Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės KET savarankiškai II tema

QUOTE(DiKu @ 2014 10 27, 17:37)
Sveikos  mirksiukas.gif kai išsilaikiau tai net pamiršau pasigirti  biggrin.gif 21 d. gavau 93 balus, buvo 2 žioplos klaidos. Labai, labai lengvi klausimai papuolė, susimoviau su dešinės rankos taisykle  doh.gif žiūrėjau į ženklus, ir pamiršau pritaikyti dešinės rankos taisyklę ir dar klausimas ko nedarysi prie pėsčiųjų perėjos, pažymėjau vieną atsakymą, o tiko visi trys  blush2.gif  Tai va aš laiminga kaip livaras, net nepasigyriau  ax.gif

4u.gif sveikinu
Irce6, o kaip tau sekasi vairuoti
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2014 10 28, 18:56)
4u.gif  sveikinu
Irce6, o kaip tau sekasi vairuoti

Na sekasi kažkaip blush2.gif nuo namų iki sodo (apie 30km į abu galus) nuvažiuoju,aplink savo rajoną pasivėžinu...savaitgalį teko ir po Vilijampolės rajoną važinėti (čia Kaune),tai ojojooojjjj...kaip baisu buvo biggrin.gif bet nieko,kitą kartą jau lengviau bus.Kažkaip dabar rikiuotis vis bijau,būna ir į posūkį per greitai įlekiu,ai mokytis ir mokytis dar lotuliukas.gif
Kaip tau mokytis sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 10 28, 20:07)
Na sekasi kažkaip  blush2.gif  nuo namų iki sodo (apie 30km į abu galus)  nuvažiuoju,aplink savo rajoną pasivėžinu...savaitgalį teko ir po Vilijampolės rajoną važinėti (čia Kaune),tai ojojooojjjj...kaip baisu buvo  biggrin.gif bet nieko,kitą kartą jau lengviau bus.Kažkaip dabar rikiuotis vis bijau,būna ir į posūkį per greitai įlekiu,ai mokytis ir mokytis dar  lotuliukas.gif
Kaip tau mokytis sekasi?

jau turiu visus reikiamus dokumentus, bet vis nesiryžtu blush2.gif užsireginti
gal dar ne laikas?
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2014 10 29, 20:06)
jau turiu visus reikiamus dokumentus, bet vis nesiryžtu  blush2.gif užsireginti
gal dar ne laikas?

Na čia tau spręsti aišku smile.gif šiaip jei sprendi bilietus bent 90% tai manau gali registruotis.Jei ir nepavyks iš pirmo karto,tai ne pasaulio pabaiga 4u.gif aišku linkiu,kad viskas pavyktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 10 29, 21:22)
Na čia tau spręsti aišku  smile.gif šiaip jei sprendi bilietus bent 90% tai manau gali registruotis.Jei ir nepavyks iš pirmo karto,tai ne pasaulio pabaiga  4u.gif aišku linkiu,kad viskas pavyktų  mirksiukas.gif

bandysiu lapkričio pab arba gruodžio pradžioje. Nes beveik visi šeštadieniai mano užimti, o darbo dieną- nelabai išeina. Bet jau vairuot kaip noriu doh.gif
Gal pamenit kuris geresnis: alsket ar arsleidiniai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Profit: 30 spalio 2014 - 20:38
QUOTE(Profit @ 2014 10 30, 20:35)
bandysiu lapkričio pab arba gruodžio pradžioje. Nes beveik visi šeštadieniai mano užimti, o darbo dieną- nelabai išeina. Bet jau vairuot kaip noriu  doh.gif
Gal pamenit kuris geresnis: alsket ar arsleidiniai  ax.gif

Žinok aš daugiau alsket mokiausi,tik pabaigoj arsleidiniuose pasprendžiau,pora dienų.
O dėl vairavimo,tai man dabar kaip tik noro mažai,kai tamsu ir dar lyja...brrr...baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 10 30, 22:01)
dėl vairavimo,tai man dabar kaip tik noro mažai,kai tamsu ir dar lyja...brrr...baisu  doh.gif

kuo daugiau praktikos, tuo geriau. Gal dar ir šiemet turėsi. Dar yra laiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2014 10 31, 17:14)
kuo daugiau praktikos, tuo geriau. Gal dar ir šiemet turėsi. Dar yra laiko drinks_cheers.gif

Tu teisi 4u.gif vakarais vis pravažiuoju prie namų,va ir dabar jau tuoj eisiu pasivėžinti,reikia baimę nugalėti smile.gif
Atsakyti
Laba vakara,
taipogi esu besimokanti vairuoti ,kadangi buvau issipirkusi testus,ketbilietuose tai liko dar 11 dienu neisnaudotu. Kazkaip netiketai islaikiau regitroje teorija biggrin.gif Tai likusias dienas galiu perleisti,jeigu ka domina,rasykite i AZ,parasysiu,prisijungimo duomenis... mirksiukas.gif
Dabar laukiu nesulaukiu ,praktinio pravaziavimo...
Sekmes visoms pradedancioms vairuoti! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos jungiuosi prie jusu mokausi menesi laiko is knygutes ir ketbilietai.lt sekesi su siuo testu gerai dabar nusipirkau alsket.lt bilietu tai sekasi nekaip neislaikau nei vieno skiriasi man ten klausimai labai nuo ketbilietai.lt merginos per kokius jus tinklapius isvien laiketes ir islaikete nes jau nezinau nei koki pirkti g.gif ir kiek jus laiko moketes o tada ejote laikytis egzamino?
Atsakyti
QUOTE(karameler @ 2014 11 06, 16:24)
Sveikutes merginos jungiuosi prie jusu mokausi menesi laiko is knygutes ir ketbilietai.lt  sekesi su siuo testu gerai dabar nusipirkau alsket.lt bilietu tai sekasi nekaip neislaikau nei vieno skiriasi man ten klausimai labai nuo ketbilietai.lt merginos per kokius jus tinklapius isvien laiketes ir islaikete nes jau nezinau nei koki pirkti  g.gif  ir kiek jus laiko moketes o tada ejote laikytis egzamino?

Sveika 4u.gif
Aš mokiausi pora mėnesių keliuose tinklalapiuose :autoplius,alsket,ketbilietai ir arsleidiniai.Knygutę ir gerai išstudijavau.Regitroj išlaikiau iš pirmo karto.
O klausimai visur skirtingi,bet juk atsakymai tokie pat,tik kitaip gal suformuluoti.Patarčiau dar pasimokyti,paspręsi ilgiau ir tikrai išmoksi,mintinai nereikia,svarbu suprasti situacijas.O regitra ir sėkmės dalykas,jei ir neišlaikai iš pirmo karto,tai bent žinai kur klysti ir ką reikia pasimokyti 4u.gif Aišku linkiu išlaikyti iš pirmo karto smile.gif
Atsakyti
na is pirmo karto nesitikiu islaikyti ne man ta gerumas biggrin.gif bet reiks dar pasimokinti ilgiau nes kituose darau daug klaidu ir ir zinau kas sunku paciai na ir sunku seis laikais teises issilaikyti smile.gif saunuoles merginos kurios jau didziaja dali ismokot wink.gif
Atsakyti