Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienis: ką paruošti įdomaus?

QUOTE(aDDa @ 2012 11 03, 12:44)
Sveikos, mamytes, gal galit patarti, esam pakviesti i vaiko gimtadieni, kuris bus zaidimu kambaryje. Vaikuciui zaislu kaip ir nereikia, tai nesugalvoju ka dovanoti. Gal tokiu atveju yra priimta dovanoti pinigelius, na tipo prisideti prie zaidimu kambario nuomos (ir kokia suma)? Gal mamytes galit patarti is savo praktikos? aciu  4u.gif

galima kažkokią įdomią knygą, kvietimą į spektakliuką,medinius karoliukus, sijoną su Dora ar pieštukų su makvynu,būna įvairių spec žaidimukų, kur galima fokusą padaryti, nežinau pas ka eisit biggrin.gif ir kokio amžiaus vaikas, jei smulkmena visai bus tada galima pinigais, manau, nes vaikui tie pinigai juk nebus dovana, tėvai juos leis kaip tinkami, o vaikui reikia kažko, ką apčiuptų 4u.gif
Atsakyti
Man labai patiko vitražinių sausainukų idėja - štai kas gavosi smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mamytes dabar prasidėjo Kalėdiniu švenčių metas darželiuose ir mokyklose. Įdomu ką tokiom šventėm ruošiat ir nešatės?
Atsakyti
Sveikos. O mano vaiko gimtadienis gruodžio 23 - ią. Pasninkas. doh.gif Gal turite idėjų ką įdomesnio padaryti?
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2012 12 13, 19:35)
Sveikos, mamytes dabar prasidėjo Kalėdiniu švenčių metas darželiuose ir mokyklose. Įdomu ką tokiom šventėm ruošiat ir nešatės?

ir man labai aktualu, nes mokykloj svente, stalas sunstinis, o ideju 0 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 12 14, 17:44)
Sveikos. O mano vaiko gimtadienis gruodžio 23 - ią. Pasninkas.  doh.gif  Gal turite idėjų ką įdomesnio padaryti?

ir mūųs gimtadienis tą pačią dieną.... 23d- sekmadienis- ne joks pasninkas.... pasninkas tik penktadieniais ir per kūčias... taip kad drąsiai mamyte, junkit fantaziją thumbup.gif
Atsakyti
Lygiai už savaitės mano pupos gimtadienis... Sueis 7 metukai tongue.gif Vaikai ir suaugę baliavos prie atskirų stalų. Ant vaikiukų stalo bus vaisių vėrinukai, populiarieji vitražiniai biggrin.gif sausainiukai, mėsytės griežinėliai, mini-sumuštinukai, plėšomos sūrio lazdelės. O vaikučiams vietoj karšto bus picutės, kurias jie patys pasigamins (paruočiu picos pagrindų - širdelių, pasirūpinsiu kad visko būtų - sūrio, mėsytės, grybų, agurkų, dešrytės, žodžiu, kad visko būtų) mirksiukas.gif Taip bus galima išvengti "aš nemėgstu to ar ano", "per mažai to ar ano" ir t.t. doh.gif biggrin.gif
O ant suaugusių stalo puikuosis silkutė, mėsytė, kepta žuvytė, sausainukai, mišrainės... blush2.gif O karštas tai bus kiaulienos suktinukai su sūriu viduje bei pievagrybių padažu, patieksiu su bulvių koše ok.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2012 12 23, 03:47)
ir mūųs gimtadienis tą pačią dieną.... 23d- sekmadienis- ne joks pasninkas.... pasninkas tik penktadieniais ir per kūčias...  taip kad drąsiai mamyte, junkit fantaziją  thumbup.gif

o kiek daug draugų tą pačią dieną gimusių thumbup.gif , ne pasninkas 23-ia. Pasninkas pernai buvo, bet nieko baisaus, daug patiekalų galima sukurt ir iš žuvytės smile.gif, beje, torto tai ragavom, nusižengėm, bet manau Dievas nesupyko, ne žmogų užmušėm.

Coconut, l. gražus tavo stalas, ,valgė vaikai? nes pas mus tai vaikai vos užvalgė, tada nuo stalo nubėgę, grįžo tik torto. Net sumąstytų žaidimų nelabai žaist norėjo, pinjatą tik iškratė linksmai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2012 12 23, 02:47)
ir mūųs gimtadienis tą pačią dieną.... 23d- sekmadienis- ne joks pasninkas.... pasninkas tik penktadieniais ir per kūčias...  taip kad drąsiai mamyte, junkit fantaziją  thumbup.gif

Pasninkas yra visa laikotarpi nuo advento pradzios iki Kaledu.
Atsakyti
Skaitau, bet čia dauguma gražių ir skanių receptukų, kai šventė rengiama namuose.

Ką galėtumėte rekomenduoti gimtadieniui, kuris vyks žaidimų kambaryje? Kad būtų patogu transportuoti, gražiai atrodytų, vaikams ir suaugusiems būtų skanu.

Kiek visko pirkti? Šventė vyks 2,5 val

Galvoju apie picas (užsakysiu, pakeliui važiuodami paimtume), aišku tortas... Kas dar "sueina"? biggrin.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupune: 06 balandžio 2013 - 22:30
QUOTE(pupune @ 2013 04 06, 22:24)
Skaitau, bet čia dauguma gražių ir skanių receptukų, kai šventė rengiama namuose.

Ką galėtumėte rekomenduoti gimtadieniui, kuris vyks žaidimų kambaryje? Kad būtų patogu transportuoti, gražiai atrodytų, vaikams ir suaugusiems būtų skanu.

Kiek visko pirkti? Šventė vyks 2,5 val

Galvoju apie picas (užsakysiu, pakeliui važiuodami paimtume), aišku tortas... Kas dar "sueina"?  biggrin.gif
Ačiū 4u.gif

Na taip, picos - geriausia išeitis. Jeigu iš kokio restorano dideles kelias šeimynines paimsit, vaikučiai tikrai bus sotūs ir valgyti jiems, bent jau artimiausiu metu, nesinorės. Galite, dar, kokių mini-sumuštinukų ant pagaliukų pridaryti vaikams užkąsti, jei dar užsinorėtų... vaisių pridėti supjaustytų, daug daug gėrimų smile.gif
Jei vaikai vyresni, galit keptos duonelės pridėti smile.gif
Atsakyti
aš norėčiau kokios nors skanios, lengvos užtepėlės receptuko, kad būtų galima užtepti ant duonos traškčuių
Atsakyti