Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienis: ką paruošti įdomaus?

dar vienas
Atsakyti
Paziureti grazu, bet padaryti tai daug laiko ir kantrybes ir krupstumo reikia ax.gif , o dingtu viskas nuo stalo per kelias minutes essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese @ 2005 12 02, 07:32)
Paziureti grazu, bet padaryti tai daug laiko ir kantrybes ir krupstumo reikia ax.gif , o dingtu viskas nuo stalo per kelias minutes  essen.gif

aš tai abejoju ar vaikai valgytų su paprika. Manieji tikrai ne. Valgo su lašiša, su kumpiu, sūriu, bet paprika tai neee...
Atsakyti
O manoji is viso sumustiniu nevalgo is gimtadienio su tokiomis graziomis vaisemis pareitu gal ir su dideliu ispudziu del grazaus stalo, bet alkana wink.gif .... kai dariau savo mazosios gimtadieni vaikams kepiau pica.... tai itikau absoliuciai visiems...... na tik aisku dali picos dariau be svogunu, paprikos is viso nedejau, nes jos nei vienas nemegsta..... dali su virta desra dariau, o ne su rukyta..... tai pataikiau visiems...... nupirkau desrytes ir mesytes vakuume pjaustytos taip plonai, garziai isedeliojau, paprasto agurko papjausciau (pomidoru niekas ne nepaliete) ..... duonytes... sudejau didele vaza-piramide vaisiu ir saldumynu, na ir zinoma tortas... buvo labai greitai ir visiems viskas skanu buvo... o puosiau stala, graziomis servetelemis, serviruojant stala, dar po kinderi kiekvienam idejau, kambari papuoseme, karaoke vakara organizavome..... visi buvo labai patenkinti wink.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutės!
kaip gera, kai sulauki šventės... Artėja ir mano dukrytės penktasis gimtadienis thumbup.gif Ką galit mamytės pasiūlyti tokio, kas traukia vaikų akytes link stalo.... tebūnie ir užkandžiai,ir desertas, ir gėrimai.... smile.gif
labai laukiu! 4u.gif
Atsakyti
mes irgi savaitgali su vaikuciais baliavosim (nuo 1metuku iki 10). Planuoju daug iv. kasneliu, uzkandeliu, kad ir picos gabaleliu, i keptus teslos krepselius (perku) pridesiu iv. misrainiu, saldziu idaru, gal vistos saslykeliu ar bulkeliu iskepsiu, lei spesiu, riesutuku, dziov.vaisiu, surio lazdeliu, apkeptu desreliu, ledu, zele, vaisiu,... kol kas makalyne galvoj, svarbiausia, ka veiksime, nes musu lab. daug thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
sveikutės!
na, mano merginos tortadienis prasideda jau šiandien bigsmile.gif
ką padėsiu ant stalo? g.gif galiu pasakyti tongue.gif : čiupa čiupsų ežiukas, saldainių medis, džiovintų vaisių gyvatės, sluoksniuoti sumuštinukai, kepta žuvytė, paprasti sausainukai, pertepti varškės ir džiovintų vaisių mase, vaisiai, kepti sparneliai ir pan. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Stalą papuošiu pirktais stalo papuošalais tongue.gif ir aišku, dar tortas thumbup.gif
tikiuosi, jog vaikams patiks.... jų amžius nuo 1 metukų iki 5 ax.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neužmirštuolė @ 2006 05 25, 13:06)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
sveikutės!
na, mano merginos tortadienis prasideda jau šiandien bigsmile.gif
ką padėsiu ant stalo?  g.gif  galiu pasakyti tongue.gif : čiupa čiupsų ežiukas, saldainių medis, džiovintų vaisių gyvatės, sluoksniuoti sumuštinukai, kepta žuvytė, paprasti sausainukai, pertepti varškės ir džiovintų vaisių mase, vaisiai, kepti sparneliai ir pan. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Stalą papuošiu pirktais stalo papuošalais tongue.gif  ir aišku, dar tortas thumbup.gif
tikiuosi, jog vaikams patiks.... jų amžius nuo 1 metukų iki 5  ax.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif

gal esi nufotografavus kaip atrodo tas ciupa ciupsu eziukas ar saldainiu medis?labai noreciau pamatyt.
Atsakyti
Keletas įdėjų mažųjų gimtadieniams. Gal kam nors kas nors pravers 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Pati bandžiau tokius daryti, tai vaikams labai patiko, o ir nesudėtinga padaryti.
Atsakyti
Ieškau ir aš idėjų šventiniam vaikų stalui, taigi galiu pasidalinti tuom ką radau:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
[quote=Betse,2007 01 28, 23:08]
BETSE, LABAI GRAŽU IR ATRODO SKANIAI mirksiukas.gif
Atsakyti