Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės KET savarankiškai II tema

Aš tai pradžioj sprendžiau autopliuse,bet ten techninių klausimų visai nėra...tada perėjau į alsket,va ten tai daug daugiau išmokau 4u.gif dabar dar ir ketbilietus pasprendžiu ir dar arsleidiniai.Visur perku kodus,nes nemokami paprasti labai.Šiaip man su sankryžom aišku viskas,retai suklystu.Man techniniai tai doh.gif
Su tom VR mokyklom ir ne visi išlaiko iš pirmo karto...mano giminaitė VR mokosi,tai teoriją regitroj tik iš 3 karto išlaikė.Labai norėčiau iš pirmo karto išlaikyti teoriją,bet bus kaip bus,nedarysiu tragedijos jei nepasiseks smile.gif o mokysiuos toliau.Tik norisi greičiau su M raide važinėti.
Sakykit,o kai išlaikai teoriją regitroj,tai turi duodi kažkokį pažymėjimą,iškarto duoda ar vėliau reikia pasiimti?
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 09 28, 15:11)
Aš tai pradžioj sprendžiau autopliuse,bet ten techninių klausimų visai nėra...tada perėjau į alsket,va ten tai daug daugiau išmokau  4u.gif dabar dar ir ketbilietus pasprendžiu ir dar arsleidiniai.Visur perku kodus,nes  nemokami paprasti labai.Šiaip man su sankryžom aišku viskas,retai suklystu.Man techniniai  tai  doh.gif
Su tom VR mokyklom ir ne visi išlaiko iš pirmo karto...mano giminaitė VR mokosi,tai teoriją regitroj tik iš 3 karto išlaikė.Labai  norėčiau iš pirmo  karto išlaikyti teoriją,bet bus kaip bus,nedarysiu tragedijos jei nepasiseks  smile.gif o mokysiuos toliau.Tik norisi greičiau su M raide važinėti.
Sakykit,o kai  išlaikai teoriją regitroj,tai turi duodi kažkokį pažymėjimą,iškarto duoda ar vėliau reikia pasiimti?

Tiesiog, ten gauni lapuką, kad išlaikius regitroj teoriją ir su tuo lapuku važinėji ;D Aš taip dariau, dar prieš tai pasiklausiau. Žinoma šalia turi būti šeimos narys smile.gif Gai galėsi važinėti su M raide, paskui labai norėsi žalio lapo biggrin.gif Man taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(vyvy @ 2014 09 28, 15:29)
Tiesiog, ten gauni lapuką, kad išlaikius regitroj teoriją ir su tuo lapuku važinėji ;D Aš taip dariau, dar prieš tai pasiklausiau. Žinoma šalia turi būti šeimos narys smile.gif Gai galėsi važinėti su M raide, paskui labai norėsi žalio lapo biggrin.gif Man taip buvo.

Įtariu,kad lapo norėsis,tik oi kaip toli iki jo dar man biggrin.gif
Mane tai vyras pamokina vairuoti,tik va neturint reikiamų dokumentų nesinori baudos gauti.Savaitgaliais nulekiam kur į kokį kaimo keliuką,tik tas važinėjimas toks pirmyn atgal...norisi ir sukt normaliai pasimokinti ir parkuotis,kad drąsiau jausčiausi vėliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 09 28, 16:11)
Aš tai pradžioj sprendžiau autopliuse,bet ten techninių klausimų visai nėra...tada perėjau į alsket,va ten tai daug daugiau išmokau  4u.gif dabar dar ir ketbilietus pasprendžiu ir dar arsleidiniai.Visur perku kodus,nes  nemokami paprasti labai.Šiaip man su sankryžom aišku viskas,retai suklystu.Man techniniai  tai  doh.gif

o kiek laiko jau mokaisi?
Ir kada planuoji laikyti egzaminą?
Aš dar neturiu sveikatos ir pirmosios pagalbos kursų pažymėjimų ax.gif
Dėl vairavimo egzo - "vairavimo mokykloje privaloma baigti praktinio vairavimo mokymo kursą ir išlaikyti mokyklinį praktinio vairavimo egzaminą". Pataisykit, jei klystu
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2014 09 28, 16:43)
Aš dar neturiu sveikatos ir pirmosios pagalbos kursų pažymėjimų  ax.gif
Dėl vairavimo egzo - "vairavimo mokykloje privaloma baigti praktinio vairavimo mokymo kursą ir išlaikyti mokyklinį praktinio vairavimo egzaminą". Pataisykit, jei klystu

Taip, reikia mokykloje išlaikyti vairavimą smile.gif O paskui jie jau ten automatiškai perduoda Regitrai.
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2014 09 28, 16:43)
Aš dar neturiu sveikatos ir pirmosios pagalbos kursų pažymėjimų  ax.gif

Mokausi antrą mėnesį,žadu spalio mėnesį mėnesį bandyt registruotis teorijai.Kažkaip dar nesijaučiu 100% pasiruošus,o ir klaidelių padarau bilietuose,ypač žioplų doh.gif gal per daug mokausi,mėtausi iš vieno tinklalapio į kitą,susimaišo viskas g.gif o sveikatos pažymą ir pirmą pagalbą jau susitvarkiau.
Gerai,kad vyras padeda,paaiškina ko nesuprantu.O ir čia daug ką sužinojau beskaitinėdama temas,vis kažkaip tvirčiau jaučiuosi.Nors regitros bijau,bet dar juk ne vairavimas,tik teorija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 09 28, 18:13)
Mokausi antrą mėnesį,žadu spalio mėnesį mėnesį bandyt registruotis teorijai.Kažkaip dar nesijaučiu 100% pasiruošus,o ir klaidelių padarau bilietuose,ypač žioplų  doh.gif gal per daug mokausi,mėtausi iš vieno tinklalapio į kitą,susimaišo viskas  g.gif  o sveikatos pažymą ir pirmą pagalbą jau susitvarkiau.
Gerai,kad vyras padeda,paaiškina ko nesuprantu.O ir čia daug ką sužinojau beskaitinėdama temas,vis kažkaip tvirčiau jaučiuosi.Nors regitros bijau,bet dar juk ne vairavimas,tik teorija  smile.gif

tai tu jau pažengusi 4u.gif Aš tik trečią savaitę pradedu ax.gif . Ir tai jau laaabai daug ką išmokau. Mano klaidos daugiausia būna per skubėjimą doh.gif , bet manau susitvarkysiu su šia problema. MB retai padeda, nes daug dirba. O kaip tu nereguliuojamas sankryžas perpratai?
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2014 09 28, 18:54)
tai tu jau pažengusi  4u.gif Aš tik trečią savaitę pradedu  ax.gif . Ir tai jau laaabai daug ką išmokau. Mano klaidos daugiausia būna per skubėjimą  doh.gif , bet manau susitvarkysiu su šia problema. MB retai padeda, nes daug dirba. O kaip tu nereguliuojamas sankryžas perpratai?

Aš ir per skubėjimą ir neįsiskaitymą klaidas darau...tikiuosi persilaušiu.O dėl sankryžų,tai kur nelygiareikšmės tai žiuriu pagal ženklus,kieno pagrindinis ir t.t.o kur lygiareikšmės tai kliūtis iš dešinės,pagal tai vadovaujuosi.Nemoku aš aiškinti ax.gif Parašyk ko nesupranti,bandysim padėti 4u.gif čia gi daug jau vairuojančių užeina manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 09 28, 20:18)
Aš ir per skubėjimą ir neįsiskaitymą klaidas darau...tikiuosi persilaušiu.O dėl sankryžų,tai kur nelygiareikšmės tai žiuriu pagal ženklus,kieno pagrindinis ir t.t.o kur lygiareikšmės tai kliūtis iš dešinės,pagal tai vadovaujuosi.Nemoku aš aiškinti  ax.gif  Parašyk ko nesupranti,bandysim padėti  4u.gif čia gi daug jau vairuojančių užeina manau  smile.gif

atrodo suprantu, bet kartais painiojuosi, kai daugiau mašinų sankryžoje biggrin.gif
Labiausiai patinka reguliuotojo ženklai smile.gif
O kas tau sunkiausia buvo mokantis
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2014 09 28, 19:23)
atrodo suprantu, bet kartais painiojuosi, kai daugiau mašinų sankryžoje  biggrin.gif
Labiausiai patinka reguliuotojo ženklai  smile.gif
O kas tau sunkiausia buvo mokantis

Nieko,pasimokysi ir lengviau bus 4u.gif
Man sunkiausi techniniai klausimai,pvz. kiek nuvažiuoja motorinė transporto priemonė per 1 s? arba optimalus atstumas prieš pradedant lenkti? dabar aš jau juos atsimenu,bet kiek tų klausimų yra doh.gif man juos tenka mintinai kalti,kitaip pamirštu tuoj blush2.gif
O reguliuotojo ženklai ir man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 09 28, 20:30)
Nieko,pasimokysi ir lengviau bus  4u.gif
Man sunkiausi techniniai klausimai,pvz. kiek nuvažiuoja motorinė transporto priemonė per 1 s? arba optimalus atstumas prieš pradedant lenkti? dabar aš jau juos atsimenu,bet kiek tų klausimų yra  doh.gif man juos tenka mintinai kalti,kitaip pamirštu tuoj  blush2.gif
O reguliuotojo ženklai ir man patinka  smile.gif

Aš dar nepriėjau prie tokių klausimų.
Manai,kad tokie klausimai gali būti per egzą?
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2014 09 28, 19:34)
Aš dar nepriėjau prie tokių klausimų.
Manai,kad tokie klausimai gali būti per egzą?

Kiek skaičiau komentarų,tai visokių klausimų ten papuola,taip kad reikia būti pasiruošus viskam 4u.gif Ta regitra ir sėkmės dalykas,tikėkimės nepapuls vien nežinomi klausimai.
Kokiam tinklalapį tu mokaisi?
Atsakyti