labutis mamytes, va ir praejo musu princeses 4-tasis gimtadienis buvo balionu svente , zinoma visur buvo daug balionu, dar turejom tu modeliuojamu balionu tai nei vienas svecias neisejo be gelytes is balionu ir dar visko prisidare dariau ir piniata norejau daryti su raisteliais bet darymo eigoje visdelto nusprendziau, kad persudetinga tai dariau dauzoma, vaikams labai patiko (manau labiau negu vutu buvusi su raistukais...) nieko jie mums neisdauze tiesios isejom i kolidoriu vaiku buvo nedaug tai buvo super (smulkmena bet as net nepagalvojau, neturejau vaikams maiseliu saldainiams tai gavo po paprasta plastikini , zinoma butu buvo buve daug graziau popieriniai maisiukai)
QUOTE(egi @ 2011 11 10, 09:16)
labutis mamytes, va ir praejo musu princeses 4-tasis gimtadienis buvo balionu svente , zinoma visur buvo daug balionu, dar turejom tu modeliuojamu balionu tai nei vienas svecias neisejo be gelytes is balionu ir dar visko prisidare dariau ir piniata norejau daryti su raisteliais bet darymo eigoje visdelto nusprendziau, kad persudetinga tai dariau dauzoma, vaikams labai patiko (manau labiau negu vutu buvusi su raistukais...) nieko jie mums neisdauze tiesios isejom i kolidoriu vaiku buvo nedaug tai buvo super (smulkmena bet as net nepagalvojau, neturejau vaikams maiseliu saldainiams tai gavo po paprasta plastikini , zinoma butu buvo buve daug graziau popieriniai maisiukai)
o ka panaudojot dauzimui? lazdelias kokias ar kazka kita?
net nesmagu sakyti, bet labai greitai kazzka reikejo sugalvoti tai nieko geresnio namuose neradau kaip tik naujus rulonelius aliuminio folijos, maisto pleveles, kepamo popoeriaus....jie mums tiko aisku galima ir ka kita sugalvoti cia buvo mano greita iseitis
QUOTE(ligita33 @ 2011 11 01, 17:37)
kiek sauniu ideju, vertu demesio. ACIU. Jei kazka panaudosiu, papasakosiu, kaip pavyko
laukiam laukiam....
Papildyta:
QUOTE(Kristiniux @ 2011 11 01, 19:34)
1. o kokiu principu prisiklijuoja ta uodega galvoju ar siųstis, ar pačiai pagal maketą pasidaryt:iš čia tik dar minčių nėra kaip karvei tą dėmę klijuot
2. kokia faina, pati darei?
kaip sekės
2. kokia faina, pati darei?
kaip sekės
1.zinok pas mus pirktinis jis buvo,tai net tiesiog lipdukai,tai net nezinau....ir del demes nezinau ka patarti,bet ydeja super!!!!!
2.pirkau...
Papildyta:
QUOTE(Aistuks @ 2011 11 09, 18:16)
norejau pasiteirauti kas jau darete piniatą, kaip ten tuos saldainiukus reikia prie kiekvieno raistelius priristi? nei karto nedariau ir nesu macius tai visai zalia o noreciau kazka panasaus pameginti padaryti
ne ...jie tiesiog vidyje buna,o raisteliai siaip priklijuoti,tik vienas is rasteliu atidaro langeli is kurio ir pabyra visi tie saldainukai...
QUOTE(Kristiniux @ 2011 11 01, 22:34)
1. o kokiu principu prisiklijuoja ta uodega galvoju ar siųstis, ar pačiai pagal maketą pasidaryt:iš čia tik dar minčių nėra kaip karvei tą dėmę klijuot
Zinau kaz buna kazkokia juostele kuri limpa is abieju pusiu esu maciusi kai remontus darbininkai dare geras dalikas tik nezinau kur jos galima butu nusipirkti.
QUOTE(nakvisa @ 2011 11 10, 22:07)
ne ...jie tiesiog vidyje buna,o raisteliai siaip priklijuoti,tik vienas is rasteliu atidaro langeli is kurio ir pabyra visi tie saldainukai...
ot tundra nedaejo kam ten tie raisteliai
QUOTE(Aistuks @ 2011 11 10, 20:56)
Zinau kaz buna kazkokia juostele kuri limpa is abieju pusiu esu maciusi kai remontus darbininkai dare geras dalikas tik nezinau kur jos galima butu nusipirkti.
matai cia visas tas "prikolas" vaikams,atspeti,kuris raistelis atidaro ta langeli.... zodziu klijuok kuo daugiau,nes paskui jie ir po 3 traukia.... tik labai kitai neprigrusk saldainiu,nes sunkiai krenta,tada reikia purtyti atsistojus jiems....
o klasyk,buna tokiu limpaciu taskuciu...
jie is abieju pusiu limpa....gal tokie visai tikru...?
tikrai tokie tiktu, drauge tokiu turejo tik kvadratiniu tai balionus su tokeis prie sienu ir lubu prilipino gerai laikesi
QUOTE(Aistuks @ 2011 11 11, 15:13)
tikrai tokie tiktu, drauge tokiu turejo tik kvadratiniu tai balionus su tokeis prie sienu ir lubu prilipino gerai laikesi
o irgi gera ydeja!!!
mamytes ar turit sios savaites zurnala Ji..?yra keletas neblogu zaidimu vakareliams ypac vyresneliams,tie kurie jau skaito.... mano scaneris nedirba,o spausdinti tingiu....
Kaune yra nauja puiki vieta - Vaikų miestas
šventėme sūnaus 5 gimtadienį ir likome absoliučiai sužavėti - aplinka kaip iš pasakos (aš pati mielai pažaisčiau ten ), idėjomis, pravedimu - įdomu ir mažiems ir dideliems visai kitas lygis nei įprasti žaidimų kambariai prigrūsti žaislų, kurių vaikai ir namie turi. čia orientuotasi į vaikų kūrybingumo, fantazijos skatinimą mano mažasis pasirinko piratų temą ir jau dabar svaigsta apie kitų metų gimtadienį ten vaikinukas, kuris vedė gimtadienį mokėjo prieiti prie vaikų, ne taip kaip yra tekę matyti, kai jaunos merginos nedrąsiai jaučiasi vesdamos žaidimus ir pan.
žodžiu, jau žinome kur švęsime kitą gimtadienį
šventėme sūnaus 5 gimtadienį ir likome absoliučiai sužavėti - aplinka kaip iš pasakos (aš pati mielai pažaisčiau ten ), idėjomis, pravedimu - įdomu ir mažiems ir dideliems visai kitas lygis nei įprasti žaidimų kambariai prigrūsti žaislų, kurių vaikai ir namie turi. čia orientuotasi į vaikų kūrybingumo, fantazijos skatinimą mano mažasis pasirinko piratų temą ir jau dabar svaigsta apie kitų metų gimtadienį ten vaikinukas, kuris vedė gimtadienį mokėjo prieiti prie vaikų, ne taip kaip yra tekę matyti, kai jaunos merginos nedrąsiai jaučiasi vesdamos žaidimus ir pan.
žodžiu, jau žinome kur švęsime kitą gimtadienį
Artėja dukrytės 3-iasis gimtadienis,kurį planuojame švęsti mini darželyje-Šiaurės miestelyje.Gal kas darėte vaiko gimtadienį šiame darželyje?Kokie įspūdžiai?
Mes ir uzsisakysime personaza i si darzeli
http://www.minidarze...-5-m-vaikuciams
http://www.minidarze...-5-m-vaikuciams