o gal žinot kur gauti programa teroijai?
ketbilietai.lt perkat kreditus ar mokotės sprendžiat tą nemokamą demo testą?
QUOTE(linarija @ 2011 07 18, 09:32)
As pirkau kreditus
gal kam reikia 25 kreditu ketbilietai.lt?
Tas nemokamas Demo testas skiriasi nuo tu klausimu, kuriuos gauni sumokejus uz kreditus. Jie daug sunkesni, ir gali geriau pasiruosti isties tai apsimoka susimoket 7 lt uz dvi savaites ir pilnai pasiruosti =] yra wisi paaiskinimai situaciju po uzduotais klausimais sekmes laikant man beliko pasiruosti praktiniam vairavimui, kas ir yra baisiausia
QUOTE(linarija @ 2011 07 18, 06:32)
Sprendziu su kreditais
Sveikos, man kyla daug neaiskumu. Atsiprasau, jei klausimai kartosis, bet labai neturiu laiko skaityti. Laikant eksternu reikia: atestato, paso, sveikatos pazymos ir pirmosios pagalbos kursu baigimo. Del pirm dvieju viskas aisku, o kaip del kitu? Sveikatos pazyma israso poliklinikoj, kurioje esi prisiregistraves? Eiti pas seimos gydytoja ir sakyti va atejau patikrai? I del pirmosios pagalbos, kur gauti ta pazymejima? Labai aciu, mielosios, jei kas teiksis atsakyti.
del sveikatos pazymejimo reiktu kreiptis pas seimos gydytoja =] bent jau man viska iskart israse, nors siaip sake kad daugeli siuncia pasiimti israso is priklausomybes ir ligu centro ar neturi jokio iraso apie psichikos sveikata- sis malonumas kainuoja apie 50 lt =] o pirmos pagalbos kursa tai vienoj vairavimo mokykloj susitariau privaciai pas tokia daktaryte, tai greit papasakojo, dave ant manekeno dirbtini kvepavima padaryt ir uz 30 lt dave popieriuka =] nors del pirmos med pagalbos kurso galima galima skambintis i bet kuria vairavimo mokykla, jie priims =]
man tai su KET tragedija, nezinau, kodel, bet taip sunku man ta knygute su taisyklemis skaityti perskaitau du lapus ir mane nervas apima... bet skaitau, verciu save, o prisedus prie bilietu net puses neisprendziu...man vis per daug klausimu kyla skaitant, kodel taip, o ne kitaip ir pan..niekaip negaliu ismokti galutinai visko, nezinau jau ka daryt... galiu bet ka skaityt, nu bet Ket taisykliu, niekaip... jau nebezinau kaip kitaip mokytis
pasprendžiau ketbilietuose demo, tai likau nesupratus, ar mano mokyklos testų atsakymai blogi ar ten grybauja tas demo
Papildyta:
Kalbat taip lyg kokia biblija ten būtų, ten nėra ką skaityt, man nei valandos nereikėjo, kad perskaityčiau, o spręsdama KET tik retkarčiais atsiversdavau kokį straipsniuką
O teises turėt iš viso norit ar dėl kažkokų priežasčių priversta esat, jei taip tai viskas suprantama...
Papildyta:
QUOTE(dangaus žydryne @ 2011 08 24, 15:26)
man tai su KET tragedija, nezinau, kodel, bet taip sunku man ta knygute su taisyklemis skaityti perskaitau du lapus ir mane nervas apima... bet skaitau, verciu save, o prisedus prie bilietu net puses neisprendziu...man vis per daug klausimu kyla skaitant, kodel taip, o ne kitaip ir pan..niekaip negaliu ismokti galutinai visko, nezinau jau ka daryt... galiu bet ka skaityt, nu bet Ket taisykliu, niekaip... jau nebezinau kaip kitaip mokytis
Kalbat taip lyg kokia biblija ten būtų, ten nėra ką skaityt, man nei valandos nereikėjo, kad perskaityčiau, o spręsdama KET tik retkarčiais atsiversdavau kokį straipsniuką
O teises turėt iš viso norit ar dėl kažkokų priežasčių priversta esat, jei taip tai viskas suprantama...
Gal kam reikia 5-ių kreditų ketbilietai.lt?