ačiū, man susimaišė įvažiavimai į sankryžą ir išvažiavimai susimakalauos ir vėl paklausiu
ir ne visada aiškios važiavimo kelių trajektorijos - ar tikrai jos susikirs, ar ne..
paskutinis važiuos 4..
sakyčiau 1 - ner kliuties is desines, paskui 2 ir 3, o veliausiai - 4. bet jeigu ju vaziavimo trajektorijos nesikerta, tai - 1 ir tuoj 4 galetu..
nee,4 negaletu,nes jam kliutis is desines,po 1 iskart vaziuotu 2 ir 3,tai 4 treciam i sona ivaziuotu ir butu kaltas
nu jo.. kaire su desine sumakalavau nu tikra blondine.. bandau mokytis ir ismokti savarankiskai, kad galeciau paskui issilaikius Regitroj lekt i kursus uzsirasyt
2. Kuris automobilis važiuos per sankryžą antras? - 2.
ĮVAŽIUOS pirmas ir jam atsiras kliūtis iš dešinės - antras. Trečiajam neiks kliūties, tai - jis IŠVAŽIUOS pirmas. Paskui IŠVAŽIUOS antras, ir paskutinis - trečias.
Papildyta:
PERVAŽIUOS... 3,2,1. pirmas ĮVAŽIUOS, tada trečias, paskui jau antras ir paskutinis bus pirmas, kuris išvažiuos..
suabejojau, kodel per sankryza trecias vaziuos 2 automobilis..
2. Kuris automobilis važiuos per sankryžą antras? - 2.
ĮVAŽIUOS pirmas ir jam atsiras kliūtis iš dešinės - antras. Trečiajam neiks kliūties, tai - jis IŠVAŽIUOS pirmas. Paskui IŠVAŽIUOS antras, ir paskutinis - trečias.
Papildyta:
PERVAŽIUOS... 3,2,1. pirmas ĮVAŽIUOS, tada trečias, paskui jau antras ir paskutinis bus pirmas, kuris išvažiuos..
suabejojau, kodel per sankryza trecias vaziuos 2 automobilis..
Paskutiniam vaziuos 1,3,2, nes visi suka i kaire,pirmas ivaziaves nesustoja,o vaziuoja,ir taip visi is eiles,kam atsilaisvina desine. Visa kita-super,teisingai
kam nereik kreditu ket, atsiuskit i az, aciu
Laba diena
Norejau paklausti kokio tipo pazymejima jums isdave Regitra kai issilaikete teorija.Man aiskina,kad kai issilaikysiu viskas bus kompiuteryje ir mano mokykla matys.
Norejau paklausti kokio tipo pazymejima jums isdave Regitra kai issilaikete teorija.Man aiskina,kad kai issilaikysiu viskas bus kompiuteryje ir mano mokykla matys.
QUOTE(Asye @ 2011 12 06, 12:10)
Laba diena
lapuka puse A4 dave jame pazymeta kad egzaminas islaikyta
Man tai sunkiai su teorija sekasi:( jau vieną kartą neišlaikiau....mokausi, vėl reiks bandyti....bet kaip sunku mokytis, praktiškai naktim mokausi...dieną darbe, vakare su vaiku...tai kada mokytis:( ziauru. bet kad reikia teisiu.....
QUOTE(Iloncikas @ 2012 02 03, 01:54)
Man tai sunkiai su teorija sekasi:( jau vieną kartą neišlaikiau....mokausi, vėl reiks bandyti....bet kaip sunku mokytis, praktiškai naktim mokausi...dieną darbe, vakare su vaiku...tai kada mokytis:( ziauru. bet kad reikia teisiu.....
Na ten is tiesu yra ka pasimokyti, as kelis menesius mokiausi, tada ejau teorijos laikytis, veliau praktikos irgi tik po keliu menesiu, dabar jau kuris laikas vairuoju, tai galiu drasiai sakyti teises issilaikyti didelis darbas, o ir keliuose musu kol praktikos igauni tenka paprakaituoti
Sekmes ir nenumeskit visko
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 03, 13:13)
Na ten is tiesu yra ka pasimokyti, as kelis menesius mokiausi, tada ejau teorijos laikytis, veliau praktikos irgi tik po keliu menesiu, dabar jau kuris laikas vairuoju, tai galiu drasiai sakyti teises issilaikyti didelis darbas, o ir keliuose musu kol praktikos igauni tenka paprakaituoti
Ačiū
Sveikos merginos
As turiu labai dideli klausima, ta mums uzdave mokytojas, liepe pagavot gerai, nu niekaip man neiseina Nes musu variantai kuriuos pasakem kleseje netinka!!! O teisingu yra 24!!!
Sankryza yra LYGIAREIKSME, kaip zinoma ji neturi pagrindinio kelio, nu kas kaip vaziuos?
Variantai
1,3,2
3,1,2
2,3,1
NETINKA! Nes juos aptareme jau klaseje
Padekite prasau
As turiu labai dideli klausima, ta mums uzdave mokytojas, liepe pagavot gerai, nu niekaip man neiseina Nes musu variantai kuriuos pasakem kleseje netinka!!! O teisingu yra 24!!!
Sankryza yra LYGIAREIKSME, kaip zinoma ji neturi pagrindinio kelio, nu kas kaip vaziuos?
Variantai
1,3,2
3,1,2
2,3,1
Padekite prasau
QUOTE(Ugnies_liepsna @ 2012 02 13, 12:35)
Sveikos merginos
Variantai
1,3,2
3,1,2
2,3,1
Padekite prasau
Variantai
1,3,2
3,1,2
2,3,1
Padekite prasau
3,2,1? Vairuotojas įvažiuodamas į lygiareikšmių kelių susikirtimą privalo duoti kelią iš dešinės važiuojančiam transportui.