Labutis
O as mastau pasidaryti svente ir sau, t,y nieko neruosti, o uzsisakyti Gal zinote kur butu galima uzsisakyti maista, kad pagamintu ir linksmai (butu grazu vaikams), ir skaniai
Labai tau didelis ačiū Eglute uz nuoroda, ryt susiperku produktus ir bandysiu ka nors panasaus padaryt, tai wakare parasysiu kaip sekes. Dar karta tau didelis AČIUKAS
QUOTE(RDA @ 2007 10 11, 15:54)
Labai tau didelis ačiū Eglute uz nuoroda, ryt susiperku produktus ir bandysiu ka nors panasaus padaryt, tai wakare parasysiu kaip sekes. Dar karta tau didelis AČIUKAS
lauksim nuotraukytes
As bandysiu daryt karsta patiekala vaikams labai paprasta (esu nusiziurejus kavinej )- bulviu kose+ apkepta desrele.
Per viduri lekstes padeti kose, truputi priploti ja. Padaryti "akytes" is konsrvuotu zirneliu, o sypsena- is gabaliuko raudonosios paprikos.
Viena gala desreles ipjati i kuo daugiau daliu (iki puses) ir apkepti - tai yra "veiduko" plaukuciai.
Na nzn, ar supratot mano paaiskinimus, jei graziai iseis, nufotkinsiu ir idesiu nuotrauka.
Papildyta:
Stai kazkas panasaus:
Papildyta:
Stai dar ideja
Per viduri lekstes padeti kose, truputi priploti ja. Padaryti "akytes" is konsrvuotu zirneliu, o sypsena- is gabaliuko raudonosios paprikos.
Viena gala desreles ipjati i kuo daugiau daliu (iki puses) ir apkepti - tai yra "veiduko" plaukuciai.
Na nzn, ar supratot mano paaiskinimus, jei graziai iseis, nufotkinsiu ir idesiu nuotrauka.
Papildyta:
Stai kazkas panasaus:
Papildyta:
Stai dar ideja
QUOTE(evansmum @ 2007 10 11, 21:47)
As bandysiu daryt karsta patiekala vaikams labai paprasta (esu nusiziurejus kavinej )- bulviu kose+ apkepta desrele.
Papildyta:
Stai kazkas panasaus:
Papildyta:
Stai dar ideja
Papildyta:
Stai kazkas panasaus:
Papildyta:
Stai dar ideja
Na saunuole ir sugalvok tu man, pigu ir paprasta
Svarbiausia- laiko nedaug toks patiekaliukas reikalauja
Sveikos,
ši dilema dar ne problema, ta2iau draugai užsuka su vaikais, todėl galvą twnka pasukti.
galbūt rasite naudingų patarimų-idėjų žemiau pateiktose nuorodose:
paprasti-nepaprasti blynai
Receptukai su foto
spalvingas stalas
is BBC
is Rusijos
ir dar keli
ši dilema dar ne problema, ta2iau draugai užsuka su vaikais, todėl galvą twnka pasukti.
galbūt rasite naudingų patarimų-idėjų žemiau pateiktose nuorodose:
paprasti-nepaprasti blynai
Receptukai su foto
spalvingas stalas
is BBC
is Rusijos
ir dar keli
jau pradejau daryti ta zele torciuka
Papildyta:
dekui uz nuorodas bet kad ne mano proteliui tokius sumustinius daryt bet tie ant tawo stalo sumustinukai tai gera ideja. Dekui
Papildyta:
dekui uz nuorodas bet kad ne mano proteliui tokius sumustinius daryt bet tie ant tawo stalo sumustinukai tai gera ideja. Dekui
QUOTE(princiupesa @ 2007 10 12, 16:34)
Sveikos,
Grazu, tik pas mus nera tokio Royal icing pardavime tam, kad taip graziai papuosti torta. Deja.
O as jau torta padariau
Yra ir pas mane tokia problema. ....kartą pavyko padaryt vaikams šventę ir gražią.....
....perpjoviau arbūzą į dvi dalis ir apverčiau ant lėkščių. Į vieną prismaikščiau sumuštinių vertinukų su mėsyte ir daržovėm....o į kitą vaisinių vėrinukų. Buvo ant stalo du dideli ir spalvingi ėžiai.... ...galima ir mieliuoną taip prismaigstyt....
....perpjoviau arbūzą į dvi dalis ir apverčiau ant lėkščių. Į vieną prismaikščiau sumuštinių vertinukų su mėsyte ir daržovėm....o į kitą vaisinių vėrinukų. Buvo ant stalo du dideli ir spalvingi ėžiai.... ...galima ir mieliuoną taip prismaigstyt....
QUOTE(AGFA @ 2007 10 13, 17:37)
Yra ir pas mane tokia problema. ....kartą pavyko padaryt vaikams šventę ir gražią.....
Va as tuos ezius ir esu macius reik butinai padaryt,tik tu su mesyte ar duonytes dejai?
Sweikos, tai va vakar atswentem 4 metukus. Dariau as ta zele torta tai kaip pirmas blynas tai visai vykes gavosi tik taip man niekas ir neidejo nuotraukos, bet nieko ten ypatingo ir nesigavo, paprasti zele sluoksniau pertepti grietines zele. Dar pridariau tokiu sumustinuku: Ant baltos formines (keturkampes, baltos) duonos uztepiau swiesto,majonezo, tomato ir uzdejau ferm.surio riekele, tada uzdejau desros(joje buvau ispjovus akytes nosyte ir burnyte) ir idejau trumpam i orkaite kad suris istirptu,tada i akytes idejau zaliu konservuotu zirneliu (nes buvo like nuo misraines), nosyte buvo geltona paprika, bet norejau det morkyte, o burnyte is raudonos paprikos, liezuvis is tomato, bet paskui pagalvojau kad dar galejau padaryti plaukus is salotu lapu(juos det pries desra) o antakius is krapu, butu daug idomiau, gavosi tikrai neblogai,