trumpai aprašysiu mūsų teletabiškus žaidimukus.
pakabinome prie durų plakatą : sveiki atvykę į teletabių šalį, kurioje vyksta... gimtadienis" ir ant teletabių pilvukų turėjo priklijuoti svečiai savo nuotraukytes, tokio teletabio karūną ir gavo , jubiliatė buvo saulytė.... tik gaila, kad svečiai nepanoro būti per visą vakarą su karūnomis....
rašė palinkėjimus į labumėlį dekoruotą gėlytėmis ir teletabiais iš teletabių vardo raidžių- surašiau vardus akrostiku(po vieną žemyn) ir turėjo parašyti iš kiekvienos raidės po palinkėjimą (T- teisingumo, i - išminties, n-- nuotaikos, .....) o prie palinėkjimū priklijavau ir saulytes, į kurių viduriukus suklijuosim foto su svečiais
gėrė teletabių kokteilį- pieną per šiaudelius su skoniais
klijavo ant teeltabiškų spalvų balionų atitinkamų spalvų popierinės figųrėles
lipdė iš plastelino teletabį- išsitraukę lapelius kam kokią dalį reikia nulipdyti
dėliojo teletabių vardus iš duotų paveiksliukų/ daiktelių
dėliojo paveiksliukų su teletabiais puzles
galiausiai ne teletabiša užduotis- klausimai iš jubiliatės gyvenimo ir prizai juokingais pavadinimais
dar buvau paruošusi suvaidinti sceną iš teletabių filmuko, bet kad per mažai vaikučių buvo, o mažės, dar būtų nesupratę, ką reikia daryti
tiesa dar sekėm pasaką be galo po vieną žodį, aš pasakiau pradžią: ,,VIeną kartą teletabių šalyje iš tolybių pasirodė..."
dar buvau sugalvojus sušokti Jurgelį meistrelį, kad visi svečiai ko nors jubiliatę išmokintų, taip kiap išmokina tabiai, bet jau kažkaip nebuvo tam nuotaikos...
dar buvo iš vaišių ,,tabių kremas"- varškytė tuose keptuose indeliuose...
sekciją buvau papuošusi gėlyčių bangelėmis, ant kurių priklijavom po tabių ketvertuką, saulytę, malūnėlį...
prizams buvau sugalvojusi vėjo malūnėlius, bet pritrūkome laiko pritvirtinti juos prie kotelių...
ant užuolaidos- teletbiškų spalvų balionai, o ant jų užrašyta jubiliatės vardas ir kiek metukų