Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės KET savarankiškai II tema

QUOTE(Anzeliunia @ 2009 05 28, 15:25)
Vat tas ir yra,kad 3 kartai galimi,nes as jau nesitikiu ir is antro.Na bet nelaikau saves  kokia vista,juk ir abitura laikiau ir seip  egzaminu yra buve,na bet cia man  kazkoks nesusipratimas  doh.gif tikrai nesitikejau,kad bus lengva,bet kad  taip nesiseks.

Niu nenusiteik taip pesimistiskai,viskas bus gerai mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Miksta @ 2009 05 28, 14:47)
Mokykloj ai zinok lengviau paciai mokytis... Nelaikiau ir durna buvau,tada galima buvo kiek nori tiek laikai,o db tik 3 kartus,jei neislaikai,reik i mokykla gristi.. doh.gif

O as galvoju eit i mokykla g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 28, 16:42)
Niu nenusiteik taip pesimistiskai,viskas bus gerai mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:

O as galvoju eit i mokykla g.gif

Nu zinai kaip kam,jei tau yra laiko sedeti nuo 1,5-2 val. mokykloje,tai galima ir turi pinigeliu,nes db paziurejau kainuoja mokyklos nemazai.. doh.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Anzeliunia @ 2009 05 28, 15:25)
Vat tas ir yra,kad 3 kartai galimi,nes as jau nesitikiu ir is antro.Na bet nelaikau saves  kokia vista,juk ir abitura laikiau ir seip  egzaminu yra buve,na bet cia man  kazkoks nesusipratimas  doh.gif tikrai nesitikejau,kad bus lengva,bet kad  taip nesiseks.

tai va as ir abitura laikiau buvo zimiai lengviau,o cia zinok,kai uzeini i regitra,tai jau taip purtityti pradeda,kad atrodo akyse tamsu..,bet as db geriu bisky NEURO3 apraminimui gal pades,bet pries regitra butinai 50g padarysiu..
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 28, 13:06)
As jau siandien sakiau reik pailset,nes per daug tai ir nesveika.
Vakar iki 23val pasedejau prie tu bilietu sprendimo,tai vel visa nakty tos taisykles galvoj doh.gif

zinok patarciau per ilgai neuzsisedeti prie biletu geriau po kokia valanda i diena nes kuo daugiau juos sprendi paskui pradedi spelioti cia as pagal sve sakau gal kitom kitaip mirksiukas.gif

QUOTE(magija.taro @ 2009 05 28, 13:07)
sveikute ZUZA mirksiukas.gif ,siandien gan neblogai buvo,iki tol kol pagyre  blush2.gif  lotuliukas.gif kiek as jam kartu sakiau,kad manes vaziuojant negirtu ,kad ir kaip gerai man sektusi,is patirties zinau,kad pagyrus man pradeda nesisekt  doh.gif
liko trys vaziavimai,nezinau,kaip cia bus schmoll.gif ...sake mano baimes akys dideles blink.gif ,jei nebijociau,nesijaudinciau viskas su tuo vairavimu gerai butu unsure.gif ...bet kaip isidet sau i galva,kad reik atsipalaiduot,megautis vaziavimu,o ne bijot,kad kazka netaip padarysi.... g.gif

o ko tu bijai kai vazineji gal instruktorius tau ka sako ar seip
nes man tai buvo toks atvejis mokiausi su vienu instruktorium tai nezinau atsisesdavau ir baime jau aplankydavo kaip sako gal bio laukai nesutapo grizdavau visa issunkta ir su skaudancia galva doh.gif tad nusprendziau pasikeisti instruktoriu ir susiradau tikrai labai saunu vaziavimu laukdavau kaip sventes kokios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 05 28, 22:12)
zinok patarciau per ilgai neuzsisedeti prie biletu geriau po kokia valanda i diena nes kuo daugiau juos sprendi paskui pradedi spelioti cia as pagal sve sakau gal kitom kitaip  :mirksiukas:
o ko tu bijai kai vazineji gal instruktorius tau ka sako ar seip
nes man tai buvo toks atvejis mokiausi su vienu instruktorium tai nezinau atsisesdavau ir baime jau aplankydavo kaip sako gal bio laukai nesutapo grizdavau visa issunkta ir su skaudancia galva  doh.gif  tad nusprendziau pasikeisti instruktoriu ir susiradau tikrai labai saunu vaziavimu laukdavau kaip sventes kokios  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 05 28, 22:12)
zinok patarciau per ilgai neuzsisedeti prie biletu geriau po kokia valanda i diena nes kuo daugiau juos sprendi paskui pradedi spelioti cia as pagal sve sakau gal kitom kitaip  mirksiukas.gif

Tai dabar jau stengiuos po truputi mokintis.
Nes tikrai pradzioj daugiau supratau,nei dabar doh.gif sankryzos sekesi neblogai,dabar jau ir su jom bludinu.

Kas jum lengviau mokintis.knygute skaityt ir kalt.ar bilietus sprest?na ta prasme ka lengviau isimint.
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 29, 12:18)
Nes tikrai pradzioj daugiau supratau,nei dabar doh.gif sankryzos sekesi neblogai,dabar jau ir su jom bludinu.

Kas jum lengviau mokintis.knygute skaityt ir kalt.ar bilietus sprest?na ta prasme ka lengviau isimint.

as asmeniskai kai nokiausi tai gal tik karta knigele perskaiciau blush2.gif viska mokiausi is bilietu tik jei kas jau neaisku stengdavausi knygeleje susirasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 29, 12:18)

As paskaitau taisykles tada sprendziu knyguteje,jei kas neaisku tai pasibraukiu tada MB paaiskina,nemazai isaiskino is tiesu,jau berods minejau,o nete irgi liuks bet negaliu tiek leisti sau sedeti,o vakare MB tv ziuri o as sprendziu,nes PC stovi mergaites kambary.
Atsakyti
QUOTE(Anzeliunia @ 2009 05 29, 14:42)
As paskaitau taisykles tada sprendziu knyguteje,jei kas neaisku tai pasibraukiu tada MB paaiskina,nemazai isaiskino is tiesu,jau berods minejau,o nete irgi liuks bet negaliu tiek leisti sau sedeti,o vakare  MB tv ziuri o as sprendziu,nes PC stovi mergaites kambary.

Tai saunuolis TB,o as ko paklausiu tai ne gausiu.tipo skaityk,kalk taisykles ir ismoksi.
Man gal butu lengviau jei kas paaiskintu.nes tas kalimas tai:ziuriu i knyga ir matau spyga.
Susiparinus tai juodai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 29, 14:56)
Tai saunuolis TB,o as ko paklausiu tai ne gausiu.tipo skaityk,kalk taisykles ir ismoksi.
Man gal butu lengviau jei kas paaiskintu.nes tas kalimas tai:ziuriu i knyga ir matau spyga.
Susiparinus tai juodai verysad.gif

nenusimink jei kas gali ir cia paklausti kas neaisku gal bendrom jegom sugebesim tau paaiskinti ir padeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 29, 14:56)
Man gal butu lengviau jei kas paaiskintu.nes tas kalimas tai:ziuriu i knyga ir matau spyga.Susiparinus tai juodai verysad.gif

Va va,zinok kai isaiskina jis man tai ir aisku viskas atrodo,pagal taisykle su vienu klausimu sedejau 20 min na galvoju,kodel toks ats,galvoju na ka as glusa ar ka lotuliukas.gif lotuliukas.gif ale pasirodo biski prie tokiu biggrin.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj kaip faina,kad jums vyrai jusu padeda thumbup.gif man ner kam padeti schmoll.gif doh.gif doh.gif kaip sekasi spresti KET?
Atsakyti
QUOTE(Miksta @ 2009 05 29, 17:27)
Oj kaip faina,kad jums vyrai jusu padeda thumbup.gif  man ner kam padeti schmoll.gif  doh.gif  doh.gif  kaip sekasi spresti KET?

Man tai sunkokai sekasi,o ir nieks nepadeda cool.gif
Atsakyti