Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės KET savarankiškai II tema

QUOTE(Miksta @ 2009 05 27, 19:57)
parasiau jiems elektronini pasta ir viska jie man sutvarke,jau papildyta mano saskaitele.. Aciu jums uz palaikyma wub.gif  thumbup.gif
O yra mamyciu kurios jau issilaike,o gal eis laikyti teorijos?

As eisiu (Vilniuje)tik nzn kada g.gif ax.gif

QUOTE(zuza* @ 2009 05 27, 22:26)
As tai kuo toliau,tuo labiau brendu i pievas doh.gif
nezinau visai nieks nelenda i galva.

magija.taro,kaip tau sekasi?tikiuosi jau gerai vairuot iseina.

Ir man tas pats,valgyt negaliu,miegot normaliai irgi,noras tai labai didelis. verysad.gif As tokioj panikoj merginos siaubas,atrodo taisykles zinau,ale klaidu darau vis tiek,kas is to bus unsure.gif Vakar net taisykliu neskaiciau ir sian dar neprisedau,atidejau vakarui.

Atsakyti
QUOTE(Anzeliunia @ 2009 05 28, 12:54)
As eisiu (Vilniuje)tik nzn kada  g.gif  ax.gif
Ir man tas pats,valgyt negaliu,miegot normaliai irgi,noras tai labai didelis. verysad.gif As tokioj panikoj merginos siaubas,atrodo taisykles zinau,ale klaidu darau vis tiek,kas is to bus  unsure.gif Vakar net  taisykliu neskaiciau ir sian dar neprisedau,atidejau vakarui.

As jau siandien sakiau reik pailset,nes per daug tai ir nesveika.
Vakar iki 23val pasedejau prie tu bilietu sprendimo,tai vel visa nakty tos taisykles galvoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 27, 22:26)
magija.taro,kaip tau sekasi?tikiuosi jau gerai vairuot iseina.

sveikute ZUZA mirksiukas.gif ,siandien gan neblogai buvo,iki tol kol pagyre blush2.gif lotuliukas.gif kiek as jam kartu sakiau,kad manes vaziuojant negirtu ,kad ir kaip gerai man sektusi,is patirties zinau,kad pagyrus man pradeda nesisekt doh.gif
liko trys vaziavimai,nezinau,kaip cia bus schmoll.gif ...sake mano baimes akys dideles blink.gif ,jei nebijociau,nesijaudinciau viskas su tuo vairavimu gerai butu unsure.gif ...bet kaip isidet sau i galva,kad reik atsipalaiduot,megautis vaziavimu,o ne bijot,kad kazka netaip padarysi.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 28, 13:07)
sveikute ZUZA mirksiukas.gif ,siandien gan neblogai buvo,iki tol kol pagyre  blush2.gif  lotuliukas.gif kiek as jam kartu sakiau,kad manes vaziuojant negirtu ,kad ir kaip gerai man sektusi,is patirties zinau,kad pagyrus man pradeda nesisekt  doh.gif
liko trys vaziavimai,nezinau,kaip cia bus schmoll.gif ...sake mano baimes akys dideles blink.gif ,jei nebijociau,nesijaudinciau viskas su tuo vairavimu gerai butu unsure.gif ...bet kaip isidet sau i galva,kad reik atsipalaiduot,megautis vaziavimu,o ne bijot,kad kazka netaip padarysi.... g.gif

Tai thumbup.gif ,kad jau geriau sekasi.
Va ta baime,o ir nepasitikejimas savo jegom ir pakisa koja cool.gif
Reik spyrt tai baimei i subinioka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 27, 21:56)
Niu tai saunu,kad viskas jau tvarkoj 4u.gif
Parasyk kaip sekasi spresti smile.gif

Na spresti bisky gaunasi,bet tik kai pradejau tai nelabai.. turiu viska ismokti iki birzelio 10d,nes einu laikyti teorija..
O tu jau issilaikius zuza* ??
Atsakyti
QUOTE(Miksta @ 2009 05 28, 13:23)
Na spresti bisky gaunasi,bet tik kai pradejau tai nelabai.. turiu viska ismokti iki birzelio 10d,nes einu laikyti teorija..
O tu jau issilaikius zuza* ??

Ne dar nelaikius.
Vargstu su tais bilietais dar,man sitie ketbilietai.lt sunkiausiai sekasi sprest.ir jau baisu darosi,kad nieks nelenda i galva doh.gif
Na bet vilties neprarandu smile.gif
Atsakyti
O kad eisi? ax.gif nes zinok man tas pats buvo kai ejau pirma karta laikyti,mokiausi dienia nakty ir- NESIGAVO islaikyti,o db prisedu pasprendziu paskaitau..
Atsakyti
QUOTE(Miksta @ 2009 05 28, 13:39)
O kad eisi?  ax.gif  nes zinok man tas pats buvo kai ejau pirma karta laikyti,mokiausi dienia nakty ir- NESIGAVO islaikyti,o db prisedu pasprendziu paskaitau..

Na kaip jausiuos pasiruosus smile.gif
Tai va as ir galvoju kad per daug perkrauni smegenis,tai is to ir nieko gero.
Paskui tik panikuoji.man aplamai tas kalimas nieko neduoda,mano atmintis sakyciau gal daugiau regemoji.
Papildyta:
Tai tu jau antra kart eisi?
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 28, 13:51)
Na kaip jausiuos pasiruosus smile.gif
Tai va as ir galvoju kad per daug perkrauni smegenis,tai is to ir nieko gero.
Paskui tik panikuoji.man aplamai tas kalimas nieko neduoda,mano atmintis sakyciau gal daugiau regemoji.
Papildyta:
Tai tu jau antra kart eisi?

Jau antra karta,bet mokiausi mokykloje prie 4metus,tada kazkaip pabugau ir nejau,o db tai priverti aplinkybes,vyras isvaziavo i uzsieny dirbti,tai nera kam vezioti vaiko i poliklinika ir siaip visokiais reikalais.. doh.gif Tai db ir sedziu ir kalu..
Atsakyti
QUOTE(Miksta @ 2009 05 28, 13:57)
Jau antra karta,bet mokiausi mokykloje prie 4metus,tada kazkaip pabugau ir nejau,o db tai priverti aplinkybes,vyras isvaziavo i uzsieny dirbti,tai nera kam vezioti vaiko i poliklinika ir siaip visokiais reikalais.. doh.gif Tai db ir sedziu ir kalu..

Na ir kaip mokykloj?gal geriau ka paaiskina ir lengviau suprast?

Tai baigus mokykla laikei teorija ar ne?
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 28, 14:01)
Na ir kaip mokykloj?gal geriau ka paaiskina ir lengviau suprast?

Tai baigus mokykla laikei teorija ar ne?

Mokykloj ai zinok lengviau paciai mokytis... Nelaikiau ir durna buvau,tada galima buvo kiek nori tiek laikai,o db tik 3 kartus,jei neislaikai,reik i mokykla gristi.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miksta @ 2009 05 28, 14:47)
Mokykloj ai zinok lengviau paciai mokytis... Nelaikiau ir durna buvau,tada galima buvo kiek nori tiek laikai,o db tik 3 kartus,jei neislaikai,reik i mokykla gristi.. doh.gif

Vat tas ir yra,kad 3 kartai galimi,nes as jau nesitikiu ir is antro.Na bet nelaikau saves kokia vista,juk ir abitura laikiau ir seip egzaminu yra buve,na bet cia man kazkoks nesusipratimas doh.gif tikrai nesitikejau,kad bus lengva,bet kad taip nesiseks.
Atsakyti