Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko 2asis- 5asis gimtadienis

Vaaaa, palapinės įtariu vaikui reikėtų dar smagio bigsmile.gif nes turim ir kaimą, ir sodybą, tai pravesr bigsmile.gif
Atsakyti
mano mazylis antro gimtadienio proga gavo zaidimu palapine (iki dabar labai megsta joje zaisti), daug ivairiu konstruktoriu thumbup.gif
Atsakyti
Palapine mum visai nepasiteisino. Daugiau dziaugsmo katem, nei vaikui. Labai patiko didelis (1,5m aukscio) kranas su distanciniu. Na ir traukinius dievina smile.gif
Atsakyti
Sakot nepasiteisino? g.gif Kažkaip ir aš suabejojau jos reikalingumu... Nuvažiavus į kaimą galima manau pastatyt palapinę ir tarp medžių pririšus virvę ax.gif Kas dėl distanciniu valdomų daiktų, mano mazgiui dar kol kas neįdomu. Tiksliau įdomus pats distancinis, o ne tai, ką su juo galima daryt. Kas dar kokių minčių turit??? Aš dar pagalvojau, kad visai įdomu būtų (tiems kas neturi), tas gimnastikos kamuolys, ant kurio atsisėdus galima šokinėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2009 05 28, 19:16)
Sakot nepasiteisino?  g.gif  Kažkaip ir aš suabejojau jos reikalingumu... Nuvažiavus į kaimą galima manau pastatyt palapinę ir tarp medžių pririšus virvę  ax.gif Kas dėl distanciniu valdomų daiktų, mano mazgiui dar kol kas neįdomu. Tiksliau įdomus pats distancinis, o ne tai, ką su juo galima daryt. Kas dar kokių minčių turit??? Aš dar pagalvojau, kad visai įdomu būtų (tiems kas neturi), tas gimnastikos kamuolys, ant kurio atsisėdus galima šokinėti  ax.gif

As kaip pardaveja turejau dvi - playskool ir fisher price su tuneliu. Visiskai neidomu. Pamenu kaip patys vaikstyje statem is paklodziu, segtuku, tikrai labai smagu budavo. bet mes didesni jau buvom. O kuo domisi jusu vaikas? Jeigu maniskiui patinka traukiniai, tai as perku traukinius ir panasiai. Ai dar labai megsta aquadrow kilimeli. Ten su vandeniu piesi, isdziusta ir vel piesi. O labiausiai pasiteisines pirkinys - kaledom ciuozykla. Pirkom is senuku tokia nei per didele nei per maza uz 120lt. Tokiu emociju is vaiko dar nebuvau macius biggrin.gif
Atsakyti
suintrigavo aquadrow kilimelis,kaip atrodo? kur pirkt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2009 05 28, 22:17)
suintrigavo aquadrow kilimelis,kaip atrodo? kur pirkt? bigsmile.gif

Vilniuje manau turetu buti sioje parduotuveje:

http://www.vaikis.eu/naujienos/17/
Atsakyti
Mano mazius 2 m.proga gavo palapine masina ir kamuoliuku daug. Tai jam labai patiko,ypac kai tuos kamuoliukus suberem. Visa diena tupejo ir taip smagiai cypavo, dar nemaciau jo tokio laimingo.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
priš metus atšventėm įspūdingas krikštynas, kur buvo ir žaidimų ir kitų linksmų dalykėlių-leidom balionus su palinkejimais, pasiskirstem kas ko ismokys vaika ir pan. Dabar jubiliatas jau truputi paauges, bet kazin ar sugebetu dalyvaut kokiuose zaidimuose, nes yra lb aktyvus ir jam viskas greit nusibosta. Taigi norėčiau žaidimų ir uzsiemimu svečiam, bet kad jie butu susije ir su vaikuciu. Jau daug ka panaudojom krikstynose, nieko nebesugalvoju. gal ka pasiulytumet, kad sventė nebutu tik pasisedejimas prie stalo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(juste0527 @ 2009 09 26, 09:17)
Sveiki  4u.gif
priš metus atšventėm įspūdingas krikštynas, kur buvo ir žaidimų ir kitų linksmų dalykėlių-leidom balionus su palinkejimais, pasiskirstem kas ko ismokys vaika ir pan. Dabar jubiliatas jau truputi paauges, bet kazin ar sugebetu dalyvaut kokiuose zaidimuose, nes yra lb aktyvus ir jam viskas greit nusibosta. Taigi norėčiau žaidimų ir uzsiemimu  svečiam, bet kad jie butu susije ir su vaikuciu. Jau daug ka panaudojom krikstynose, nieko nebesugalvoju. gal ka pasiulytumet, kad sventė nebutu tik pasisedejimas prie stalo. g.gif

zaidimas "rope"(itraukiami visi sveciai)
dainele su veiksmais "du gaideliai"
saldainiu isbarstymas po visa pieva ir komandu greitesnis rinkimas.
futbolo zaidimas su dideliu pripuciamu kamuoliu.Itraukiami visi vaikai su sveciais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdeles: 26 rugsėjo 2009 - 08:44
šiaip švesim kambaryje, kur nebus labai daug vietos, taigi labiau tiktu zaidimai,kur nedaug judesio ir dar pamirsau pasakyt, kad dauguma svečių mano tėvų amžiaus, reiktu kazko paprasto ir linksmo. siaip planuoju ant tusciu lapeliu parasyt kuo sveciai isivaizduoja uzaugusi ir nperskaicius idet i voka, kuri atplesim kai uzaugs. dar galvojau pagal vardo raides paruosti maiselius su kokiu nors turiniu ir sveciam reix atspeti kas ten yra, veliau gaus ta maiseli dovanu. o daugiau ir nebezinau... blink.gif
Atsakyti
o ką siūlytumėt padovanoti mergytei antrojo gimtadienio proga? smile.gif
Atsakyti