Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko 2asis- 5asis gimtadienis

Sveikos, planuojame švęsti gimtadienį tema ,,Ledynmetis". Gal kam teko susidurti su tokia tema?atributikos rasti sunku..Būsiu dėkinga jei pasidalinsite idėjomis. 4u.gif
Atsakyti
gal tiktų melsvos spalvos indai su snaigėmis? aš užsisakinėjau iš www.partyinbox.lt

mūsų gimtadienis buvo snaigių tema ir vyravo balta ir melsva spalvos....
daug ką puošiau snaigėmis, driua batlos šokoldao saniges, kaip saldumyną, baltą žele....

na, o šiaip tikriausiai turėtumėte ieškoti tų visokių gyvūnų paveikslėlių, maketukų....
Atsakyti
Mano dukryte neperseniausiai atsvente 3m. gimtadieni. Buvo princesiu tema, ir net i namus buvom pasikviete tikra princese, kuri visus vaikus ir uzeme. Tikrai labai patiko tiek dukrytei, tiek kitoms mergaitems, tikrai labai saunus princeses personazas. Ir sunui galvojam kazka kviesti gal pirata dar nesugalvojam...
Atsakyti
gal kas matėte kur pirkti su MONSTRĖM lėkštučių, staltiesę. o gal kam atliko 4u.gif ?
Atsakyti
Gal, radote, kas internete prekiauja mano mažasis ponis atributika. Aš radau partyinbox.lt, bet jie išsipardavę šiuo metu. Daugiau nieko nepavyko rasti, atrodo tokio populiari tema, bet atributikos pasirinkimo nėra.
Atsakyti
QUOTE(solciukas @ 2015 02 15, 22:08)
Gal, radote, kas internete prekiauja mano mažasis ponis atributika. Aš radau partyinbox.lt, bet jie išsipardavę šiuo metu. Daugiau nieko nepavyko rasti, atrodo tokio populiari tema, bet atributikos pasirinkimo nėra.

O gal daugiau kas gamina teminę atributiką?
Ar mamytė auksarankė gal kuri gamina? mirksiukas.gif
Mane taip pat domina tokie dalykai, tik dar temą reikia išsirinkti.
Atsakyti