštais. Tai dabar nežinau ar čia tik tam tikros firmos dažų sudėtis su grūdeliais, ar visi metalų spalvos dažai turi tokią savybę, o gal aš tiesiog per storą sluoksnį užtepiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2009 06 10, 21:32)
Turiu vieną klausimą: dažiau dėžutę su akriliniais aukso spalvos dažais ir pastebėjau, kad lieka nemažai grūdelių, kurie jaučiasi net tepant dažus pirštais. Tai dabar nežinau ar čia tik tam tikros firmos dažų sudėtis su grūdeliais, ar visi metalų spalvos dažai turi tokią savybę, o gal aš tiesiog per storą sluoksnį užtepiau blush2.gif

Esu turėjusi kelių firmų auksinius akrilinius dažus, bet nei vienuose nesijautė kažkokių grūdelių. Manau dažų sluoksnis čia tikrai neturi įtakos. O kokios firmos tavo akriliniai dažai ir kur juos pirkai? smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri patarsit, kodel niekaip negaliu ilisti i ARTMANIJOS prekiu kataloga g.gif ??? Pagrindinis puslapis atsivercia, o daugiau niekaip verysad.gif ? Ieskau ANTIKOS ax.gif
Dekui
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2009 06 10, 21:32)

pas mane auksiniai be jokiu grudeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 06 11, 10:01)
Sveikos. Gal kuri patarsit, kodel niekaip negaliu ilisti i ARTMANIJOS prekiu kataloga g.gif ??? Pagrindinis puslapis atsivercia, o daugiau niekaip verysad.gif ? Ieskau ANTIKOS ax.gif
Dekui

Labas smile.gif man tai visi Artmanijos puslapiai atsiverčia smile.gif gal tik tuo laiku buvo nesklandumų su puslapių atsidarymu? smile.gif
O Antikos ieškai Artmanijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 11 birželio 2009 - 10:04
QUOTE(rimute7 @ 2009 06 11, 09:01)
Dekui

galbut tavo naršyklė ne Internet Explorer, o kokia nos kita (pvz. Opera)? Artmanija man tik per explorer atsidaro g.gif
Atsakyti
Man su Firefox irgi atsidaro.
Atsakyti
artmanija per "Opera" narsykle neatsidaro.
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 06 11, 11:14)
galbut tavo naršyklė ne Internet Explorer, o kokia nos kita (pvz. Opera)? Artmanija man tik per explorer atsidaro g.gif

Dėkui 4u.gif . Lekiu perjungsiu, aišku buvo Opera doh.gif .
Atsakyti