Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienis: ką paruošti įdomaus?

matau, kad meniu cia tikrai platus biggrin.gif ,taciau gal mamytes pasiulytu kokiu zaidimu per vaiko gimtadieni rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama @ 2011 07 12, 18:52)
matau, kad meniu cia tikrai platus biggrin.gif ,taciau gal mamytes pasiulytu kokiu zaidimu per vaiko gimtadieni rolleyes.gif  ax.gif

ne ta tema čia smile.gif
Atsakyti
Vakar atšventėm dukrytės 2-ajį gimtadienį thumbup.gif Dėkoju Dievuliui, kad parūpino gerą orą ir galėjome šventę švęsti lauke. Spec. temos nebuvo, tiesiog susirinko artimiausi žmonės, draugai su atžalomis smile.gif Vaikams, kaip karštą patiekalą ruošiau lietinius blynus su bananu (kuris vaikas nemėgsta blynu biggrin.gif ) Suaugusiems buvo stirnienos troškinys smile.gif Dar gaminau krūvą užkandukų smile.gif
Vaikams mini picos
user posted image
Sausainukai buvo poros rūšių (jau laiko patikrinti) biggrin.gif Tai traškūs šuniukai su šokolado gabalėliu viduje ir tradiciniai grybukai (kepti dar močiutės špižinėje keptuvėje)
user posted image
Dar gaminau suaugusiems užkandėles prie vyno smile.gif Tai sūrs keleto rūšių, džiovintos slyvos įdarytos sūrio rutuliuku ir pingvinai iš alyvuogių įdarytu pikantiška varškyte
user posted image
user posted image
O namus ir kiemą papuošiau popierinių servetėlių (kambaryje) ir nereikalingų maišelių (lauke) burbulai thumbup.gif Mat balionai jau pabodę ax.gif O burbulai lengvai pagaminami ir gerokai pigiau atsieina biggrin.gif
user posted image

Jei kam reiks receptukų, rašykit AZ 4u.gif Smagiu Jums švenčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuostabi tema ir dar šaunesnės mamyčių kulinarinės įdėjos. thumbup.gif

Mivena, mane sudomino tie traškūs šuniukai su šokolado gabalėliu viduje. blush2.gif Ar juos kažkur pirkai, ar gaminaisi? g.gif
Atsakyti

Sveikos,

pries kelias dienas atsventem sunaus visa meta! Gaudziau ideju irgi is visur ir va ka prigaudziau:

user posted image

obuoliu pyragas is sluoksniuotos teslos:

user posted image
Atsakyti
nuo 1-ojo gimtadienio ruosiu vyresnelei pati, gal ir nieko ipatingo, taciau man miela,nes meiles daug buvo ideta(cia 4-tasis)
user posted image
Atsakyti
dzordze 29 thumbup.gif ir wub.gif man labai graziai tie burbulai atrodo bigsmile.gif i ka tu smaigiai gal i koki kopusta g.gif savaitgali mano vaikino gimtadinis gal ka panasasu padaryciau bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi labai grazu! Reiks sestadieni dukrytei toki paruosti smile.gif As kazkada i puse arbuzo smaigsciau savo gimtadieniui tai ir suaugusiems labai patiko thumbup.gif bet buvo mazesnis. Reiks dabar i toki dideli burbula padaryt smile.gif
Atsakyti
parsiveziau is mamos moliugus,tai ta didesni maniskis vos pakele(na ne vos, bet ziauriai sunkus buvo),apvyniojau folija ir smaigiau-tik tiek, kad ilgokai prie ju prasedejau kol padariau, gal uz tat tas didesnis(kur vaisiu asorti)yra toks kiauresnis.buvo 8 vaikai ir keli suauge-tai visko net ir nesuvalgem, o mazesnis-sumustinuku asorti
dekui uz pagyrimus smile.gif
beje vaikams labai dar patiko gerti is molinio asocio is dideliu siaudeliu..
praeitais metai vel buvo stendukas , bet papildomai padariau dideli voka ir ten visi vaikuciai ir ne tik rase palinkejimus-kai kurie piese ..
dar darau kiekvienam atejusiam po maza suvenyra(nuperku),pakabinu juos ant virvutes visus ir vaikai uzristomis akimis susiranda, arba traukia is maiselio su uzduotimis, kai ivykdo-gauna suvenyriuka biggrin.gif visiems smagu buna ir vaikuciams ispudis didesnis pasilieka is tokio gimtadienio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzordze29: 08 rugpjūčio 2011 - 18:50
QUOTE(mulka5 @ 2011 08 03, 23:54)
Nuostabi tema ir dar šaunesnės mamyčių kulinarinės įdėjos. thumbup.gif

Mivena, mane sudomino tie traškūs šuniukai su šokolado gabalėliu viduje.  blush2.gif Ar juos kažkur pirkai, ar gaminaisi?  g.gif

Aciu ax.gif Suniukus gaminau pagal recepta internete smile.gif
Suniuku receptas
Gal nesupyks sio blog'o savininke g.gif. Ten dar daugybe sauniu receptu visoms gyvenimo progoms thumbup.gif
Skanaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Antadieni dukrytes 2 gimtadienis 4u.gif tiek ideju prisirinkau,viska uzsirasiau ka reikia susipirkti,tik pazvelgus i sarasapagalvojau ar viska suspesiu padaryti,teks iki isnaktu padirbeti biggrin.gif Aciu mamytes uz puikias idejas smile.gif
Atsakyti
Aš ir pasisėmus iš Jūsų mamytės įdėjų, pateikiau šiuos "šedevrus" tongue.gif per dukrytės gimtadienį. 4u.gif

user posted image

Atsakyti