Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko 2asis- 5asis gimtadienis

QUOTE(XVXVX @ 2011 04 05, 14:20)
Pritariu jums, juk ir zaidimu kamabri galima padaryti labai graziu nuotrauku su dovanom, tortu, sokiais, net ir programeles rengia ten smile.gif o ir tevams maziau vargo, tvarkymosi. smile.gif aisku priklauso kiek mazuju sveciu bus, jei tik 1-2, toliau visi tetos ir dedes, tada nera tikslo, jei vien vaiku balius tada mintis tikrai gera smile.gif

Taip- zaidimu gambary geras variantas mazesniems. Vilniuje, pvz. Drugelis. Kiti labiau didesniems pritaikyti kambariai. Na, as taip manau smile.gif
2 metuku personazu dazniausiai bijo, uzduotelems nesusikoncentruoja,
o palaipiot, paciuozinet- jiems pats tas.
3 metu jau patiko zmogus, apsirenges ypatingais rubais ir kalbantis kitaip, bet kai kurie sveciai issigando klauno...
4-5- buvo pakvaisus del feju, tai dar kelias dienas fejos pasakotomis istorijomis svaigo.
6 svente su draugais, ivairaus amziaus giminaiciais zaidimu kambaryje, tai buvo raganu programele.
Atsakyti
maniskiui ant nosies 5 jubiliejus.kadangi gyvenam nuosavam name tai sugalvojom vietoj kokio zaislo isnuomot pripuciama batuta.deja tokiem didesniem<jubiliatas jauniausias kitiem apie 9 metus>arba nera arba kaina val 100lt,na pigiausiai ka radu tai 400lt visai dienai.buvau nuplanavus isnuomuot laivo formos ta batuta ir padaryt tema ''piratu fiesta'' deja kol kas daba mastau apie ''cirka''<manasis kiekviena diena buna vis kita zveris bet dazniausiai liutas arba katinas>na kas is to iseis bus matyt.parasysiu veliau
Atsakyti
sveiki smile.gif greit ir musu dukrytes 3 gimtadienis, tai irgi pagalvojau apie pripuciama batuta smile.gif vaikams bus pramoga, o del vaiku vaisiu- tai manau nelabai dar jiems tai galvoj, bus sulciu, vaisiu, truputi saldumynu ir tortas smile.gif na ir aisku daaaug balionu reikia pripust.
Atsakyti
QUOTE(mil@4k@ @ 2011 07 13, 16:07)
sveiki smile.gif greit ir musu dukrytes 3 gimtadienis, tai irgi pagalvojau apie pripuciama batuta  smile.gif vaikams bus pramoga, o del vaiku vaisiu- tai manau nelabai dar jiems tai galvoj, bus sulciu, vaisiu, truputi saldumynu ir tortas smile.gif na ir aisku daaaug balionu reikia pripust.

tai vaikai tai taip,tokie valgytojai... doh.gif bet va,kad jie su teveliais ateina,o teveliams gi reikia kazka pasiulyti.... blush2.gif mane labiausiai erzina tai kai dar su bokele ateina pas vaika i gimtadieni.... doh.gif nu nesuprantu zmoniu nors uzmusk.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2011 07 14, 14:56)
tai vaikai tai taip,tokie valgytojai... doh.gif bet va,kad jie su teveliais ateina,o teveliams gi reikia kazka pasiulyti.... blush2.gif mane labiausiai erzina tai kai dar su bokele ateina pas vaika i gimtadieni.... doh.gif nu nesuprantu zmoniu nors uzmusk.... doh.gif

Taip, teveliam tai stala darysiu smile.gif nes vis vien ir seneliai ir tetos, dedes ateis biggrin.gif pas mus be bokele irgi neapseina, nes sekancia diena iskart mano gimtadienis, tai svenciam kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mil@4k@ @ 2011 07 14, 13:18)
Taip, teveliam tai stala darysiu smile.gif nes vis vien ir seneliai ir tetos, dedes ateis  biggrin.gif  pas mus be bokele irgi neapseina, nes sekancia diena iskart mano gimtadienis, tai svenciam kartu  biggrin.gif

va pas mus ta pati dilema,tik MB gimtadienis diena pries mazosios.... doh.gif bet zinok man kai tie teveliai tokie pusiau gyvi sedi,o vaikai viska mato,daro ka nori,kazkaip nepatinka.... blush2.gif uztai pasakiau,kad vaiku balius bus su pieno kokteiliais,tegu ateina su vaikais visi kartu pazaisim ka nors,uzkasim,o paskui isgerti tai galim eiti i kluba ar i bara be vaiku,jei jau taip reikia to gerimo.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2011 07 14, 16:57)
va pas mus ta pati dilema,tik MB gimtadienis diena pries mazosios.... doh.gif bet zinok man kai tie teveliai tokie pusiau gyvi sedi,o vaikai viska mato,daro ka nori,kazkaip nepatinka.... blush2.gif uztai pasakiau,kad vaiku balius bus su pieno kokteiliais,tegu ateina su vaikais visi kartu pazaisim ka nors,uzkasim,o paskui isgerti tai galim eiti i kluba ar i bara be vaiku,jei jau taip reikia to gerimo.... g.gif

Mes sikart svesim atskirai irgi smile.gif o mano jau sestadieni biggrin.gif tai viduri savaites visi turiningai kulturingai laika leisim, tik tikiuosi oras geras bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(mil@4k@ @ 2011 07 14, 21:29)
Mes sikart svesim atskirai irgi smile.gif o mano jau sestadieni  biggrin.gif  tai viduri savaites visi turiningai kulturingai laika leisim, tik tikiuosi oras geras bus  g.gif

na tai to ir oalinkesiu... 4u.gif
Atsakyti
patarkit ka galima suorganizuot 5 gimtadienio proga kai sventes kaltininkas negales lakstyt,nes sugipsuota koja.o vaiku jau prikviesta.sad.gif
Atsakyti
QUOTE(margustas @ 2011 07 19, 11:24)
patarkit ka galima suorganizuot 5 gimtadienio proga kai sventes kaltininkas negales lakstyt,nes sugipsuota koja.o vaiku jau prikviesta.sad.gif

na galima kazkokiu zaidimu ir atsisedus pazaisti,nebutinai lakstyti... g.gif pvz surasyti gimtadienio linkejimus ant gipso... biggrin.gif o gimtadienis bus namuose...?
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2011 07 20, 22:16)
na galima kazkokiu zaidimu ir atsisedus pazaisti,nebutinai lakstyti...  g.gif pvz surasyti gimtadienio linkejimus ant gipso...  biggrin.gif o gimtadienis bus namuose...?

daba jau galvojam gal i kokia picerija nuvezt g.gif ,bet gereiciausiai namuose<nuosavam kieme blush2.gif >.tai va kad jo sveciai bus vyresni apie 7-9 metu blush2.gif ,bendramziu nei vieno doh.gif
Atsakyti
QUOTE(margustas @ 2011 07 21, 10:51)
daba jau galvojam gal i kokia picerija nuvezt g.gif ,bet gereiciausiai namuose<nuosavam kieme blush2.gif >.tai va kad jo sveciai bus vyresni apie 7-9 metu blush2.gif ,bendramziu nei vieno doh.gif

Paruoškite stalo žaidimų, o už juos kokių mini prizų 4u.gif
Atsakyti