matau, kad meniu cia tikrai platus ,taciau gal mamytes pasiulytu kokiu zaidimu per vaiko gimtadieni
QUOTE(mama @ 2011 07 12, 18:52)
matau, kad meniu cia tikrai platus ,taciau gal mamytes pasiulytu kokiu zaidimu per vaiko gimtadieni
ne ta tema čia
Vakar atšventėm dukrytės 2-ajį gimtadienį Dėkoju Dievuliui, kad parūpino gerą orą ir galėjome šventę švęsti lauke. Spec. temos nebuvo, tiesiog susirinko artimiausi žmonės, draugai su atžalomis Vaikams, kaip karštą patiekalą ruošiau lietinius blynus su bananu (kuris vaikas nemėgsta blynu ) Suaugusiems buvo stirnienos troškinys Dar gaminau krūvą užkandukų
Vaikams mini picos
Sausainukai buvo poros rūšių (jau laiko patikrinti) Tai traškūs šuniukai su šokolado gabalėliu viduje ir tradiciniai grybukai (kepti dar močiutės špižinėje keptuvėje)
Dar gaminau suaugusiems užkandėles prie vyno Tai sūrs keleto rūšių, džiovintos slyvos įdarytos sūrio rutuliuku ir pingvinai iš alyvuogių įdarytu pikantiška varškyte
O namus ir kiemą papuošiau popierinių servetėlių (kambaryje) ir nereikalingų maišelių (lauke) burbulai Mat balionai jau pabodę O burbulai lengvai pagaminami ir gerokai pigiau atsieina
Jei kam reiks receptukų, rašykit AZ Smagiu Jums švenčių
Vaikams mini picos
Sausainukai buvo poros rūšių (jau laiko patikrinti) Tai traškūs šuniukai su šokolado gabalėliu viduje ir tradiciniai grybukai (kepti dar močiutės špižinėje keptuvėje)
Dar gaminau suaugusiems užkandėles prie vyno Tai sūrs keleto rūšių, džiovintos slyvos įdarytos sūrio rutuliuku ir pingvinai iš alyvuogių įdarytu pikantiška varškyte
O namus ir kiemą papuošiau popierinių servetėlių (kambaryje) ir nereikalingų maišelių (lauke) burbulai Mat balionai jau pabodę O burbulai lengvai pagaminami ir gerokai pigiau atsieina
Jei kam reiks receptukų, rašykit AZ Smagiu Jums švenčių
Nuostabi tema ir dar šaunesnės mamyčių kulinarinės įdėjos.
Mivena, mane sudomino tie traškūs šuniukai su šokolado gabalėliu viduje. Ar juos kažkur pirkai, ar gaminaisi?
Mivena, mane sudomino tie traškūs šuniukai su šokolado gabalėliu viduje. Ar juos kažkur pirkai, ar gaminaisi?
Sveikos,
pries kelias dienas atsventem sunaus visa meta! Gaudziau ideju irgi is visur ir va ka prigaudziau:
obuoliu pyragas is sluoksniuotos teslos:
nuo 1-ojo gimtadienio ruosiu vyresnelei pati, gal ir nieko ipatingo, taciau man miela,nes meiles daug buvo ideta(cia 4-tasis)
dzordze 29 ir man labai graziai tie burbulai atrodo i ka tu smaigiai gal i koki kopusta savaitgali mano vaikino gimtadinis gal ka panasasu padaryciau
Man irgi labai grazu! Reiks sestadieni dukrytei toki paruosti As kazkada i puse arbuzo smaigsciau savo gimtadieniui tai ir suaugusiems labai patiko bet buvo mazesnis. Reiks dabar i toki dideli burbula padaryt
parsiveziau is mamos moliugus,tai ta didesni maniskis vos pakele(na ne vos, bet ziauriai sunkus buvo),apvyniojau folija ir smaigiau-tik tiek, kad ilgokai prie ju prasedejau kol padariau, gal uz tat tas didesnis(kur vaisiu asorti)yra toks kiauresnis.buvo 8 vaikai ir keli suauge-tai visko net ir nesuvalgem, o mazesnis-sumustinuku asorti
dekui uz pagyrimus
beje vaikams labai dar patiko gerti is molinio asocio is dideliu siaudeliu..
praeitais metai vel buvo stendukas , bet papildomai padariau dideli voka ir ten visi vaikuciai ir ne tik rase palinkejimus-kai kurie piese ..
dar darau kiekvienam atejusiam po maza suvenyra(nuperku),pakabinu juos ant virvutes visus ir vaikai uzristomis akimis susiranda, arba traukia is maiselio su uzduotimis, kai ivykdo-gauna suvenyriuka visiems smagu buna ir vaikuciams ispudis didesnis pasilieka is tokio gimtadienio
dekui uz pagyrimus
beje vaikams labai dar patiko gerti is molinio asocio is dideliu siaudeliu..
praeitais metai vel buvo stendukas , bet papildomai padariau dideli voka ir ten visi vaikuciai ir ne tik rase palinkejimus-kai kurie piese ..
dar darau kiekvienam atejusiam po maza suvenyra(nuperku),pakabinu juos ant virvutes visus ir vaikai uzristomis akimis susiranda, arba traukia is maiselio su uzduotimis, kai ivykdo-gauna suvenyriuka visiems smagu buna ir vaikuciams ispudis didesnis pasilieka is tokio gimtadienio
QUOTE(mulka5 @ 2011 08 03, 23:54)
Nuostabi tema ir dar šaunesnės mamyčių kulinarinės įdėjos.
Aciu Suniukus gaminau pagal recepta internete
Suniuku receptas
Gal nesupyks sio blog'o savininke . Ten dar daugybe sauniu receptu visoms gyvenimo progoms
Skanaus
Antadieni dukrytes 2 gimtadienis tiek ideju prisirinkau,viska uzsirasiau ka reikia susipirkti,tik pazvelgus i sarasapagalvojau ar viska suspesiu padaryti,teks iki isnaktu padirbeti Aciu mamytes uz puikias idejas
Aš ir pasisėmus iš Jūsų mamytės įdėjų, pateikiau šiuos "šedevrus" per dukrytės gimtadienį.