Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės KET savarankiškai II tema

ačiū, man susimaišė įvažiavimai į sankryžą ir išvažiavimai doh.gif susimakalauos ir vėl paklausiu blush2.gif

ir ne visada aiškios važiavimo kelių trajektorijos - ar tikrai jos susikirs, ar ne..

user posted image
paskutinis važiuos 4..

sakyčiau 1 - ner kliuties is desines, paskui 2 ir 3, o veliausiai - 4. bet jeigu ju vaziavimo trajektorijos nesikerta, tai - 1 ir tuoj 4 galetu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bjolla: 05 gruodžio 2011 - 10:43
nee,4 negaletu,nes jam kliutis is desines,po 1 iskart vaziuotu 2 ir 3,tai 4 treciam i sona ivaziuotu ir butu kaltas smile.gif
Atsakyti
nu jo.. kaire su desine sumakalavau doh.gif blush2.gif wub.gif nu tikra blondine.. bandau mokytis ir ismokti savarankiskai, kad galeciau paskui issilaikius Regitroj lekt i kursus uzsirasyt verysad.gif

user posted image
2. Kuris automobilis važiuos per sankryžą antras? - 2.

ĮVAŽIUOS pirmas ir jam atsiras kliūtis iš dešinės - antras. Trečiajam neiks kliūties, tai - jis IŠVAŽIUOS pirmas. Paskui IŠVAŽIUOS antras, ir paskutinis - trečias.

Papildyta:
user posted image

PERVAŽIUOS... 3,2,1. pirmas ĮVAŽIUOS, tada trečias, paskui jau antras ir paskutinis bus pirmas, kuris išvažiuos..

user posted image

suabejojau, kodel per sankryza trecias vaziuos 2 automobilis..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bjolla: 05 gruodžio 2011 - 11:25
Paskutiniam vaziuos 1,3,2, nes visi suka i kaire,pirmas ivaziaves nesustoja,o vaziuoja,ir taip visi is eiles,kam atsilaisvina desine. Visa kita-super,teisingai 4u.gif
Atsakyti
kam nereik kreditu ket, atsiuskit i az, aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Norejau paklausti kokio tipo pazymejima jums isdave Regitra kai issilaikete teorija.Man aiskina,kad kai issilaikysiu viskas bus kompiuteryje ir mano mokykla matys.
Atsakyti
QUOTE(Asye @ 2011 12 06, 12:10)
Laba diena smile.gif
Norejau paklausti kokio tipo pazymejima jums isdave Regitra kai issilaikete teorija.Man aiskina,kad kai issilaikysiu viskas bus kompiuteryje ir mano mokykla matys.

lapuka puse A4 dave jame pazymeta kad egzaminas islaikyta smile.gif
Atsakyti
Man tai sunkiai su teorija sekasi:( jau vieną kartą neišlaikiau....mokausi, vėl reiks bandyti....bet kaip sunku mokytis, praktiškai naktim mokausi...dieną darbe, vakare su vaiku...tai kada mokytis:( ziauru. bet kad reikia teisiu.....
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2012 02 03, 01:54)
Man tai sunkiai su teorija sekasi:(  jau vieną kartą neišlaikiau....mokausi, vėl reiks bandyti....bet kaip sunku mokytis, praktiškai naktim mokausi...dieną darbe, vakare su vaiku...tai kada mokytis:( ziauru. bet kad reikia teisiu.....

Na ten is tiesu yra ka pasimokyti, as kelis menesius mokiausi, tada ejau teorijos laikytis, veliau praktikos irgi tik po keliu menesiu, dabar jau kuris laikas vairuoju, tai galiu drasiai sakyti teises issilaikyti didelis darbas, o ir keliuose musu kol praktikos igauni tenka paprakaituoti smile.gif smile.gif

Sekmes ir nenumeskit visko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 03, 13:13)
Na ten is tiesu yra ka pasimokyti, as kelis menesius mokiausi, tada ejau teorijos laikytis, veliau praktikos irgi tik po keliu menesiu, dabar jau kuris laikas vairuoju, tai galiu drasiai sakyti teises issilaikyti didelis darbas, o ir keliuose musu kol praktikos igauni tenka paprakaituoti  smile.gif  smile.gif
Sekmes ir nenumeskit visko  4u.gif

Ačiūsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
As turiu labai dideli klausima, ta mums uzdave mokytojas, liepe pagavot gerai, nu niekaip man neiseina doh.gif doh.gif Nes musu variantai kuriuos pasakem kleseje netinka!!! O teisingu yra 24!!!
user posted image

Sankryza yra LYGIAREIKSME, kaip zinoma ji neturi pagrindinio kelio, nu kas kaip vaziuos?
Variantai
1,3,2
3,1,2
2,3,1
NETINKA! Nes juos aptareme jau klaseje
Padekite prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnies_liepsna @ 2012 02 13, 12:35)
Sveikos merginos  4u.gif
As turiu labai dideli klausima, ta mums uzdave mokytojas, liepe pagavot gerai, nu niekaip man neiseina  doh.gif  doh.gif  Nes musu variantai kuriuos pasakem kleseje netinka!!! O teisingu yra 24!!!
user posted image

Sankryza yra LYGIAREIKSME, kaip zinoma ji neturi pagrindinio kelio, nu kas kaip vaziuos?
Variantai
1,3,2
3,1,2
2,3,1
NETINKA! Nes juos aptareme jau klaseje
Padekite prasau  4u.gif

3,2,1? Vairuotojas įvažiuodamas į lygiareikšmių kelių susikirtimą privalo duoti kelią iš dešinės važiuojančiam transportui.
Atsakyti