Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės KET savarankiškai II tema

Parašykit į az kur siųsti:)
Atsakyti

Kalbat taip lyg kokia biblija ten būtų, ten nėra ką skaityt, man nei valandos nereikėjo, kad perskaityčiau, o spręsdama KET tik retkarčiais atsiversdavau kokį straipsniuką smile.gif
O teises turėt iš viso norit ar dėl kažkokų priežasčių priversta esat, jei taip tai viskas suprantama... smile.gif

jei ten butu biblija, tai skaityciau su malonumu ax.gif siaip tureti, tai is reikalo reikia, kazkada norejau vairuoti, bet tada patekau i avarija, tai matyt, noras atsoko, bet dabar esu priversta verysad.gif baisiai sunku man, itariu dar issilavinimas koja kisa ir noro stoka...
Atsakyti
Sveikos. Atnaujinu temuke turedama daug klausimu, buciau dekinga jei nesakytumet "pasiskaityk anoj temoj'" "apie sita jau kalbejom" ir pan...
Taigi, noriu issilaikyti kuo greiciau teises, tiksliau labai reikia, o ne kiek noriu daugiau.. Ir labai idomu kaip gi mokytis ir islaikyti viska darant savarankiskai. Na teorija suprantu kad galiu savarankiskai. bet kaip del vaziavimo? Tai noreciau kad kas mane apsviestumete... ar man reikia uzsirasyti pirmiau laikyti teises ir pasakyti kad laikysiu savarankiskai ar kaip daryti? Kaip del vairavimo pamoku? Ar man jie nebepriklauso kai savarankiskai mokiniesi? Ar galiu pasiimti vairavimo pamoku? Ar cia savarankiskai tai viska ismoksti pati ir tada i egzaminus? Na nelabai suprantu o zinau kad toks variantas yra. Ir zodis "eksternu" tai jis ir reiskia kad savarankiskai ar ka jis reiskia? rolleyes.gif

Na mielosios, nepykite ant neismaneles, ir prasau padekite 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveika smile.gif eksternu gali issilaikyti tik teorija. T.y. pasiruosti savarankiskai skaitydama KET ir spresdama bilietus internete. besimokydama gali susitvarkyti reikiamus dokumentus, reikalingtus, kad galetum laikyt teorijos egza regitroj ir ,zinoma, ji islaikyti biggrin.gif tada susirandi vairavimo mokykla ir susitari su instruktorium kaip ir kada pravaziuosit 30 priklausanciu valandu. Tuo paciu, jau turedama regitroj islaikytos teorijos pazymejima, gali ruostis savarankiskai su seimos nariu, uzsidejus M raides priekyje ir gale masinos. Vairavimo mokykloj parasyta, kad gali minimaliai waziuot ir 4 val, bet tai skaitos kaip egzaminavimo valandos ir turi buti tikras asas vairavime, kad uztektu tik tiek, tad vistiek gausi pravaziuot tas 30 val. Gali tik tartis, kad per viena pravaziavima pravaziuosi po 3-4 val jei labai laikas spaudzia. Minusas- jei ateini i vairavimo mokykla islaikes eksternu teorija, zymiai pakyla praktikos valandu vaziavimo kaina, negu kad isklausius teorija toje mokykloje, taciau jei nera kitos galimybes rinktis....
Cia parasiau is savo praktikos ruosiantis gauti teises smile.gif sekmes smile.gif smile.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WaiwaDv @ 2011 09 30, 04:41)
Sveika  smile.gif  eksternu gali issilaikyti tik teorija. T.y. pasiruosti savarankiskai skaitydama KET ir spresdama bilietus internete. besimokydama gali susitvarkyti reikiamus dokumentus, reikalingtus, kad galetum laikyt teorijos egza regitroj ir ,zinoma, ji islaikyti  biggrin.gif tada susirandi vairavimo mokykla ir susitari su instruktorium kaip ir kada pravaziuosit 30 priklausanciu valandu. Tuo paciu, jau turedama regitroj islaikytos teorijos pazymejima, gali ruostis savarankiskai su seimos nariu, uzsidejus M raides priekyje ir gale masinos. Vairavimo mokykloj parasyta, kad gali minimaliai waziuot ir 4 val, bet tai skaitos kaip egzaminavimo valandos ir turi buti tikras asas vairavime, kad uztektu tik tiek, tad vistiek gausi pravaziuot tas 30 val. Gali tik tartis, kad per viena pravaziavima pravaziuosi po 3-4 val jei labai laikas spaudzia. Minusas- jei ateini i vairavimo mokykla islaikes eksternu teorija, zymiai pakyla praktikos valandu vaziavimo kaina, negu kad isklausius teorija toje mokykloje, taciau jei nera kitos galimybes rinktis....
Cia parasiau is savo praktikos ruosiantis gauti teises smile.gif sekmes  smile.gif  smile.gif  smile.gif  4u.gif

Labai labai dekoju, dabar viskas aisku jau, o as maniau kad eksternu kaip tik pigiau laikytis teises.. ir skaiciau kad pora simtu pigiau. Na tai skubu skaityti KET ir kita savaite uzsirasyti i vairavimo mokykla smile.gif Aciu dar karta 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

turiu dar galiojantį kodą testų sprendimui Autogido pilnos versijos testams. Dar liko 125 min. testų sprendimui.
Jei kam reikia, kreipkitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2011 08 24, 16:26)
man tai su KET tragedija, nezinau, kodel, bet taip sunku man ta knygute su taisyklemis skaityti doh.gif perskaitau du lapus ir mane nervas apima... bet skaitau, verciu save, o prisedus prie bilietu net puses neisprendziu...man vis per daug klausimu kyla skaitant, kodel taip, o ne kitaip ir pan..niekaip negaliu ismokti galutinai visko, nezinau jau ka daryt... galiu bet ka skaityt, nu bet Ket taisykliu, niekaip... jau nebezinau kaip kitaip mokytis verysad.gif

Man lygiai ta pati situacija, negaliu susikaupti kazkodel ...
Papildyta:
QUOTE(Sigulius @ 2011 10 20, 21:44)
Sveiki,

turiu dar galiojantį kodą testų sprendimui Autogido pilnos versijos testams. Dar liko 125 min. testų sprendimui.
Jei kam reikia, kreipkitės  4u.gif

Man 4u.gif
Atsakyti
Na va man jau viskas su TEORIJA baigta, islaikiau is pirmo karto, taciau ejau tik visus bilietus iskalusi mintinai. Nors anksciau cia dejavau, dabar galiu pasakyti kad klausimai regitroje tikrai lengvuciai, tik reikia labai stropiai pasimokyti 4u.gif sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 10 24, 08:46)
QUOTE(dangaus žydryne @ 2011 08 24, 16:26)
man tai su KET tragedija, nezinau, kodel, bet taip sunku man ta knygute su taisyklemis skaityti  perskaitau du lapus ir mane nervas apima... bet skaitau, verciu save, o prisedus prie bilietu net puses neisprendziu...man vis per daug klausimu kyla skaitant, kodel taip, o ne kitaip ir pan..niekaip negaliu ismokti galutinai visko, nezinau jau ka daryt... galiu bet ka skaityt, nu bet Ket taisykliu, niekaip... jau nebezinau kaip kitaip mokytis

Man lygiai ta pati situacija, negaliu susikaupti kazkodel ...
Papildyta:
Man  4u.gif

Pilnas inetas video pamokų - http://www.youtube.c...ser/KETtest2010 , http://www.youtube.c...feature=related ir dar šimtas-kitas. Žiūri filmukus, galvoji, kodėl važiuoja taip, o ne kitaip ir kur kas įdomiau skaitosi.
O pažiūrėjus http://www.youtube.c...h?v=HARdZjCZJ14 ir pasinagrinėjus kodėl taip atsitiko, taisyklės skaitosi dar smagiau;). Nes supranti, kad svarbiausia ne bilietus mokytis..
Ir kuo daugiau važinėt. Griebkit vyrus, meilužius ar kitus gimines ir į trasą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matokato: 02 gruodžio 2011 - 00:05
Namo nuomone būtina teoriją kart su praktika vienu metu derinti, tada papildomai nereikės sėdėti prie bilietų ir kalti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyciūnia: 04 gruodžio 2011 - 00:35
user posted image

kodel...

tokia tvarka: Krovininis automobilis, motociklas, troleibusas???? g.gif

user posted image

2 kartu su 4, 3, 1???? kodel?

user posted image

kodel motociklas paskutinis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bjolla: 04 gruodžio 2011 - 16:24
QUOTE(bjolla @ 2011 12 04, 17:08)
user posted image

kodel...

tokia tvarka: Krovininis automobilis, motociklas, troleibusas???? g.gif
Zenklas pagrindinis kelias nusuka i kaire,pagrindiniam kely motociklui kliutis is desines,todel pirmas vaziuoja krovininis,po to motociklas,o po to jau troleibusas,kuris vaziavo salutiniu keliu.
user posted image

2 kartu su 4, 3, 1???? kodel?
Lygiareiksme sankryza,1-am nera kliuties is desines,jis ivaziuoja i sankryza,ir tada jam atsiranda kliutis(4,3),reiskia,vaziuoti jis nebegali,tada jau neber kliuties 2-am-vaziuoja 2,o kadangi jo trajektorija nesikerta su 4,tai ir 4 gali,tada neber kliuties is desines 3,jis pravaziuoja,ir tik tada vaziuoja 1.
user posted image

kodel motociklas paskutinis?
Analogiska situacija kaip 2,motociklas ivaziuoja i sankryza ir atsiranda jam kliutis is desines,taigi jis stovi ir laukia kol visi issivazines,ir tik tada vaziuoja.Vaziuoja tas,kam nera kliuties is desines.

Atsakyti