Musu 2-asis gimtadienis jau po menesio hello kitty tema, daugmaz viskas kaip ir apgalvota, bet dar nesupirkta bet reikes jau pradeti ruosti papuosimus po truputi, kad nepasilikti paskutiniam momentui.
QUOTE(Vikciukee @ 2013 08 22, 14:58)
Gal kas darete kaciu tema ar turit kokiu ideju? Bet tik ne hello kitty Mergaite pakvaisus del katyciu, tai 3 gimtadieni reikia ta tema ir daryt manau, na bent truputi kazka papuost sia tema
išpieškit visų svečių veidus kaip katinukus. Ne tik mažųjų svečių, bet absoliučiai visų. Mes kartą taip darėm, tai vaikam labai patiko seneliai ir dėdės ir paišyti. jau kad juokėsi.... buvo labai smagu. pabandykit!
Sveikos Ateinu šiemet ir aš į temutę
Šimet pasmus- superherojų gimtadienis penkiamečiui Ir traukinumai mašinos trimečiui
Ką jau pasiruošiau superherojams. Akcentas- Žmogus Voras Kvietimai, vėliavėlės,papuošimai mediniams iešmeliams Maistą jau apgalvojau Kvietimo tekste kaip visada- viskas nurodyta
Tradiciškai šventės gėlė- balionas
Keletas akcentukų
Kaip viskas atrodė su tortu
Šimet pasmus- superherojų gimtadienis penkiamečiui Ir traukinumai mašinos trimečiui
Ką jau pasiruošiau superherojams. Akcentas- Žmogus Voras Kvietimai, vėliavėlės,papuošimai mediniams iešmeliams Maistą jau apgalvojau Kvietimo tekste kaip visada- viskas nurodyta
Tradiciškai šventės gėlė- balionas
Keletas akcentukų
Kaip viskas atrodė su tortu
Dvimetei sugalvojau vyšnių tema.
QUOTE(Jolichka777 @ 2014 10 30, 04:05)
Sveikos mamytes,
gal kas zino kur radti grazu elektronini pakvietima i gimtadieni boruzeliu tema?
niekaip nerandu
aciu is anksto
gal kas zino kur radti grazu elektronini pakvietima i gimtadieni boruzeliu tema?
niekaip nerandu
aciu is anksto
Jūs norit ,,popierinio" šablono ar tokio kaip filmuko, nelabai supratau?
tai arba turit ieškoti per google angiškai (ladybugsparty invitation" arba ieškoti, kas jums sumaketuotų...
aš pernai į broužių gimtadienį radau pirkti boružės formos atvirukus www.partyinbox.lt
QUOTE(sidrulka @ 2014 12 29, 00:47)
princesiškas 5-asis tortadienis:) kaip visumet labiausia akį viliojo saldus stalas
o jau torto groooooozis
ir labai grazios sukneles-smeigtukai
QUOTE(egzotikaa @ 2015 01 01, 21:52)
aciukas
tortas mūsų nuolatinės kepėjos fantazija....
smeigtukus gamino pagal užsakymą, bet buvo su jais sake nemažai vargelio, nes nelabai pasidavė popierius klijavimui.....
beje, jei kas norit, turiu dar tų suknyčių - smeigtukų
lėlę su saldainių sijonu gaminau pati
karietukės - mini dėžutės - sudėjau saldianiukus žirniukus
vaikams daug labiau nei želė į stiklainiukus patiko guminukai saldianiukai gaminti į saldinių dėžutės ,,formeles"
o kurpaitėse, kurios čia gal nelabai matosi, sudėti marshmallow saldainiukai ant pagaliukų perrištų juostelėmis
popsiukai - taip pat tortų kepėjos labia skanus menas
na ir man pačiai gražiai stalą puošia tie balto šokolado saldumynai ant pagaliukų, tiek,, kad jei gaunasi gan saldūs ir vaikai prakandę nelabai nori nuo to saldumo užbaigti valgyti iki galo
jei kam reikia princesiško gimtadienio SCENARIJAUS - mielai pasidalinsiu
Sveikos, tylu cia kazkaip... Na siemet jau pradedu po truputi ruostis Minnie gimtadieniui. Sventes kaltininkei sueis 3 metukai. Jau renku idejas, aisku pats pasiruosimas vyks vis tiek paskutinemis dienomis kaip visada
QUOTE(KasYra @ 2015 01 30, 15:00)
Sveikos, tylu cia kazkaip... Na siemet jau pradedu po truputi ruostis Minnie gimtadieniui. Sventes kaltininkei sueis 3 metukai. Jau renku idejas, aisku pats pasiruosimas vyks vis tiek paskutinemis dienomis kaip visada
ir mes ruošiamė minės 4-ajam gimtadieniui jau idėjų turiu žaidimukams. dekoracijos beveik visos supirktos rūbeliai taip pat jau yra abiems sesėms:)
gal galite psidalinti savo jau sukauptomis idėjomis? aš pasidaličiau savosiomis
QUOTE(sidrulka @ 2015 02 01, 10:57)
ir mes ruošiamė minės 4-ajam gimtadieniui jau idėjų turiu žaidimukams. dekoracijos beveik visos supirktos rūbeliai taip pat jau yra abiems sesėms:)
Zaidimu tai jokiu negalvoju, nes vaiku daugiau nebus. Tiesiog noriu papuosti aplinka, kad vaikui jaustusi kad cia jos gimtadienis. O idejos renkamos visokiomis kalbomis is interneto issaugotos foto kompe