Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienis: ką paruošti įdomaus?

QUOTE(Agoja @ 2010 01 19, 13:10)
Sveikos mamos,

si savaitgali kaip tik atsventeme sunaus 2 gimtadieni. Nutariau pasidalinti savo idejomis ka as gaminau. Daug visur skaitinejau ir stai mano gamyba

O kur ta gamyba, kad man tai nesimato mastau.gif ...?
Atsakyti
Visada darau ežiukus. Tiesiog ant ilgų smeigtukų veriu. Ant vienų užkandžius- duoną, sūrį, dešrą, agurką ir pan. gabaliukais. Ant kitų vaisių asorti...
Atsakyti
Sveikutes va ir mano berniuzelio ateina 2gimtadienis.niekaip negaliu sugalvoti ka kaip padaryti,nes vaiku nebus vien suaugusieji verysad.gif o norisi vaikui gimtadieni padaryt i ne suaugusiems.padekit sugalvoti kazka kad vaikui nebutu liudna per jo gimtadieni g.gif
Atsakyti
QUOTE(dafniele @ 2010 01 29, 17:05)
Sveikutes va ir mano berniuzelio ateina 2gimtadienis.niekaip negaliu sugalvoti ka kaip padaryti,nes vaiku nebus vien suaugusieji verysad.gif o norisi vaikui gimtadieni padaryt i ne suaugusiems.padekit sugalvoti kazka kad vaikui nebutu liudna per jo gimtadieni g.gif

pakviesti vaiku i svente smile.gif
Atsakyti
Savo dukružės gimtadieniui esu darius taip: į bulvių košę prismaigsčiau dešrelių, o viršuje įsmeigiau gabalėlį morkos. Toks lyg tortas su žvakutėmis gavosi hihihi.gif

O desertas ir dovana tuo pačiu buvo lėlė Barbė, įstatyta į tortą - tokias kažkada esu mačius net pardavinėjant (ne su tikrom barbėm), bet jau seniai. Taigi, nurengiau aš tą Barbę, sukėliau plaukus, įsukau į maistinę plėvelę (higienos sumetimais) iki tos vietos, kur liesis su maistu. Tada iš biskvitinių pagrindų ir pertepimo suformavau tortą - sijoną. Įsmeigiau į vidurį barbę ir iš konditerinio švirkšto spaudžiau grietinėlę - formavau suknelę su visokiais "pakirbinimais". Dar visokių želinukų, pabarstukų, uogyčių... Gavosi skani, saldi "Barbė". Gal ir pasenus idėja, bet mūsų vaikams patiko.
Atsakyti
vaikams smagu mažiukai gražūs sumuštinukai
Atsakyti
kuo daugiau patiekalų, kuriuos galima valgyti rankomis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 01 31, 13:50)
Savo dukružės gimtadieniui esu darius taip: į bulvių košę prismaigsčiau dešrelių, o viršuje įsmeigiau gabalėlį morkos. Toks lyg tortas su žvakutėmis gavosi  hihihi.gif 

O desertas ir dovana tuo pačiu buvo lėlė Barbė, įstatyta į tortą - tokias kažkada esu mačius net pardavinėjant (ne su tikrom barbėm), bet jau seniai. Taigi, nurengiau aš tą Barbę, sukėliau plaukus, įsukau į maistinę plėvelę (higienos sumetimais) iki tos vietos, kur liesis su maistu. Tada iš biskvitinių pagrindų ir pertepimo suformavau tortą - sijoną. Įsmeigiau į vidurį barbę ir iš konditerinio švirkšto spaudžiau grietinėlę - formavau suknelę su visokiais "pakirbinimais". Dar visokių želinukų, pabarstukų, uogyčių... Gavosi skani, saldi "Barbė". Gal ir pasenus idėja, bet mūsų vaikams patiko.

thumbup.gif
Atsakyti
Paskutiniam gimtadieniui gaminau sausainiukus - šuniukus, mažus sumuštinukus ir vaisių vėrinukus. Ir žinoma tortas tongue.gif
Atsakyti
Kaip dziaugiuosi radus sita temele!!! Kita sekmadieni darysim savo mazutes pirmaji gimtadieni ir manau, kad tikrai pasinaudosiu patarimais!
Gal kas galit kokio torto ar pyrago receptu pasidalinti? Kadangi gyvenu Danijoje, cia niekas nekepa tortu vaikams. O as noreciau padaryt ka nors savo maziukei, kur ir ji galetu paragaut. Galvojau apie zele torta su uogytem, bet kad pas mus Danijoj zele nera doh.gif Gal kas zinot kuo skaniai biskvita pertept? blush2.gif
Atsakyti
Per musu svente pirmiausiai nuo stalo dingo kons. ananasu ir krabu mesos verinukai, vaikai net susipese, kam atiteks paskutinis.
Giedruliukas, zelatinos jeigu yra, gali pasigamint kokia nori zele.
Atsakyti
netyčia gavosi, bet labai gerai suveikė smile.gif

tinginio rutuliukai

dariau pagal beatos receptą tik šituos saldainiukus-sausainiukus sudėjau į mažiukus popieriukus (kaip mažiukam mažiukam keksiukam) ir voliojom su jubiliate po spalvotas kokoso drožles, spalvotus žirniukus ir pan thumbup.gif

maždaug taip
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Giedruliukas @ 2010 04 11, 20:41)
Kaip dziaugiuosi radus sita temele!!! Kita sekmadieni darysim savo mazutes pirmaji gimtadieni ir manau, kad tikrai pasinaudosiu patarimais!
Gal kas galit kokio torto ar pyrago receptu pasidalinti? Kadangi gyvenu Danijoje, cia niekas nekepa tortu vaikams. O as noreciau padaryt ka nors savo maziukei, kur ir ji galetu paragaut. Galvojau apie zele torta su uogytem, bet kad pas mus Danijoj zele nera  doh.gif Gal kas zinot kuo skaniai biskvita pertept?  blush2.gif

kažkaip nesitiki net kad nėra žele/želatino... geriausias pertepimas bikvitui - grietinėlė.

kita idėja
user posted imageuser posted image
(nuotraukos iš Beatos ir nerytės blogų)
beata
nerytė

ant paprastų keksiukų galima užpilti šokolado/kokios masės ir apibarstyti kuo nors arba išpiešti kokias akytes burnytę. savo mažajai į darželį nešiau paprastus niekuo neapipiltus keksiukus, bet į juos prismaigsčiau visokių smeigtukų sumuštiniams/kokteiliams. prie gimtadienio prekių maximose būna visokios gėlytės, skėčiai, žvėreliai ant pagaliukų ir t.t.... dar ant to paties padėklo pripyliau saldainių ir atrodė super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 12 balandžio 2010 - 08:10