Užsirašiau spalio 21 d., kadangi negaliu darbo metu. Laisvų vietų tik darbo metu yra, tai palauksiu ramiai tris savaites, pasimokinsiu ir varysiu vėl laimės išbandyt
QUOTE(DiKu @ 2014 10 01, 19:00)
Užsirašiau spalio 21 d., kadangi negaliu darbo metu. Laisvų vietų tik darbo metu yra, tai palauksiu ramiai tris savaites, pasimokinsiu ir varysiu vėl laimės išbandyt
Didžiausios tau sėkmės
O kokiose temose klydai?
QUOTE(Profit @ 2014 10 01, 17:33)
ir svarbiausia gerai įsiskaityti atsakymus, nes dažnai patys atsakymai ir suklaidina.
O kada tu užsiregistravai egzui
O kada tu užsiregistravai egzui
Dar neužsirašiau... reiks jau bandyt,bus kaip bus.
Papildyta:
QUOTE(DiKu @ 2014 10 01, 18:00)
Sėkmės,linkiu įveikti regitrą
QUOTE(Irce6 @ 2014 10 01, 19:34)
Dar neužsirašiau... reiks jau bandyt,bus kaip bus.
man irgi rūpi kuo greičiau baigti vieną etapą, bet aš gal po mėnesio bandysiu, nes dar trūksta žinių
QUOTE(Profit @ 2014 10 01, 18:37)
man irgi rūpi kuo greičiau baigti vieną etapą, bet aš gal po mėnesio bandysiu, nes dar trūksta žinių
Tai aišku dar pasimokink.Man jau viskas kartojasi,tas pats per tą patį,pabosta net bilietai dabar knygutę vis per naują skaitau,ženklus,greičius ir pan. kartojuosi.Vat kai nueisiu į regitrą tada bus aišku ko dar nemoku
QUOTE(Irce6 @ 2014 10 01, 19:44)
Tai aišku dar pasimokink.Man jau viskas kartojasi,tas pats per tą patį,pabosta net bilietai dabar knygutę vis per naują skaitau,ženklus,greičius ir pan. kartojuosi.Vat kai nueisiu į regitrą tada bus aišku ko dar nemoku
O aš dar randu naujų klausimų. Labai trūksta laiko mokymuisi
O taip norisi kuo greičiau. Bet nenoriu rizikuoti regitroje, nes jaučiu, kad dar nepasiruošusi.
QUOTE(Profit @ 2014 10 01, 18:57)
O aš dar randu naujų klausimų. Labai trūksta laiko mokymuisi
O taip norisi kuo greičiau. Bet nenoriu rizikuoti regitroje, nes jaučiu, kad dar nepasiruošusi.
O man klausimai jau kartojasi,bet vis tiek bent 1 suklystu kažkaip pasimiršta,susimaišo man atsakymai na belieka tik mokintis ir atidžiai įsiskaityti,o aš vis skubu ir šiaip labai sunku susikaupti jei šalia kas kalba ir pan.(namie retai galiu viena paspręsti).
Kaip minėjau suklaidino mirksintis raudonas švisoforas (čia jau iš didelio rašto išėjau iš krašto), dar suklydau dėl vairuotojo išlipimo iš automobilio ir ten tiko visi atsakymai, aš pažymėjau tik 1 Iš tų nervų kitų net neprisimenu 5 klaidų, nes tas 2 aš pati kalta, kad neparašiau teisingai. Raudoną šviesoforą pažymėjau pervažoje, tai po to dar papildžiau atsakymu - sankryžoje. Vairuotojo išlipimui norėjau pildyti visus atsakymus, suabejojau ir pažymėjau 1, kur ten prieš išlipdamas turi pasižiūrėti ar neatvažiuoja automobiliai. Dabar kai jau eisiu tai atsiminsiu kokias klaidas dariau. O reikėtų kad būtų tema kur išsilaikiusios teoriją mamos bent po vieną klausimą parašytų, būtų lengviau įsivaizduoti kaip surašyti klausimai Nes nori tu ar nenori nervai ima, kaip per valstybinius mokykloje
QUOTE(DiKu @ 2014 10 02, 08:24)
Kaip minėjau suklaidino mirksintis raudonas švisoforas (čia jau iš didelio rašto išėjau iš krašto), dar suklydau dėl vairuotojo išlipimo iš automobilio ir ten tiko visi atsakymai, aš pažymėjau tik 1 Iš tų nervų kitų net neprisimenu 5 klaidų, nes tas 2 aš pati kalta, kad neparašiau teisingai. Raudoną šviesoforą pažymėjau pervažoje, tai po to dar papildžiau atsakymu - sankryžoje. Vairuotojo išlipimui norėjau pildyti visus atsakymus, suabejojau ir pažymėjau 1, kur ten prieš išlipdamas turi pasižiūrėti ar neatvažiuoja automobiliai. Dabar kai jau eisiu tai atsiminsiu kokias klaidas dariau. O reikėtų kad būtų tema kur išsilaikiusios teoriją mamos bent po vieną klausimą parašytų, būtų lengviau įsivaizduoti kaip surašyti klausimai Nes nori tu ar nenori nervai ima, kaip per valstybinius mokykloje
Puikiai suprantu tave.Atrodo ko nervuotis,bet vistiek jaudulys savo daro...norisi išlaikyti iš 1 karto.Nieko,dabar pasimokinsi,bent žinosi kas kaip ir išlaikysi
Sveikutės
Pagavau laisvą vietą,pirmadienį lekiu teorijos į regitrą,laikyti
Papasakosiu po visko kas ir kaip
Papildyta:
Skaičiau,dėkui
Pagavau laisvą vietą,pirmadienį lekiu teorijos į regitrą,laikyti
Papasakosiu po visko kas ir kaip
Papildyta:
QUOTE(Profit @ 2014 10 04, 10:28)
Skaičiau,dėkui
QUOTE(Irce6 @ 2014 10 05, 09:00)
Sveikutės