Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės KET savarankiškai II tema

QUOTE(zuza* @ 2009 05 29, 19:10)
Man tai sunkokai sekasi,o ir nieks nepadeda cool.gif

Eikit privaciai pas instruktoriu,isaiskins thumbup.gif ,aisku tik kaina truputi didesne.
Atsakyti
QUOTE(grazutee @ 2009 05 29, 20:24)
Eikit privaciai pas instruktoriu,isaiskins thumbup.gif ,aisku tik kaina truputi didesne.

Gal gali papasakot daugiau kaip cia kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(grazutee @ 2009 05 29, 21:24)

Jei Kaune,galiu rekomenduot.Kas neaisku braizo ant lapo sunkes sankryzas,zodziu gerai isaiskina.
Atsakyti
Taip Kaune,jei gali parasyk i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 29, 21:27)
Gal gali papasakot daugiau kaip cia kas g.gif
O is kur tu?
Atsakyti
Kaip sekas mokytis? Man kazkaip po savaitgali nekaip,o jau ir egzaminas arteja.. doh.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Niu mergytes kaip sekasi mokintis?
As tai vakar visai nieko nesimokinau,siandien jau prisedau prie bilietu sprendimo.
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 06 02, 17:56)
Labutis 4u.gif
Niu mergytes kaip sekasi mokintis?
As tai vakar visai nieko nesimokinau,siandien jau prisedau prie bilietu sprendimo.

Siandien ir as prisedau jau,tik ten ydomiai jei 80% tai raso testas neislaikytas,bet ai neesme juk .Vistiek klaidu darau nemazai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzeliunia @ 2009 06 03, 10:03)
Siandien ir as prisedau jau,tik ten ydomiai jei 80% tai raso testas neislaikytas,bet ai neesme juk .Vistiek klaidu darau nemazai  g.gif

Lyg virs 80% reik,kad butu islaikyta.
As ir darau klaidu,dabar tam teises.lt sprendziu tai iki 10 klaidu padarau doh.gif
Atsakyti
***** reik prisesti prie KET knygutes,bet taip tingisi doh.gif bet reik,nes egzas jau treciadieny.. doh.gif g.gif Baisu.. Brr.. As ir kazkaip darau klaidu,bet viena kart 5klaidas kita 2 nesuprantu.. schmoll.gif
Atsakyti
Oi merginos ir as vargstu siaubingai doh.gif Buna padarau net 7 klaidas doh.gif Kaip reikes issilaikyt,ir baimes pries tai nugaleti,nu kazkoks marazmas
Atsakyti
QUOTE(Anzeliunia @ 2009 06 05, 20:33)
Oi merginos ir as vargstu siaubingai  doh.gif Buna padarau net 7 klaidas  doh.gif Kaip reikes issilaikyt,ir baimes pries tai nugaleti,nu kazkoks marazmas

man atrodo mes daugiau bijom ir uztat mums nesigauna issilaikyti gerai.. doh.gif
Atsakyti