Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės KET savarankiškai II tema

QUOTE(Irce6 @ 2014 09 29, 21:05)
Aš pernai pirmą sykį gyvenime bandžiau sėsti prie vairo,viskas baigėsi tuo,kad pabandžiau iki pirmos pavaros ir viską mečiau  biggrin.gif o vat dabar nusprendžiau,kad reikia ir man nugalėti baimę,nes nusibosta vyro prašyti,kad nuveštų kur reikia,sėdi ir važiuoji kur nori  smile.gif baimės labai didelės nejaučiu,vat kai į gatvę važiuot galėsiu tada jau įtariu bus ojojojjjj  lotuliukas.gif  na bet kitos važiuoja,o šiek tiek baimės nemaišo gi,svarbu paniškai nebijoti.Čia pati save paguodžiu  blush2.gif

Nuraminimui- vistiek reiks pravažinėti privalomas val su instruktoriumi. Jei gerą surasi- viskas bus OK. Viską paaiškins, išmokins aikštelėje, iš kart į gatvę neleis važiuoti.
Viskas bus OK. Dabar tikslas teorijos egzas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2014 09 29, 20:13)
Nuraminimui- vistiek reiks pravažinėti privalomas val su instruktoriumi. Jei gerą surasi- viskas bus OK. Viską paaiškins, išmokins aikštelėje, iš kart į gatvę neleis važiuoti.
Viskas bus OK. Dabar tikslas teorijos egzas  rolleyes.gif

Tas tai taip,su instruktorium drąsiau bus.Bet vat maniškis nerimsta,laukia regitros teorijos,kad galėtų mokinti mane su M raide doh.gif o man baisu,kai pagalvoju važiuoti dorai nemoku (tiesiai pavažiuoju iki 5 pavaros) ir iškart į gatvę...bijau,kad nepasimesčiau ir pan.Ai čia ne ta tema,kad apie baimes kalbėti ax.gif
Kaip sekasi bilietus spręsti,klaidų darai?Man kaip kada,tai 2,tai 1,o būna 100% pasitaiko.Jei ilgiau nepasprendžiu tai ir 4 klaidas padarau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 09 29, 21:45)
Tas tai taip,su instruktorium drąsiau bus.Bet vat maniškis nerimsta,laukia regitros teorijos,kad galėtų mokinti mane su M raide  doh.gif  o man baisu,kai pagalvoju važiuoti dorai nemoku (tiesiai pavažiuoju iki 5 pavaros) ir iškart į gatvę...bijau,kad nepasimesčiau ir pan.Ai čia ne ta tema,kad apie baimes kalbėti  ax.gif
Kaip sekasi bilietus spręsti,klaidų darai?Man kaip kada,tai 2,tai 1,o būna 100% pasitaiko.Jei ilgiau nepasprendžiu tai ir 4 klaidas padarau  blush2.gif

man kaip kada, būna ir 6 klaidos ir 7 - jei nauji, nematyti klausimai, juk dar ne viską moku ir žinau. Kai ką iš bendro išmąstau, kai kur reikia (atstumai, linijos ir pan) tiksliai žinoti. Bet būna ir 100, jei ilgiau pasprendžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2014 09 29, 20:57)
man kaip kada, būna ir 6 klaidos ir 7 - jei nauji, nematyti klausimai, juk dar ne viską moku ir žinau. Kai ką iš bendro išmąstau, kai kur reikia (atstumai, linijos ir pan) tiksliai žinoti. Bet būna ir 100, jei ilgiau pasprendžiu  biggrin.gif

Jei klausimai nematyti tai ir man visko būna.Na nieko,išmoksim 4u.gif
Atsakyti
Laikiau Regitroje teoriją doh.gif Būčiau išlaikiusi tai ne sugalvojau klaidas pasitaisyti doh.gif Geriau būčiau netaisiusi schmoll.gif Klausimai suformuluoti visai kitaip nei ketbilietai.lt ar alsket.lt. Daugiau reikia skaityti kelių eismo taisyklių knygutę. Yra klausimų pagalvojimui. Namuose 100, 90 virš 80 rinkau. O čia piš ir gavosi didelis Š.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 30 rugsėjo 2014 - 11:53
QUOTE(DiKu @ 2014 09 30, 11:52)
Laikiau Regitroje teoriją  doh.gif Būčiau išlaikiusi tai ne sugalvojau klaidas pasitaisyti  doh.gif Geriau būčiau netaisiusi  schmoll.gif Klausimai suformuluoti visai kitaip nei ketbilietai.lt ar alsket.lt. Daugiau reikia skaityti kelių eismo taisyklių knygutę. Yra klausimų pagalvojimui. Namuose 100, 90 virš 80 rinkau. O čia piš ir gavosi didelis Š.

Eina sau, uzjauciu 4u.gif
O ties kokiais klausimais klydai, jei pameni?
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 09 30, 12:52)
Laikiau Regitroje teoriją  doh.gif Būčiau išlaikiusi tai ne sugalvojau klaidas pasitaisyti  doh.gif Geriau būčiau netaisiusi  schmoll.gif Klausimai suformuluoti visai kitaip nei ketbilietai.lt ar alsket.lt. Daugiau reikia skaityti kelių eismo taisyklių knygutę. Yra klausimų pagalvojimui. Namuose 100, 90 virš 80 rinkau. O čia piš ir gavosi didelis Š.

matyt ne tavo diena papuolė unsure.gif
pasiseks kitą kartą.
Bet, kad tuose tinklapiuose daugiausia klausimų ir yra iš knygutės. O kokią knygutę skaitei?
Atsakyti
Aš nesuklydau pažymėjusi, kad raudoną mirksintį šviesoforą matome pervažoje, tai ne doh.gif dar persigalvojau ir pataisiau - sankryžoje verysad.gif Darbe mano vedėja, mano sesuo, draugė tą patį išlankstė - sankryžoje, ot ir ne tik pervažoje. Mano dukra nevairuotoja ir ta iš karto pasakė - pervažoje biggrin.gif Būna dienų lyg tyčia....
Kursus lankiau Rigvedoje, tai jie davė kelių eismo taisyklių knygutę.
Namie alsket, ketbilietai sprendžiau super duper, o Regitra visai kita respublika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 30 rugsėjo 2014 - 19:04
QUOTE(DiKu @ 2014 09 30, 19:01)
Aš nesuklydau pažymėjusi, kad raudoną mirksintį šviesoforą matome pervažoje, tai ne  doh.gif dar persigalvojau ir pataisiau - sankryžoje  verysad.gif Darbe mano vedėja, mano sesuo, draugė tą patį išlankstė - sankryžoje, ot ir ne tik pervažoje. Mano dukra nevairuotoja ir ta iš karto pasakė - pervažoje  biggrin.gif Būna dienų lyg tyčia....
Kursus lankiau Rigvedoje, tai jie davė kelių eismo taisyklių knygutę.
Namie alsket, ketbilietai sprendžiau super duper, o Regitra visai kita respublika.

Vat ir man sako,kad kai eisiu netaisyt klaidų...o bus kaip bus ax.gif
Kitą kartą pasiseks 4u.gif ar jau užsirašei kitam sykiui į regitrą?
Atsakyti
man atrodo, kad čia laimės dalykas. Vieniems klausimai papuola, tokie kaip intike, kitiems - net nematyti.
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2014 09 30, 19:19)
man atrodo, kad čia laimės dalykas. Vieniems klausimai papuola, tokie kaip intike, kitiems - net nematyti.

pritariu 4u.gif tikėkimės tik žinomų klausimų mirksiukas.gif svarbiausia nepasimesti,nes atrodo žinai atsakymą,o va suformuluoja kitaip ir pasimeti,pripaistai,nors atsakymą žinai...aš čia apie save rašau,nes kur bespręsčiau bilietus,klausimai skirtingai pateikti,nors atsakymai tai tie patys būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 09 30, 20:57)
pritariu  4u.gif  tikėkimės tik žinomų klausimų  mirksiukas.gif svarbiausia nepasimesti,nes atrodo žinai atsakymą,o va suformuluoja kitaip ir pasimeti,pripaistai,nors atsakymą žinai...aš čia apie save rašau,nes kur bespręsčiau bilietus,klausimai skirtingai pateikti,nors atsakymai tai tie patys būna  doh.gif

ir svarbiausia gerai įsiskaityti atsakymus, nes dažnai patys atsakymai ir suklaidina.
O kada tu užsiregistravai egzui
Atsakyti