Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės KET savarankiškai II tema

Užsirašiau spalio 21 d., kadangi negaliu darbo metu. Laisvų vietų tik darbo metu yra, tai palauksiu ramiai tris savaites, pasimokinsiu ir varysiu vėl laimės išbandyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 01 spalio 2014 - 18:01
QUOTE(DiKu @ 2014 10 01, 19:00)
Užsirašiau spalio 21 d., kadangi negaliu darbo metu. Laisvų vietų tik darbo metu yra, tai palauksiu ramiai tris savaites, pasimokinsiu ir varysiu vėl laimės išbandyt  biggrin.gif

Didžiausios tau sėkmės 4u.gif
O kokiose temose klydai?
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2014 10 01, 17:33)
ir svarbiausia gerai įsiskaityti atsakymus, nes dažnai patys atsakymai ir suklaidina.
O kada tu užsiregistravai egzui

Dar neužsirašiau... blush2.gif reiks jau bandyt,bus kaip bus.
Papildyta:
QUOTE(DiKu @ 2014 10 01, 18:00)
Užsirašiau spalio 21 d., kadangi negaliu darbo metu. Laisvų vietų tik darbo metu yra, tai palauksiu ramiai tris savaites, pasimokinsiu ir varysiu vėl laimės išbandyt  biggrin.gif

Sėkmės,linkiu įveikti regitrą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 10 01, 19:34)
Dar neužsirašiau... blush2.gif reiks jau bandyt,bus kaip bus.

man irgi rūpi kuo greičiau baigti vieną etapą, bet aš gal po mėnesio bandysiu, nes dar trūksta žinių
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2014 10 01, 18:37)
man irgi rūpi kuo greičiau baigti vieną etapą, bet aš gal po mėnesio bandysiu, nes dar trūksta žinių

Tai aišku dar pasimokink.Man jau viskas kartojasi,tas pats per tą patį,pabosta net bilietai doh.gif dabar knygutę vis per naują skaitau,ženklus,greičius ir pan. kartojuosi.Vat kai nueisiu į regitrą tada bus aišku ko dar nemoku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 10 01, 19:44)
Tai aišku dar pasimokink.Man jau viskas kartojasi,tas pats per tą patį,pabosta net bilietai  doh.gif dabar knygutę vis per naują skaitau,ženklus,greičius ir pan. kartojuosi.Vat kai nueisiu į regitrą tada bus aišku ko dar nemoku  smile.gif

O aš dar randu naujų klausimų. Labai trūksta laiko mokymuisi doh.gif
O taip norisi kuo greičiau. Bet nenoriu rizikuoti regitroje, nes jaučiu, kad dar nepasiruošusi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2014 10 01, 18:57)
O aš dar randu naujų klausimų. Labai trūksta laiko mokymuisi  doh.gif
O taip norisi kuo greičiau. Bet nenoriu rizikuoti regitroje, nes jaučiu, kad dar nepasiruošusi.  ax.gif

O man klausimai jau kartojasi,bet vis tiek bent 1 suklystu doh.gif kažkaip pasimiršta,susimaišo man atsakymai doh.gif na belieka tik mokintis ir atidžiai įsiskaityti,o aš vis skubu ir šiaip labai sunku susikaupti jei šalia kas kalba ir pan.(namie retai galiu viena paspręsti).
Atsakyti
Kaip minėjau suklaidino mirksintis raudonas švisoforas doh.gif (čia jau iš didelio rašto išėjau iš krašto), dar suklydau dėl vairuotojo išlipimo iš automobilio ir ten tiko visi atsakymai, aš pažymėjau tik 1 schmoll.gif Iš tų nervų kitų net neprisimenu 5 klaidų, nes tas 2 aš pati kalta, kad neparašiau teisingai. Raudoną šviesoforą pažymėjau pervažoje, tai po to dar papildžiau atsakymu - sankryžoje. Vairuotojo išlipimui norėjau pildyti visus atsakymus, suabejojau ir pažymėjau 1, kur ten prieš išlipdamas turi pasižiūrėti ar neatvažiuoja automobiliai. Dabar kai jau eisiu tai atsiminsiu kokias klaidas dariau. O reikėtų kad būtų tema kur išsilaikiusios teoriją mamos bent po vieną klausimą parašytų, būtų lengviau įsivaizduoti kaip surašyti klausimai 4u.gif Nes nori tu ar nenori nervai ima, kaip per valstybinius mokykloje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 02 spalio 2014 - 08:26
QUOTE(DiKu @ 2014 10 02, 08:24)
Kaip minėjau suklaidino mirksintis raudonas švisoforas  doh.gif (čia jau iš didelio rašto išėjau iš krašto), dar suklydau dėl vairuotojo išlipimo iš automobilio ir ten tiko visi atsakymai, aš pažymėjau tik 1  schmoll.gif Iš tų nervų kitų net neprisimenu 5 klaidų, nes tas 2 aš pati kalta, kad neparašiau teisingai. Raudoną šviesoforą pažymėjau pervažoje, tai po to dar papildžiau atsakymu - sankryžoje. Vairuotojo išlipimui norėjau pildyti visus atsakymus, suabejojau ir pažymėjau 1, kur ten prieš išlipdamas turi pasižiūrėti ar neatvažiuoja automobiliai. Dabar kai jau eisiu tai atsiminsiu kokias klaidas dariau. O reikėtų kad būtų tema kur išsilaikiusios teoriją mamos bent po vieną klausimą parašytų, būtų lengviau įsivaizduoti kaip surašyti klausimai  4u.gif Nes nori tu ar nenori nervai ima, kaip per valstybinius mokykloje  mirksiukas.gif

Puikiai suprantu tave.Atrodo ko nervuotis,bet vistiek jaudulys savo daro...norisi išlaikyti iš 1 karto.Nieko,dabar pasimokinsi,bent žinosi kas kaip ir išlaikysi 4u.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...u.d?id=66023688
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Pagavau laisvą vietą,pirmadienį lekiu teorijos į regitrą,laikyti doh.gif
Papasakosiu po visko kas ir kaip mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Profit @ 2014 10 04, 10:28)

Skaičiau,dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 10 05, 09:00)
Sveikutės  4u.gif