Mes ir lankėmės šioje įstaigoje
Bėdų kažkaip neturėjom didelių, bet mūsų pediatrė norėjo konsultacijos pas logopedą. Parašė siuntimą, norėdama užsiregistruoti konsultacijai buvau apšaukta, kad jie konsultacijų neteikia, tik gydo, sudiktavo kodus, kuriuos gydytoja siuntime turėjo parašyti. Gydytoja perrašė siuntimą. Patekom pas ponią vedėją tos įstaigos
Klausinėjo, tyrinėjo, apžiūrinėjo vaiką, kalnus klausimų uždavinėjo, malonaus bendravimo kaip ir nulis buvo. Nepamenu kokiu tikslu, bet ji paklausė kur mes dirbame ir atsakius, kad esam dirbantys ir kokias pareigas užimantys, bendravimo stilius pasikeitė kaip naktis ir diena. Tapo maloni, labai akcentavo, kad mums labai pasisekė, nes arti datos buvo jos paskirtos kitiems vizitams pas kineziterapeutą, psichologą, socialinį darbuotoją ir galų gale logopedą. Su vyru juokavome, kad trūksta, jog dar nusiųstų į vaikų teisių apsaugos tarnybą
Vizito pabaigoje pareiškė, kad mūsų gydytoja nieko neišmananti ir tie kodai nurodyti siuntime netinkami (nors pati buvo sudiktavusi)
Antru apsilankymu ėjome pas kineziterapeutę, labai maloni moteris, net netinkanti prie bendro kolektyvo
Tą pačią dieną apsilankėme ir pas logopedę
Labai nemaloni moteris, mano 1,4m vaikui įbruko barškutį ir neleido liesti jokio žaislo kabinete, nes gali sudaužyti. Motyvavo tuo, kad jei visi lies, neliks ten jai nei vieno žaislo
Vėl tie patys klausimai kaip pas ponią vedėją
Po pusvalandžio apklausos kitam kartui liepė eiti užsirašyti pas socialinę darbuotoją. Pas socialinę darbuotoją turėjau užsirašyti ir konsultacijai pas psichologą. Nuėjus buvau informuota, kad psichologė serga ir kai ji pasveiks jie patys paskambins ir pasakys kada atvykti. Buvau nustebusi, kad jie patys skambins, tai kelis kartus klausiau ar tikrai skambins ir ar tikrai mano numerį turi. Tvirtino, kad paskambins. Jau pusę metų laukiu to skambučio, gal psichologė serga
Dar po mėnesio galvojom paskambint ir pasiteirauti kuo ta psichologė serga, kad vis nesulaukiame skambučio
Daugiau nėjome į šią įstaigą, nes tų dviejų kartų buvo gana
Labai linkiu, kad nereikėtų į ją pakliūti
Mums ta bėdelė, dėl kurios pediatrė buvo sunerimusi išnyko savaime. O visos, kurios lankotės stiprybės (ypatingai apsilankant pirmą kartą pas ponią vedėją, nes kaip supratom iš mūsų pediatrės visi iš jos grįžta apsiverkę). Visi mes esame nuostabūs tėvai linkintys tik gero savo vaikučiams ir nei viena "ponia" neturi teisės mūsų menkinti. Sėkmės
Atsiprašau, kad labai išsiplėčiau