Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės KET savarankiškai II tema

QUOTE(Profit @ 2014 10 05, 08:31)
DIDŽIAUSIOS TAU SĖKMĖS  4u.gif
Lauksim tik gerų žinių  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Būtinai pranešiu smile.gif
Atsakyti
gal jau galiu sveikinti? 4u.gif
Atsakyti
Išlaikiau regitroj teoriją thumbup.gif padariau vieną žioplą klaidą,bet jau tokią žioplą,kad net gėda sakyti blush2.gif na bet klausimai tikrai lengvi,visi žinomi papuolė,net nustebau.O suklydau su dviratininku,reikėjo pažymėti kada galima lenkti dviratininką,tai pažymėjau,kad kai iš šono 1,5 m ir kažkodėl pažymėjau,kad dviratininkas gali parodyti,kad jį galima lenkti doh.gif čia man stresas koją pakišo...na bet svarbu išlaikiau.Dabar jau su M galiu važiuoti,smagu smile.gif
Žinokit pamenu tik kelis klausimus( matyt nervai savo ten daro,pasimiršta kiti...),tai papuolė su mirksinčiu šviesoforu,kur būna,kaip jau rašė,tai tik pervažoj.Tada dar su stirnom nesusimaišykit,nes jei bėga viena,tai ir kita gali bėgti iš paskos.Dar du su sankryžom buvo,du su greičiais.Papuolė ir su išlipimu iš automobilio,kad reikia pasižiūrėti,ar neatvažiuoja automobiliai,perspėti keleivius išlipančius iš dešinės ir iš kairės pusės.Na tikrai klausimai nesunkūs,dauguma iš knygutės,o kitus iš alsket ir ketbilietų žinojau.Svarbu nepripainioti nieko,nes atsakyti reikia taip,kaip knygutėj rašo.
Sėkmės besimokinančioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 10 06, 18:50)
Išlaikiau regitroj teoriją  thumbup.gif  padariau vieną žioplą klaidą,bet jau tokią žioplą,kad net gėda sakyti  blush2.gif na bet klausimai tikrai lengvi,visi žinomi papuolė,net nustebau.O suklydau su dviratininku,reikėjo pažymėti kada galima lenkti dviratininką,tai pažymėjau,kad kai iš šono 1,5 m ir kažkodėl pažymėjau,kad dviratininkas gali parodyti,kad jį galima lenkti  doh.gif čia man stresas koją pakišo...na bet svarbu išlaikiau.Dabar jau su M galiu važiuoti,smagu  smile.gif
Žinokit pamenu tik kelis klausimus( matyt nervai savo ten daro,pasimiršta kiti...),tai papuolė su mirksinčiu šviesoforu,kur būna,kaip jau rašė,tai tik pervažoj.Tada dar su stirnom nesusimaišykit,nes jei bėga viena,tai ir kita gali bėgti iš paskos.Dar du su sankryžom buvo,du su greičiais.Papuolė ir su išlipimu iš automobilio,kad reikia pasižiūrėti,ar neatvažiuoja automobiliai,perspėti keleivius išlipančius iš dešinės ir iš kairės pusės.Na tikrai klausimai nesunkūs,dauguma iš knygutės,o kitus iš alsket ir ketbilietų žinojau.Svarbu nepripainioti nieko,nes atsakyti reikia taip,kaip knygutėj rašo.
Sėkmės besimokinančioms  4u.gif

NUOŠIRDŽIAI SVEIKINU 4u.gif
Vieną etapą baigei, dabar liko paskutinis. Jei taip mokysies, kaip teoriją, tai ir vairavimą iš pirmo karto išlaikysi. Tada jau VIENA galėsi važinėti BE MB thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Irce6 @ 2014 10 06, 18:50)
Tada dar su stirnom nesusimaišykit,nes jei bėga viena,tai ir kita gali bėgti iš paskos.
Papuolė ir su išlipimu iš automobilio,kad reikia pasižiūrėti,ar neatvažiuoja automobiliai,perspėti keleivius išlipančius iš dešinės ir iš kairės pusės.Na tikrai klausimai nesunkūs,dauguma iš knygutės,o kitus iš alsket ir ketbilietų žinojau.

Su šiais klausimais dar nesusidūriau, bet galima iš praktikos išmąstyti.
AČIŪ TAU drinks_cheers.gif
Atsakyti
Profit ačiū tau 4u.gif
Kas liečia vairavimą,tai be pavasario neisiu į VR mokyklą.Neskubu niekur,teorija metus galioja,tai palauksiu pavasario,pasitreniruosiu su MB,po aikštelę pasimokysiu ir pan.O praktiką išlaikyt iš pirmo karto tai nesitikiu.Kiek aikštelėj žiūrėjau šiandien,tai niekas iš aikštelės neišvažiavo,bent kiek spėjau pažiūrėti...gaila laikančių,stresas savo daro.
Tiesa,prieš mane trys iš teorijos,ir išlaikė,nes mačiau kaip džiaugėsi smile.gif smagu,kai pasiseka.
Dėl tų stirnų,tai ten kitaip suformuluota buvo,apie bandą kažkas,žodžiu svarbu pažymėti,kad jei perbėga banda tai ir atgal ji gali bėgti.Ai dar dėl triukšmo prisiminiau,kad pažymėti reikia,durelių trankymą,garso signalo naudojimą ir apie variklio ūžimą kažkas buvo(nepamenu tikslaus atsakymo) ,visus pažymėjau.Reikia nepasimesti ir galvoti logiškai.
Atsakyti
Su laiku, gal dar kokių klausimų prisiminsi, nes dabar mano eilė ateina ax.gif
Norėčiau išbandyti savo žinias regitroje, bet dar nesijaučiu užtikrintai pasiruošusi.
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2014 10 06, 18:38)
Su laiku, gal dar kokių klausimų prisiminsi, nes dabar mano eilė ateina  ax.gif
Norėčiau išbandyti savo žinias regitroje, bet dar nesijaučiu užtikrintai pasiruošusi.

Jei prisiminsiu parašysiu.O tu neskubėk,pasimokink,maža kas,geriau jau daugiau išmokti,nepamaišys mirksiukas.gif
Aš jau ėjau,nes nebežinojau ką dar mokintis,viskas kartojosi,tai sakiau bus kaip bus,jei nepavyks,bent žinosiu ko dar nemoku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irce6: 06 spalio 2014 - 18:57
as jau pastebiu tuos pacius klausimus, bet dar ir nematytu randu, ypač kituose tinklapiuose. O ketbilietai jau 90-100 % pasiekiau biggrin.gif 20 kart iš eilės

Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2014 10 06, 19:02)
as jau pastebiu tuos pacius klausimus, bet dar ir nematytu randu, ypač kituose tinklapiuose. O ketbilietai jau 90-100 % pasiekiau  biggrin.gif 20 kart iš eilės

Niu šaunuolė 4u.gif aš žinok ir ėjau per kelis psl.,ir per nemokamus ir per mokamus,tai ir rasdavau nežinomų.Paspręsk dar,kai jau jausiesi pasiruošus ir užsiregistruosi į regitrą 4u.gif
Atsakyti
jo, tik galvoju ar Vilniuje ar kitam mieste, nes man atstumas panasus iki kitų miestų, kur galima laikyti egzą. ir gerai būtų šeštadienį ir iš ryto. Va kiek sąlygų turiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2014 10 06, 19:09)
jo, tik galvoju ar Vilniuje ar kitam mieste, nes man atstumas panasus iki kitų miestų, kur galima laikyti egzą. ir gerai būtų šeštadienį ir iš ryto. Va kiek sąlygų turiu  rolleyes.gif

Čia tai manau nėra skirtumo kur laikysi,žiūrėk kur pačiai labiau norisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 10 06, 17:50)
Išlaikiau regitroj teoriją  thumbup.gif  padariau vieną žioplą klaidą,bet jau tokią žioplą,kad net gėda sakyti  blush2.gif na bet klausimai tikrai lengvi,visi žinomi papuolė,net nustebau.O suklydau su dviratininku,reikėjo pažymėti kada galima lenkti dviratininką,tai pažymėjau,kad kai iš šono 1,5 m ir kažkodėl pažymėjau,kad dviratininkas gali parodyti,kad jį galima lenkti  doh.gif čia man stresas koją pakišo...na bet svarbu išlaikiau.Dabar jau su M galiu važiuoti,smagu  smile.gif

Tai mano klausimai buvo lygiai tokie patys kaip ir Jūsų drinks_cheers.gif
Atsakyti