QUOTE(sidrulka @ 2012 10 16, 18:22)
padaryčiau kaip tik tokius keksiukus mūsų ,,ūkio" temos gimtadieniui
as tai kad kuo maziau dazu butu
(nes pagal mane jie padaryt is tos dengimo mases, kur tortus engia, jei reiia galiu paieskoti kaip ja daro, tik i ja reiktu daug juodo dazo
nebent is kazko naturalaus ja isgauti, bet neisivaizduoju is ko
nebent anglies
) daryciau paprasciausiai is juodo storesnio popieriuko iskirciau tokias galvytes, uzklijuociau akytes ir raziai padeciau ant tu saldainiuku
nemanau kad jau taip blogai
man bloesne blogybe ie dazai
as taip planuoju kazkada ir pasidaryti
o ukio temai bus
Papildyta:
radau ta glaju kur deda ant tortu ir keksiuku
60 mil vandens,
1 saukstas toks nei nuprauktas nei su kalneliu zelatinos ( bet tos D ortek ar kaip ji, nu zodziu balta ne geltona )
3 sauksta dirbtinio medaus
500 g cukraus pudros
120 g krakmolo
keli sauksta aliejaus
zeletina isbrinkai vandeni( tame 60 mil), kai ji isprinksta tada statai karsta vandens vonele , ir istirpini .
sumaisai krakmola su pudra
i istirpinta zelatina idedi medu sumaisai ir tai ka gavai supili i krakmolo ir pudros misinis, tada maisai , kai nebeeina maisyti minkai rakomis, jai labai limpa dadek truputi krakmolo vel minkai tada kai jau isiminkai dedi kelis saukstu aliejaus ( kuo svesesnis tuo geriau) ir juos iminkai, suvinioji i maistine plevele ir gali palaikyti pusvalandi. as dazniausei nelaikau nes laiko neturiu laukti tada pasibarastai krakmolu stala ir iskocioji tokia paklode tada dengi apglostai torta, nupjauni kas liko ir is likuciu puosi :)ai dar pries dedant ta paklode tortas turi buti apteptas sviestiniu kremu as naudoju sviestas+ kondensuotas pienas, jie turi buti abu kambario tem , santikiu 2 prie 1 kaskur, isiplaki sviesta tada po sauksta dedi pieno ir ziuri kiek reikia turi gautis toks tvirtas kremas nebegantis, tada aptepi torta, jai labai graziai tvarkingai aptepsi tortas bus be celiulito ( bet pirma karta kazi ar taip imanoma, man lik siol dar islenda