Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

supratau, ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal jūs galit pasakyt kaip padaryti šitos komodos šonai g.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikos mergaites,

noreciau paklausti patarimo tongue.gif
labai grazus jusu darbeliai. as taip pat po truputi dekupuoju, bet daugiau klijuoju mazus paveikslelius ir darau sendinima. ax.gif
suzavejo dezutes, kurios apklijuotos istisa servetele. tai va... ir noriu Jusu paklausti ir jei nesunku parasykite tokio darbelio eiga, kaip klijuoti , ypac kampus, kad jie nesusiraitytu ir tt.
cia labai daug apie viska kalbate, kiek perziurejau apie tai neradau.
tai laukiu pagalbos . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 06 03, 11:19)
Pepilota, miela, tavo firminė artmanijos antika nenusiplauna smile.gif tai net nežinau, ar būna kokių tirpiklių , gal kitos merginos žino?
O koks ten dramblys, o kodėl nesigavo ? juk viską buvome išmėginusios. Gal per didelis dramblys ir nepasidavė?

Matai as tik tiek ir buvau darius kiek bandem kursuose ir, be to, jei buciau darius ant lygaus ir nedidelio ploto, esu tikra, kad butu gavesi. bet as gi is karto sugalvojau ta drambli dekoruot blush2.gif

O nesigavo tai, kad kai kur be galo smulkus skilimai, ten, kur stambus, tai labai man grazu. del to sugalvojau, kad noriu nuplauti ir bandyti vel kai gausiu aplicrafto stambaus skaldymo sendintoja.

Dar vienas brokas su tuo drambliu - ne visur pataikiau uztept, tai vietom liko nesendinta.

Vienzo, mokytis ir mokytis rolleyes.gif

QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 06 03, 14:51)
Pepilota, o jau įtrynei įtrūkimus? Jei ne, tai esu gelbėjus kažkada padėtį taip: pašveičiau kiek įmanoma, tada vaitspiritiniu laku kelis sluoksnius dėjau ant viršaus, o tada vėl sendinau iš naujo. Gavosi ne visai toks kaip turi būt, bet toks įdomus ir netgi sakyčiau gražus efektas. Norėdamas tokio neišgausi paskui biggrin.gif

Aha, kai kur itryniau. Vienzo, jei ka, tai man ir negaila to dramblio, nes ir emiau dabar tokius daiktus dekoruot, kur negaila butu ismest jei kas nesigautu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepilota: 03 birželio 2009 - 19:34
QUOTE(alicija.ali @ 2009 06 03, 18:10)
Sveikos mergaites,

noreciau paklausti patarimo  tongue.gif
labai grazus jusu darbeliai.  as taip pat po truputi dekupuoju, bet daugiau  klijuoju mazus paveikslelius ir darau sendinima.  ax.gif
suzavejo dezutes, kurios apklijuotos istisa servetele. tai va... ir noriu Jusu paklausti ir jei nesunku parasykite tokio darbelio eiga, kaip klijuoti , ypac kampus, kad jie nesusiraitytu ir tt.
cia labai daug apie viska kalbate, kiek perziurejau apie tai neradau.
tai laukiu pagalbos .  4u.gif

Yra speciali tema "dideliu motyvu klijavimas". Ten tikrai gerai paaiskinta kaip patyrusios daro 4u.gif
Atsakyti
M g.gif ergaites patarkit kokiu laku lakuoti stiklini sviestuvo gaubta.Isivaizduoju,kad
tai turetu buti kazkoks karsciui atsparus lakas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 06 04, 08:54)
M g.gif ergaites patarkit kokiu laku lakuoti stiklini sviestuvo gaubta.Isivaizduoju,kad
tai turetu buti kazkoks karsciui atsparus lakas. g.gif

jei lemputė nekaitrinė, tai nebūtinai wink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,turiu klausima blush2.gif
Noriu dekupazint stikline lekste i dugno puses ir noriu pasendinti su sadolin laku,bet kiek zinau su juo sutrukineja tik virsutinis sluoksnis g.gif o man reikia,kad itrukimai matytusi is geros lekstes puses.Bandzia nedazyta lekste nulakuoti ir tada uzdazyti dazais,bet neitruko verysad.gif Ka as ne taip darau. unsure.gif
Atsakyti
O jeigu lempute paprasta,tai man atrodo,kad ilgiau degant stiklas smarkai ikaista.
Papildyta:
Di72,bet kokia grazi komoda,is kur tu ja radai tokia
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 06 04, 14:29)
Di72,bet kokia grazi komoda,is kur tu  ja radai tokia

va čia komoda

ir man patiko labai. Ypač tie šonai. bet kaip juos padaryti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Di72: 05 birželio 2009 - 09:58
QUOTE(Di72 @ 2009 06 05, 10:58)
va čia komoda

ir man patiko labai. Ypač tie šonai. bet kaip juos padaryti  doh.gif

Faini darbeliai wub.gif
Man atrodo,kad cia uzklijuotas iskilusis tapetas ir nupurkstas/nudazytas
Atsakyti
labas merginos smile.gif
norejau paklaust gal jus zinot kaip vadinasi ir kur parsiduoda tokie labai labai smulkus karoliukai ( tokie kaip stambus cukrus tik kad apvalus 4u.gif ), kuriuos reik klijuoti ant pavirsiaus norint isgauti 3D serksno efekta? jie buna sidabro, aukso spalvos ir pan.
niekur nerandu tokiu pirkti o labai reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cabby: 05 birželio 2009 - 10:36