Liaba
Man ir atrodo mes anksciau laiko per daug stresuojam.
magija.taro,kaip tau sekiojasi?
QUOTE(zuza* @ 2009 06 08, 19:57)
Liaba
stresuoju,nervuojuosi,baigiu iseit is proto... nepyragai man...bet nieko isgyvensiu,dar ne tiek ir ne to isgyvenus
o kaip tau?gal jau neuzilgo sturmuosi Regitra teoriskai ?
man taip buvo bet spresti negalejau ir bu vau pasipildzius
Siaubas mergyckos neislaikiau vakar teorijos,taip susinervavau,bet ten tokiu buvo daug kaip as..
QUOTE(Miksta @ 2009 06 11, 18:01)
Siaubas mergyckos neislaikiau vakar teorijos,taip susinervavau,bet ten tokiu buvo daug kaip as..
uzuojauta,bet nenusimink...dar pasedek prie bilietuku ir viskas bus gerai...
Niu tik nenuleisk ranku,pasimokinsi dar bilietukus ir bus viskas liuks
Isivaizduoju kaip jautiesi ,klausimai matyt kaip ir man sunkiausi papuole
As va irgi sedziu ir mastau kada man vel bandyt bet taip bijau
QUOTE(Anzeliunia @ 2009 06 11, 21:47)
Isivaizduoju kaip jautiesi ,klausimai matyt kaip ir man sunkiausi papuole
O tai tu jau laikei teorija?
QUOTE(zuza* @ 2009 06 11, 21:57)
O tai tu jau laikei teorija?
As pries pora savaiciu kazkur o gal net daugiau siek tiek.,neislaikiau va todel ir bijau,nes kaip pamaciau kelis klausimus buvau garantuota,kad neislaikysiu,iki egzamino kalbejau su panele bet ji kursus lanko,sako buna ismeta labai suktus klausimus i tai 30 visi tokie,ji ejo 3 karta laikyt,ir vel neislaike. Tarkim as vieno tikrai net nezinojau,nors taisyklese yra,kas kiek sunkvezimiui teorija,bet i ta atspejau tiesiog.O ir rasiau jau keliu klausimu esmes nelabai ikirtau,nemaciau logikos tarp klausimo ir atsakymo.
Arba man yra keli klausimai knygeleje tarkim kai klausia ar galima lenkti,o ten 3 variantai galima,ne,ir jei vaziuoja 30 ?Ir ats vienam tipo ne,o kazkur sprendziau kitam ats galima,jei vaziuoja 30 va tokiu nesuprantu.Nezinau ar nupasakojau teisingai,nes nelabai aiskint moku.Arba kai persirikiuoja tipo autostradoj,nei kliuties desiniajam auto nei ka,ir tipo posuki i kaire rodo ir kas ka praleist turi,ko tam desiniam lenkt nei kliuties nei zenklo,na marazmas.O be to kai kurie klausimai tik teoriniai,praktikoje gaunasi nesamone.
Cia kas laiko VLN vaziavima jau kai sankryzoj uzsidega raudonas juk pagal taisykles turi baigt manevra,o instruktorius liepia vaziuoti atgal,tai kaip visa kolona atgal vaziuos,kai aiskinausi sako jis teoriskai teisus,bet vairuojant tas neymanoma atseit ten niekada ir nepravaziuotum,kazkaip taip.
tai va ir dreba kinkos man
laikykites mergiskos,pasedekit prie KET bilietuku ir pavyks
Labuka
Anzeliunia,na taip tie klausimai labai sukti,reikia juos labai gerai isiskaityt.
Na tai neskubek,pasimokink dar ir tada vel nueisi laikyt ir tikrai islaikysi.
Gal kas sprendzia testukus is autoplius.lt?
Anzeliunia,na taip tie klausimai labai sukti,reikia juos labai gerai isiskaityt.
Na tai neskubek,pasimokink dar ir tada vel nueisi laikyt ir tikrai islaikysi.
Gal kas sprendzia testukus is autoplius.lt?
Merginos, o kur jus dazniausiai sprendziate testus internete?