Paziureti grazu, bet padaryti tai daug laiko ir kantrybes ir krupstumo reikia , o dingtu viskas nuo stalo per kelias minutes
QUOTE(Princese @ 2005 12 02, 07:32)
Paziureti grazu, bet padaryti tai daug laiko ir kantrybes ir krupstumo reikia , o dingtu viskas nuo stalo per kelias minutes
aš tai abejoju ar vaikai valgytų su paprika. Manieji tikrai ne. Valgo su lašiša, su kumpiu, sūriu, bet paprika tai neee...
O manoji is viso sumustiniu nevalgo is gimtadienio su tokiomis graziomis vaisemis pareitu gal ir su dideliu ispudziu del grazaus stalo, bet alkana .... kai dariau savo mazosios gimtadieni vaikams kepiau pica.... tai itikau absoliuciai visiems...... na tik aisku dali picos dariau be svogunu, paprikos is viso nedejau, nes jos nei vienas nemegsta..... dali su virta desra dariau, o ne su rukyta..... tai pataikiau visiems...... nupirkau desrytes ir mesytes vakuume pjaustytos taip plonai, garziai isedeliojau, paprasto agurko papjausciau (pomidoru niekas ne nepaliete) ..... duonytes... sudejau didele vaza-piramide vaisiu ir saldumynu, na ir zinoma tortas... buvo labai greitai ir visiems viskas skanu buvo... o puosiau stala, graziomis servetelemis, serviruojant stala, dar po kinderi kiekvienam idejau, kambari papuoseme, karaoke vakara organizavome..... visi buvo labai patenkinti
sveikutės!
kaip gera, kai sulauki šventės... Artėja ir mano dukrytės penktasis gimtadienis Ką galit mamytės pasiūlyti tokio, kas traukia vaikų akytes link stalo.... tebūnie ir užkandžiai,ir desertas, ir gėrimai....
labai laukiu!
kaip gera, kai sulauki šventės... Artėja ir mano dukrytės penktasis gimtadienis Ką galit mamytės pasiūlyti tokio, kas traukia vaikų akytes link stalo.... tebūnie ir užkandžiai,ir desertas, ir gėrimai....
labai laukiu!
mes irgi savaitgali su vaikuciais baliavosim (nuo 1metuku iki 10). Planuoju daug iv. kasneliu, uzkandeliu, kad ir picos gabaleliu, i keptus teslos krepselius (perku) pridesiu iv. misrainiu, saldziu idaru, gal vistos saslykeliu ar bulkeliu iskepsiu, lei spesiu, riesutuku, dziov.vaisiu, surio lazdeliu, apkeptu desreliu, ledu, zele, vaisiu,... kol kas makalyne galvoj, svarbiausia, ka veiksime, nes musu lab. daug
sveikutės!
na, mano merginos tortadienis prasideda jau šiandien
ką padėsiu ant stalo? galiu pasakyti : čiupa čiupsų ežiukas, saldainių medis, džiovintų vaisių gyvatės, sluoksniuoti sumuštinukai, kepta žuvytė, paprasti sausainukai, pertepti varškės ir džiovintų vaisių mase, vaisiai, kepti sparneliai ir pan. Stalą papuošiu pirktais stalo papuošalais ir aišku, dar tortas
tikiuosi, jog vaikams patiks.... jų amžius nuo 1 metukų iki 5
QUOTE(neužmirštuolė @ 2006 05 25, 13:06)
sveikutės!
na, mano merginos tortadienis prasideda jau šiandien
ką padėsiu ant stalo? galiu pasakyti : čiupa čiupsų ežiukas, saldainių medis, džiovintų vaisių gyvatės, sluoksniuoti sumuštinukai, kepta žuvytė, paprasti sausainukai, pertepti varškės ir džiovintų vaisių mase, vaisiai, kepti sparneliai ir pan. Stalą papuošiu pirktais stalo papuošalais ir aišku, dar tortas
tikiuosi, jog vaikams patiks.... jų amžius nuo 1 metukų iki 5
gal esi nufotografavus kaip atrodo tas ciupa ciupsu eziukas ar saldainiu medis?labai noreciau pamatyt.
Pati bandžiau tokius daryti, tai vaikams labai patiko, o ir nesudėtinga padaryti.
Ieškau ir aš idėjų šventiniam vaikų stalui, taigi galiu pasidalinti tuom ką radau:
[quote=Betse,2007 01 28, 23:08]
BETSE, LABAI GRAŽU IR ATRODO SKANIAI
BETSE, LABAI GRAŽU IR ATRODO SKANIAI