Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienis: ką paruošti įdomaus?

4u.gif šauni temelė ir ypač reikalinga,nes šiandien sūnelio gimtadienis wub.gif Kaip tik misliju kokias čia vaišes suruošti šeštadieniui kai bus svečių.Dar reikia bandyti išspresti dilemą dėl suaugusiųjų.Man vaikų gimtadienis ir turi būti gimtadienis,o dabar sugalvojo vienu metu ir seneliai ir..na žodžiu..gal teks mandagiai pakviesti kitai dienai nes ir vietos vaikams juk žaidimams reikia,o ne žiūrėti kaip suaugę vaišinasi doh.gif
Atsakyti
gal kas galit papasakoti,kaip pasidarytio saldainiu medi? blush2.gif
Atsakyti
Limonado buteli apklijuoti lipnia juosta (kur limpa is abieju pusiu), o prie jos prilipinti saldainius smile.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Savo bloge esu idejus keleta ideju vaiku gimtadieniui, beja sios idejos is vieno rusu forumo thumbup.gif

http://www_neringa-b...ku-gimtadieniui
Atsakyti
Skani ir idomi ideja tiek vaiku salui, tiek svecius pralinksminti

user posted image

RECEPTAS CIA
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 16, 16:20)
Savo bloge esu idejus keleta ideju vaiku gimtadieniui, beja sios idejos is vieno rusu forumo thumbup.gif

http://www_neringa-b...ku-gimtadieniui

dukros gimtadieniui padariau zele apelsine, tai visi buvo suzaveti. aisku ne del skonio(nes zele tai is pakelio), bet del pateikimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angi: 22 kovo 2009 - 23:20
QUOTE(angi @ 2009 03 22, 23:20)
dukros gimtadieniui padariau zele apelsine, tai visi buvo suzaveti. aisku ne del skonio(nes zele tai is pakelio), bet del pateikimo  lotuliukas.gif

dziaugiuosi, kad patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
vienas iš patieklų - pica.
vaikai gi valgo rankom, o pica būtų pats tas. Tik serveteliu po ranka turėkit..
nu ir zinoma, visokie meniniai dalykai.
Atsakyti
Artėja mano sūnelio 9-tas gimtadienis.
Kepsiu vaikams kibinus, tikiuosi patiks visiems, nes mano sūnus labai mėgsta.
Dar paruošiu šaltų sumuštinukų-vėrinukų, mamytėms krepšelius su pikantiškom salotom, gal dar kokią silkę g.gif Na ir aišku saldus stalas. Tortą pirksiu IKI, pati paruošiu želė ir vaisių vėrinukus su guminukais smile.gif aišku sultys, limonadas, ledai. Gal tiek, pažiūrėsiu, gal dar ką sumastysiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustaine: 16 balandžio 2009 - 09:40
Vaikams kaip pagrindinį užkandį kepiau picą.Tikrai liko patenkinti thumbup.gif o ir šiltas maistas,sumuštinių beveik ir nevalgė,o saldumynų,žele,plikintų pyragėlių tai kalnas išgaravo biggrin.gif
Atsakyti
labas, zele apelsine super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2009 03 04, 15:47)
gal kas galit papasakoti,kaip pasidarytio saldainiu medi? blush2.gif

as va tokius ismokau daryti

user posted image

user posted image

Atsakyti