sveikutė,
vėl sugrįžtu intensyviam dukrytės ,,ūkio" gimtadienio planavimui... jau scenarijus surašytas, idėjos apgalvotos, reikia kibti gaminti dekoracijas, priemones žaidimukams.... bet labiausiai stringu ties tuom, kur gauti metalinių dekoratyvinių kibirėlių???? gal kuri vilniškė matėte kur? kokios jų kainytės? gal galėtumėte nupirkti ir atsiųsti, jei jie ne ,,karvę" kainuoja? primokėčiau ir už pašto išlaidas bei pagalbą
o gal turite kokių kitų idėjų, kaip pigiai suvynioti lauktuves gimtadieniui ūkio tema? planuoju dėti karvutės saldainiukus, ir actimel gėrimuką su pakeista etikete? sakiau sudėsiu į kibirėlius ir suvyniosiu celefonan, dar uždėsim etiketukę prie kaspinėlio.... turiu keletą t kibiriukų, bet jie ne visai tokie, kokius įsivaiduoju, - be rankenėlės ir nepakankamas kiekis ir jų vidus ten toks kažkoks ,,dažuotas" jau natūraliai nuo pirkimo, kad nelabai man ten noris į juos dėti maisto produktus....
QUOTE(sidrulka @ 2012 10 29, 11:01)
o gal turite kokių kitų idėjų, kaip pigiai suvynioti lauktuves gimtadieniui ūkio tema? planuoju dėti karvutės saldainiukus, ir actimel gėrimuką su pakeista etikete? sakiau sudėsiu į kibirėlius ir suvyniosiu celefonan, dar uždėsim etiketukę prie kaspinėlio.... turiu keletą t kibiriukų, bet jie ne visai tokie, kokius įsivaiduoju, - be rankenėlės ir nepakankamas kiekis ir jų vidus ten toks kažkoks ,,dažuotas" jau natūraliai nuo pirkimo, kad nelabai man ten noris į juos dėti maisto produktus....
Ziurint kokia suma esat nusiteikus skirti vienai pakuotei Vieno euro parduotuvej budavo mazi komplektukai smelio zaislu. Viskas sudeta mazam kibireli, Tai aktimelis ir saldainukai tilptu ten
dėkoju, bet man jau viena mamytė pasiūlė labai dailius maišelius ir papigiai
Mamusikas- dailus Jūsų teletabiškas stalas su vaišėmis
o kas tie susukti ritinėliai- lavašas?
Papildyta:
radau labai dailių keksiukų- gyvūnėlių pvz, bet kaip padaryti tą masę- nosytėms, šnipukams, akytėmis , ausytėms nulipdyti, tai neįsivaizduoju
na, va šnd per dieną buvusių kaimynų dukra baigia man primaketuoti papuošimukų smeigtukams, etiketukių ir visokių kitokių smulkmenyčių- laukia pats smagumėlis- karpymas, nes viskas apskritimukuose su smulkiais kampukais
Mamusikas- dailus Jūsų teletabiškas stalas su vaišėmis
o kas tie susukti ritinėliai- lavašas?
Papildyta:
radau labai dailių keksiukų- gyvūnėlių pvz, bet kaip padaryti tą masę- nosytėms, šnipukams, akytėmis , ausytėms nulipdyti, tai neįsivaizduoju
na, va šnd per dieną buvusių kaimynų dukra baigia man primaketuoti papuošimukų smeigtukams, etiketukių ir visokių kitokių smulkmenyčių- laukia pats smagumėlis- karpymas, nes viskas apskritimukuose su smulkiais kampukais
pasidalinkit kokius maiselius pasiule, as taip pat galvoju kur smulkmeneles sudeti...
Sidrulka, ten sluoksniuotos tešlos rožytės su šlapianka
Va maišeliai:
http://www.musumazyl...liai-lauktuvems
Va maišeliai:
http://www.musumazyl...liai-lauktuvems
sidrulka, o vienkartiniu serveteliu, lekstuciu, puoduku, svilpyniu, smeigtuku ukio tema nenori???? siandiena buvau ermitaze ir pamaciau tenai kaip tik akcija rinkinukui 24 lt. (buvo lyg 38 lt.) tai pamasciau apie tave skubek i ermitaza jei ka
tokiu at ir atskirai buvo, vien serveteliu, lektuciu, puoduku, smeigtuku. tik ten raso tema ferma
tokiu at ir atskirai buvo, vien serveteliu, lektuciu, puoduku, smeigtuku. tik ten raso tema ferma
dėkoju už pasiūlymą
man jau Mamusikas perleidžia savo ,,fermos" likučius ir manau puikiai mes su jais apsieisime smeigtukus jau ruošiame patys noris kuo mažiau išlaidų
man jau Mamusikas perleidžia savo ,,fermos" likučius ir manau puikiai mes su jais apsieisime smeigtukus jau ruošiame patys noris kuo mažiau išlaidų
QUOTE(egzotikaa @ 2012 10 30, 16:23)
sidrulka, o vienkartiniu serveteliu, lekstuciu, puoduku, svilpyniu, smeigtuku ukio tema nenori???? siandiena buvau ermitaze ir pamaciau tenai kaip tik akcija rinkinukui 24 lt. (buvo lyg 38 lt.) tai pamasciau apie tave skubek i ermitaza jei ka
na, dabar viską apgalvojau- gal visgi servetėlių tai norėčiau iš ,,fermos" bet kadangi man iki Ermitažo 150 km, gal galėtumėte prie progos, kai vėl ten būsit nupirkti man vien tik servetėlių ir atsiųsti paštu- atsilyginsiu ir už siuntimo išlaidas man reikėtų kokių 30 servetėlių - būtų ir į darželį nunešti.... įdomu kiek ten vnt pakuotėje?
šnd pasibandžiau kepti sausainiukus šuniukus tik gal gimtadieniui kepant reikės patepti kiaušinio plakiniu, kad geriau priliptų akytės ir ausytės, nes dauguma nubyrėjo- bet tai ir sudėjau į bliudelį vieną ant kito per gimtadienį dėsiu vieną prie kito...
o šiaip labai minkštučiai, trapūs, skanūs ir gan lengvai pagaminami sausainėliai labai nemėgstu kur reikia kočioti, o čia tik darai kamuoliukus tarp rankų
QUOTE(bubuu @ 2012 10 16, 19:55)
Merginos gal kas kur matet pirkti maziuku zefyriuku tokiu kaip aviniuku "garbanos" -
http://3.bp.blogspot...ry 2012 213.jpg
http://3.bp.blogspot...ry 2012 213.jpg
"saldziuosiuose majuose" yra tokiu mini marshmallows saldainiuku