Mamytes, butu labai malonu, kad pasidalintumete patirtimi kaip švenčiate dvimetukų (-ių) gimtadienius. Ką darote šią vaikučiui ypatingą dieną?
Labai norėčiau, kad ji mano mergaitei skirtusi nuo įprastos dienos, bet neturiu tiek fantazijos kad ką sugalvočiau
labas vakaras.Artėja mano mažosios gimtadienis, gruodžio viduryje sueis trys metukai.Labai myliu sesę dėl to noriu ją nustebinti, žinoma ji gal dar per maža ir nesupras.Noriu suorganizuoti jai mažą šventę.Esmė tame, kad vaikai bus įvairaus amžiaus, keli vaikučiai panašaus kaip sesuo, o vat bus giminaičių, dėlkuriųlabiausiai ir dvejoju.(nuo pirmos iki ketvirtos klasės).Taipgi noriu išrinkti kokią nors lavinančią dovaną, nežinau ar gerai išreiškiau mintis žodžiulavinančią;>
mano mergaitė, kaip ją vadinu labai gabi, turi gerą atmintį, nepasakytum, kad trijų metų vaikas.Labi žingeidi.Kokią dovaną pasiūlytumėte?
mano mergaitė, kaip ją vadinu labai gabi, turi gerą atmintį, nepasakytum, kad trijų metų vaikas.Labi žingeidi.Kokią dovaną pasiūlytumėte?
maniskis gavo puikia dovana budamas treju, bet manau labai tiktu ir dvieju vaikuciui. tai yra toks pripuciamas batutas, kur ir kamuoliai yra pripuciami, galima sokineti. ismatavimai gal metras ant metro bet musu senos statybos buto vaiku kambaryje, gal kokiu 15 kvadratu puikiai isikomponuoja vaikas ten uzmigdavo, mazieji sveciai ateje tik ten puola. uosviai pirko senukuose, mokejo apie 80 lt, bet tikrai maniskis kaip berniukas gavo su batmano motyvais. tikrai rekomenduoju
Vis apie dovanėles diskutuojama. O kur šventėte? Kas patiko jūsų dvimetinukams?
QUOTE(smiltainis @ 2010 10 29, 21:17)
Vis apie dovanėles diskutuojama. O kur šventėte? Kas patiko jūsų dvimetinukams?
Arteja ir mano pupos 2 gimtadienis.Dar nesudeliojau visko nuosekliai mintyse,bet sis tas jau yra,kad pra dzia bus zaidimu kambary,o uzkast ir torto valgyt grisime namo.Vaikai pakeis aplinka,bus super
sveikutes mano dukrai bus 3 metukai ir mes svesim namuose dabart ji domisi barbemis labai tai ir bus tokia tema barbiu puota bus konkursas rinksim geriausia barbe aisku visos bus su dovanelemis ir visos gaus po juosta su nominacija tada jieskosim barbes skrinios su visokiomis uzduotimis na ir dainavimas pagal karaoke sokimas tiesa dar bus fotosesija su piesiniu plakatu jame nupiesta barbes bratz veiukai iskirpti ir vaikuciai vietoj skrituliuku prikis savo veidukus
QUOTE(valdenis @ 2011 02 01, 11:24)
sveikutes mano dukrai bus 3 metukai ir mes svesim namuose dabart ji domisi barbemis labai tai ir bus tokia tema barbiu puota bus konkursas rinksim geriausia barbe aisku visos bus su dovanelemis ir visos gaus po juosta su nominacija tada jieskosim barbes skrinios su visokiomis uzduotimis na ir dainavimas pagal karaoke sokimas tiesa dar bus fotosesija su piesiniu plakatu jame nupiesta barbes bratz veiukai iskirpti ir vaikuciai vietoj skrituliuku prikis savo veidukus
kokios grazios idejos, kai mano dukryte bus vyresne, butinai panaudosiu ka nors. SUPER.
O mes irgi si menesi svenciam gimtadieni - antraji. tai nieko labai ipatingo nebus, nes ji nelabai supranta kad gimtadienis ir kad cia jos svente. tai nuvyksim su vaikuciais i zaidimu kambari...vaikams bus pramoga. irr tiek. gal namus kaip ipatingai papuoshiu...
Sveikos mamytes,nesenai susimasciau kad greit dukrytes gimtadienis(nors koks cia greit),taciau kai taip laikas lekia reikia kazka pradeti galvoti mamytes jus papasakokit kaip sventet savo mazyliu č gimtadieni,kokius zaidimus gal zaidet,koki stala ruoset,viskas viskas idomu
Sveiki, turiu panasaus amziaus vaikucius, tad pasakysiu savo nuomone
pirma tai labai svarbu mazuju sveciu amzius, tai priklausys gimtadienio aplinka. musu sveciai buvo 1,5-3metuku amziaus todel jokiu lobiu radybu, sunkiu uzuociu net negalvojau- neverta.. svarbiausias kambario aksesuaras buvo balionai (balionai su skaiciums kabejo ant karnyzu, lempu, o paprasti buvo ant zemes, ju kazkur apie 50 buvo.. keli kabejo prie laukiniu duru..vaikams labai patiko) grojo vaikiska muzika, dar geriau jei imanoma per telvizoriu parinkt su sokiais muzika, kur rodo uzduoteles, kur reikia rankytem ploti, kojytem trepset- vaikai gali sokti. Stala buvau uzdengusi vienkartine staltiese (su princesem- dukrai) tokie pat puodeliai, lekstutes.
del tu sumustinuku, kur pilni forumai, turiu bloga patirti, todel jiems nepritariu tik laiko gaisimas, o ir nesigauna tokie tobuli kaip paveiksleli.. na nebent viena kita del grozio galima padaryti, as sunui dariau ir bitutes is alyvuogiu ir krokodila is agurko ir pelytes is kiausiniu, nu nepasakyciau, kad kazkam labai jau rupejo tas stalo papuosimas (turiu omeny vaikus) o laiko sugaisau tikrai nemazai (kazkur 3-4val vien ant pjaustymu ir deliojimu ir grazinimu) geriausia yra daryti valgyti tai ka vaikai megsta, as visada darau vaisiu lekste, ji dingsta akimirksiu, nulupu, supjaustau vaisius (dazniausiai mandarinai, kiviai, kriause, melynes, braskes) graziai sudedu i lekste, vaikams patogu paimti galima kepti krabu lazdeles, mazus vistienos kotletukus, mazas vistienos kulseles (dinsta akimirksiu) sumustinukai vieno kasnio
Na lyg ir viskas, sekmes mamyte ruosiant gimtadieni
pirma tai labai svarbu mazuju sveciu amzius, tai priklausys gimtadienio aplinka. musu sveciai buvo 1,5-3metuku amziaus todel jokiu lobiu radybu, sunkiu uzuociu net negalvojau- neverta.. svarbiausias kambario aksesuaras buvo balionai (balionai su skaiciums kabejo ant karnyzu, lempu, o paprasti buvo ant zemes, ju kazkur apie 50 buvo.. keli kabejo prie laukiniu duru..vaikams labai patiko) grojo vaikiska muzika, dar geriau jei imanoma per telvizoriu parinkt su sokiais muzika, kur rodo uzduoteles, kur reikia rankytem ploti, kojytem trepset- vaikai gali sokti. Stala buvau uzdengusi vienkartine staltiese (su princesem- dukrai) tokie pat puodeliai, lekstutes.
del tu sumustinuku, kur pilni forumai, turiu bloga patirti, todel jiems nepritariu tik laiko gaisimas, o ir nesigauna tokie tobuli kaip paveiksleli.. na nebent viena kita del grozio galima padaryti, as sunui dariau ir bitutes is alyvuogiu ir krokodila is agurko ir pelytes is kiausiniu, nu nepasakyciau, kad kazkam labai jau rupejo tas stalo papuosimas (turiu omeny vaikus) o laiko sugaisau tikrai nemazai (kazkur 3-4val vien ant pjaustymu ir deliojimu ir grazinimu) geriausia yra daryti valgyti tai ka vaikai megsta, as visada darau vaisiu lekste, ji dingsta akimirksiu, nulupu, supjaustau vaisius (dazniausiai mandarinai, kiviai, kriause, melynes, braskes) graziai sudedu i lekste, vaikams patogu paimti galima kepti krabu lazdeles, mazus vistienos kotletukus, mazas vistienos kulseles (dinsta akimirksiu) sumustinukai vieno kasnio
Na lyg ir viskas, sekmes mamyte ruosiant gimtadieni
mes darėm žaidimų kambary ir viskas. Jokių mandrybių, spec.žaidimų ir pan. Vaikai žaidė, lakstė, dūko - buvo pats tas. Juk maži dar, kažkoks ypatingas šventimas yra labiau tėveliam nei vaikam, na lieka tminimai nuotraukos ar pan. Bet aš labiau linkusi kažkokius įdomesnius gimtadienius ruošt vyresniem, kai daugiau supranta ir patys vaikai.
O štai maistas buvo į vaikus labiau orientuotas
O štai maistas buvo į vaikus labiau orientuotas
QUOTE(Isila @ 2011 04 05, 09:57)
mes darėm žaidimų kambary ir viskas. Jokių mandrybių, spec.žaidimų ir pan. Vaikai žaidė, lakstė, dūko - buvo pats tas. Juk maži dar, kažkoks ypatingas šventimas yra labiau tėveliam nei vaikam, na lieka tminimai nuotraukos ar pan. Bet aš labiau linkusi kažkokius įdomesnius gimtadienius ruošt vyresniem, kai daugiau supranta ir patys vaikai.
Pritariu jums, juk ir zaidimu kamabri galima padaryti labai graziu nuotrauku su dovanom, tortu, sokiais, net ir programeles rengia ten o ir tevams maziau vargo, tvarkymosi. aisku priklauso kiek mazuju sveciu bus, jei tik 1-2, toliau visi tetos ir dedes, tada nera tikslo, jei vien vaiku balius tada mintis tikrai gera
reik ir į vaikus atsižvelgti. Pvz mes nesamdom jokių personažų ir programėlių neprašom, nes mano vyresnėlis nemėgsta. Kai būna tokie gimtadieniai, jis neina artyn prie personažų, tik iš tolo stebi, o paskui eina kažką kita veikti. Ir dažnai jis toks būna ne vienas.