manau irgi kad cia ant tapetu daryta iskiliu.nes ir dazant su paprastais dazais ant dazomu tapetu su ornamentais dazai ant tu ornamentu atrodi ryskesni.
Labai reikia pagalbos. Uzsikreciau ir as dekupazu, tik man kazkodel nesigauna sendinimas. Nusipirkau visas priemones is artmanijos. Bandziau ant medinio remelio - nudazau dazais, priklijuoju aplikacija tada tepu sendinimo priemones ,,Antika". Viska pagal instrukcija - pirma viena, kai nudziuna antra. Bet kazkodel man nesuskilineja, tiksliau vos vos suskilineja. Pirma syki sendinant ,,antika" tepiau teptuku, tai galvojau, kad todel nepavyko. Tada dariau kita darbeli ir tepiau ,,antika" pirstu, siek tiek daugiau suskilinejo, taciau tik vietomis. Nesuprantu ka padarau ne taip. Itariu, kad gal visa esme uztepime lako. Niekur neradau kaip taisyklingai ji uztepti. Is anksto dekoju uz pagalba.
gal ziauriai plonai tepei, bet per daug irgi negerai grioviais skyla. nes pagal tavo parasyma viska gerai rasei. ant paveiksliuko antika 1 isdziuna antika 2. kai atsiranda itrukimai reikia itrinti akriliniais dazais tuos itrukimus, tada jie isriskeja. galima dar itrinti ir akiu seseliais arba porporina.
sveikos merginos nusipirkau ermitaze pora sviestuvu, kuriuos noriu dekoruoti. jau esu tai dariusi, bet su servietele, o dabar norima motyva tinkamo dydzio radau tik dekupazinio popieriaus... ar pavyktu padaryti kokybiskai, ar neakristu niekas? servieteles klijavau su tekstiles mediumu, o dabar kuo klijuoti? tekstiles man atrodo be prilyginimo maziau sukibs nei universalus klijai-lakas... as pasimetus, patarkit prasau sviestuvas va toks kur po 15lt