Be minčių šiuo klausimu, nelabai suprantu prie ko toje svetainėje šis straipsniukas?
O tai tu šį tekstą dar kažkur matei?
Maciau ne konkreciai sita teksta,bet paprasiau kad isverstu is anglu kalbos apie dekupaza.
Pazodziui isvertus ir gavosi panasiai-visiskos nesamomos,teisingiau teiginiai
priestaraujantys tikrovei-va kaip ir sitam tekste.Jaigu nesuprastum apie dekupaza,
tai galvotum-koks geras vertimas.Nes mano drauge(nieko nezinanti kas tas dekupazas) net ir nesusimaste,kad cia kazkas netaip.
Pazodziui isvertus ir gavosi panasiai-visiskos nesamomos,teisingiau teiginiai
priestaraujantys tikrovei-va kaip ir sitam tekste.Jaigu nesuprastum apie dekupaza,
tai galvotum-koks geras vertimas.Nes mano drauge(nieko nezinanti kas tas dekupazas) net ir nesusimaste,kad cia kazkas netaip.
aš tiesiog mačiau šitą patį tekstą šitoje pačioje svetainėje, bet jau senokai. Nes gavau nuorodą, merginos pasijuokimui atsiuntė. O aš pagalvojua,kad žmonės prisiskaitę tokių strainsių po to ir daro pievas.......
Aišku, manau kad galima jiems parašyt, ir jei protingi žmonės, apsidžiaugs, jog yra besidominčių ir neabejingų.
Bet sąlyga - "jei"...
O iš kitos pusės nieks per galvą neduos...
Bet sąlyga - "jei"...
O iš kitos pusės nieks per galvą neduos...
sveikutės, aš ne su labai gudriu klausimu, bet kad labai reikia, gal padėsit
sendinant su vienkomponenčiu kraku reikia ji tepti viena kryptim, o po to dažus priešinga. Klausimas - ta priešinga tai reiškia kad statmenai, nei buvo tepta, ar taip pat (tarkim horizontaliai), tik priešinga kryptim
nu pačiai gėda už tokį kvailą klausimą, alia neišėjo sendinimas, tai noriu pasitikslint
sendinant su vienkomponenčiu kraku reikia ji tepti viena kryptim, o po to dažus priešinga. Klausimas - ta priešinga tai reiškia kad statmenai, nei buvo tepta, ar taip pat (tarkim horizontaliai), tik priešinga kryptim
nu pačiai gėda už tokį kvailą klausimą, alia neišėjo sendinimas, tai noriu pasitikslint
ooo ką matau aš tai pamirštu amžinai ,kuria kryptimi tepu,tai ėmiau tepti sukamuoju judesiu ir visą laiką susikryžmina man
laabas, man tai labai gėda, kad mes taip gražiai bendravom ir aš pradingau po to kaip kokis paršelis nes šiaip tai vis prisimenu Tave
o tai sukamuoju ir dažus ir laką, ar tik dažus?
vakar rodžiau kaip daryt tokiai mergaitei ir būtent su vienkomponenčiu nesigavo skilinėjimo visai tai ir pasimečiau, kaip reikia teisingai
o tai sukamuoju ir dažus ir laką, ar tik dažus?
vakar rodžiau kaip daryt tokiai mergaitei ir būtent su vienkomponenčiu nesigavo skilinėjimo visai tai ir pasimečiau, kaip reikia teisingai
QUOTE(pepilota @ 2009 06 02, 23:37)
Dekoravau drambli ir nepavyko dvikomponentis sendinimas, galvojau nuplausiu ir vel viska bandysiu is naujo. Bet nenusiplauna Tai noriu paklausti ar galima svitrint ir ant virsaus vel dazyt ir sendint ar turiu svariai nuplaut. Ir jei taip, tai kaip tai padaryt???
Man atrodo,kad tik su statybiniu fenu pasildzius ir su pletne nugramdzius galetum is naujo kazka sukurt.
Siggy, ar negali būti,kad paseno priemonė, žinau,kad tu iš seniau jų turi, man su sadolinu taip buvo, po metų nebeveikė....
beje, tepu su pirštais ir pirma sluoksnį suku, antrą jau pagal raštą, jeigu suksi ,tai tokie susisukę gausis. Jeigu su teptuku tieseni brūkšniukai
Smagu,kad prisimeni mane aš irgi vis pavartau jūsų dovaną man, tai taip jauku
beje, tepu su pirštais ir pirma sluoksnį suku, antrą jau pagal raštą, jeigu suksi ,tai tokie susisukę gausis. Jeigu su teptuku tieseni brūkšniukai
Smagu,kad prisimeni mane aš irgi vis pavartau jūsų dovaną man, tai taip jauku
Pepilota, o jau įtrynei įtrūkimus? Jei ne, tai esu gelbėjus kažkada padėtį taip: pašveičiau kiek įmanoma, tada vaitspiritiniu laku kelis sluoksnius dėjau ant viršaus, o tada vėl sendinau iš naujo. Gavosi ne visai toks kaip turi būt, bet toks įdomus ir netgi sakyčiau gražus efektas. Norėdamas tokio neišgausi paskui
QUOTE(Lachesė @ 2009 06 03, 12:16)
Siggy, ar negali būti,kad paseno priemonė, žinau,kad tu iš seniau jų turi, man su sadolinu taip buvo, po metų nebeveikė....
nepasenus tikrai šį savaitgalį tik nupirkau...
kažkaip iki šiol tik dvikomponentį naudojau..
reikės pabandyt su tais suktukais tada bet vistiek įdomu - ar trūkinėja tada kai suskryžmina, ar tada kai lygiagrečiai bet kita kryptim eina?
QUOTE(Siggy @ 2009 06 03, 13:12)
bet vistiek įdomu - ar trūkinėja tada kai suskryžmina, ar tada kai lygiagrečiai bet kita kryptim eina?
Čiaip tai trūkinėja visaip, tik gražiau jei kryžmai. Ir išsiryšina tada geriau. Man taip pat nesigavo neseniai, bet įtariu, kad reikėjo truputį storiau lako tepti.