Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės KET savarankiškai II tema

QUOTE(Irce6 @ 2014 11 16, 11:26)
Profit,o tai galima be M važinėti su šeimos nariu  g.gif  jei policija sustabdys,nenubaus dėl to  g.gif  man šiaip įdomu,nes kiek domėjausi būtina M raidė važinėjant su šeimos nariu.Šiaip kai važiuoju mieste,matau ne vieną važiuojantį su M,pasirodo ne viena esu  smile.gif
Aš važinėju su senute mašina(vyras perleido man,technikinė baigsis pavasarį,ir viskas jau jai,nepereis daugiau),tai kol važiuoja mokausi su ja.Bet mano MB dėl M nekreipia dėmesio,sakė ieškos magnetinių ir dės ant naujos,kad su ja pavažinėčiau,kai ši subyrės visai  biggrin.gif

NEGALIMA BE M, bet.... blush2.gif Ir kiek žinau, su šeimos nariu galima važinėti tik baigus vairavimo kursus. O gal kas pasikeitė?
o kokios čia magnetinės? Jei kur rasi kokią nuorodą- įmesk.
Papildyta:
QUOTE(Profit @ 2014 11 15, 15:37)
Turiu dar 10 dienų KET bilietai, kam reikia galiu padovanoti.
El paštą rašykite į a.ž

JAU PADOVANOJAU 4u.gif SĖKMĖS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Profit: 16 lapkričio 2014 - 13:27
[quote=Profit,2014 11 16, 13:30]
NEGALIMA BE M, bet.... blush2.gif Ir kiek žinau, su šeimos nariu galima važinėti tik baigus vairavimo kursus. O gal kas pasikeitė?
o kokios čia magnetinės? Jei kur rasi kokią nuorodą- įmesk.
Papildyta:

Nuo liepos mėnesio galima mokytis su šeimos nariu,be mokyklos kursų,įmetu nuorodą
My Webpage
o vat norint eiti į regitrą praktinį laikyti,jau būtina baigti kursus mokykloj 4u.gif
Gerai,jei rasiu magnetines kur pirkt,parašysiu mirksiukas.gif

Papildyta:
Štai radau šiek tiek info ir kur galima įsigyti magnetinių lipdukų,tik kainos neradau,o gal blogai ieškojau blush2.gif
MAGNETINIAI LIPDUKAI
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 11 16, 14:56)
Nuo liepos mėnesio galima mokytis su šeimos nariu,be mokyklos kursų,įmetu nuorodą
My Webpage
o vat norint eiti į regitrą praktinį laikyti,jau būtina baigti kursus mokykloj  4u.gif
Gerai,jei rasiu magnetines kur pirkt,parašysiu  mirksiukas.gif

[/url]

oi kaip gerai drinks_cheers.gif aciu Tau labai, jau dabar tai vaziuosiu thumbup.gif
Atsakyti
Merginos,o kiek laiko vidutiniškai užtrunka mokymasis jums savarankiškai teoriją,iki išlaikymo Regitroje?
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2014 11 16, 20:51)
Merginos,o kiek laiko vidutiniškai užtrunka mokymasis jums savarankiškai teoriją,iki išlaikymo Regitroje?

Aš pora mėnesių mokiausi,tada ėjau į regitrą teorijos laikyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Profit @ 2014 11 16, 19:52)
oi kaip gerai  drinks_cheers.gif aciu Tau labai, jau dabar tai vaziuosiu  thumbup.gif

Nėra už ką drinks_cheers.gif
Teks mums kraustytis į kitą temą,besimokinančioms vairuoti,galėsim pasipasakoti,kaip sekasi mokytis vairuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 11 16, 22:08)
Aš pora mėnesių mokiausi,tada ėjau į regitrą teorijos laikyti  4u.gif
Papildyta:

Nėra už ką drinks_cheers.gif
Teks mums kraustytis į kitą temą,besimokinančioms vairuoti,galėsim pasipasakoti,kaip sekasi mokytis vairuoti  4u.gif

panašiai ir man apie pora mėn. Besimokant pajauti kada laikas laikyti regitroje.
Dėl kitos temos, tai man dar toli blush2.gif .
MB pasakiau, kad yra magnetinai, tai sako, kol važinėsi, galėsi dėti tuos magnetus, pavažinėsi ir nusiimsi, vis geriau nei klijuojami lotuliukas.gif
Kas jam čia atrodo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2014 11 16, 21:42)
panašiai ir man apie pora mėn. Besimokant pajauti kada laikas laikyti regitroje.
Dėl kitos temos, tai man dar toli  blush2.gif .
MB pasakiau, kad yra magnetinai, tai sako, kol važinėsi, galėsi dėti tuos magnetus, pavažinėsi ir nusiimsi, vis geriau nei klijuojami  lotuliukas.gif
Kas jam čia atrodo  g.gif  biggrin.gif

Na žinai vyrui ne lygis gal su tom raidėm važinėti,maniškis ir ant savo mašiniuko tik magnetinius dės,tikiuosi tikrai lengvai jie nusiima,nes mano mašina jau vos važiuoja...šnd dar pralėkiau,sunkiai bėgėjasi,sankaba keist reikia,bet jau netaisysim,neverta ax.gif
O kodėl tu save nuvertini dėl kitos temos g.gif ten renkasi besimokinančios vairuoti,na ir kas,kad jos vairavimo mokyklas lanko,bet juk ir tik mokosi dar.Vat į pradedančiųjų vairuotojų temą aš nelendu,nes ten merginos jau su teisėm,klevo lapais važinėja.Ten dar tikrai ojojoj kaip toli mums iki jų mirksiukas.gif
Žodžiu aukščiau galvą,ne viena esi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

turiu dar daug likusių valandų spręsti testams http://www.alsket.lt/
Galiu padovanoti smile.gif
Man labai padėjo, klausimai labai panašūs i regitros, išlaikiau iš pirmo karto. Kažkur esu skaičiusi, kad čia blogi testai, nes į identišką klausimą vis skirtingi atsakymai būna, bet rašiusi mergina tikriausiai neatidi buvo, nes klausimas suformuluotas taip pačiai, bet labai dažnai paveiksliukas šiek tiek skiriasi, tai rodyklės kitaip nupieštos, tai linija ištisi..
Žodžiu, laukiu AŽ ir sekmės besimokinančioms!
Atsakyti
Padovanojau smile.gif

QUOTE(silk @ 2014 11 17, 09:59)
Sveikos smile.gif

Man labai padėjo, klausimai labai panašūs i regitros, išlaikiau iš pirmo karto. Kažkur esu skaičiusi, kad čia blogi testai, nes į identišką klausimą vis skirtingi atsakymai būna, bet rašiusi mergina tikriausiai neatidi buvo, nes klausimas suformuluotas taip pačiai, bet labai dažnai paveiksliukas šiek tiek skiriasi, tai rodyklės kitaip nupieštos, tai linija ištisi..

Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 11 16, 22:53)
O kodėl tu save nuvertini dėl kitos temos  g.gif  ten renkasi besimokinančios vairuoti,na ir kas,kad jos vairavimo mokyklas lanko,bet juk ir tik mokosi dar.Vat į pradedančiųjų vairuotojų temą aš nelendu,nes ten merginos jau su teisėm,klevo lapais važinėja.Ten dar  tikrai ojojoj kaip toli mums iki jų  mirksiukas.gif
Žodžiu aukščiau galvą,ne viena esi  4u.gif

ok, reiks eit pas besimokinančias.
Atsakyti
QUOTE(silk @ 2014 11 17, 08:59)
Sveikos smile.gif

Gaila, pavėlavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 11 07, 22:46)
Tikrai panašiai,įsivaizdavau,kad sukti bus,sunkesni... smile.gif gal man tik papuolė tokie  rolleyes.gif

Saunuole sveikinimai 4u.gif mirksiukas.gif kaip dziaugiuosi kai Jums iskart pavyksta islaikyti wink.gif idomu kaip bus man gruodzio 6diena laikysiu ir as dar yra laiko pasimokinti
Atsakyti