Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilieji telefonai su 2 sim kortelėmis

QUOTE(errii @ 2010 06 12, 22:58)
aš labai laukiu kol NOKIA isleis su 2 SIM

Man regis, jau išleido (ar žada išleisti), tik dabar reikia sulaukti, kol tie telefonai atkeliaus pas mus.

O aš laukiu bet kokio gamintojo t.y. Lg, Sony Ericsson, Samsung ar Nokia, kada išleis atlenkiamą telefoną palaikantį 2 sim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 12 birželio 2010 - 23:03
Brolis sakė jau užsienyje yra nokia su dviem kortelėmis, o lietuvoje rugsėjį pasirodis ir kainuos nebrangiai, tai aš jau laukiu smile.gif
Atsakyti
Atrodo va taip:
http://www.gsmarena....e...&sFreeText=
Atsakyti
Aš gal nevisai į temą, bet visgi paklausiu, o ką manot apie TV telefone su dviguba sim?
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2010 07 07, 19:36)
Aš gal nevisai į temą, bet visgi paklausiu, o ką manot apie TV telefone su dviguba sim?

Kaip sakoma , vienas kitam nemaišo,biggrin.gif
Didziausias privalumas visgi dvi sim korteles, veikiancios vienu metu. O to televizoriaus dazniausiai ner kada ziuret, siaip neblogai kartais zinias paziuret biggrin.gif
Beto labai greit akumuliatorius issikrauna, taip kad dazniausiai ilgiau ziurint, geriau iskarto ir krautis, nuo 220v ar prie pc prisijungus.
Atsakyti
QUOTE(Bugienis @ 2010 07 07, 20:57)
Kaip sakoma , vienas kitam nemaišo,biggrin.gif
Didziausias privalumas visgi dvi sim korteles, veikiancios vienu metu. O to televizoriaus dazniausiai ner kada ziuret, siaip neblogai kartais zinias paziuret biggrin.gif
Beto labai greit akumuliatorius issikrauna, taip kad dazniausiai ilgiau ziurint, geriau iskarto ir krautis, nuo 220v ar prie pc prisijungus.

O trigdžių nebūna? ar tarkim antena bangų nepagauna? P.S. o kainikė?
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2010 07 07, 20:48)
O trigdžių nebūna? ar tarkim antena bangų nepagauna? P.S. o kainikė?

Cia jau nuo vietoves priklauso, Vilniuje rodo apie 7-8 kanalus, zodziu kaip rodo iprastas televizorius, taip rodys ir telefoninis TV, tik su kabelinem ir skaitmeninem tv nelyginkit biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2010 07 07, 20:36)

Telefonuose veikia tik analogine TV, kuria greit isjungs lietuvoje ir pakeis skaitmenine.
Atsakyti
QUOTE(ee7 @ 2010 07 08, 10:59)
Telefonuose veikia tik analogine TV, kuria greit isjungs lietuvoje ir pakeis skaitmenine.

Nu va ir mane tai stabdo, kita vertus po 2m jawu ir telefonas gal nebeveiks

QUOTE(Bugienis @ 2010 07 07, 22:34)
Cia jau nuo vietoves priklauso, Vilniuje rodo apie 7-8 kanalus, zodziu kaip rodo iprastas televizorius, taip rodys ir telefoninis TV, tik su kabelinem ir skaitmeninem tv nelyginkit biggrin.gif

O kiek laiko elementas, bent tris dienas atlaikys?
Atsakyti
o kaip su garantija?
nes kur parduoda LT sitas disovkes, tai dar ir garantija duoda, esu nuziurejus 2sim touch screen mazyli, kreditkes dydzio, tik vis neprisiruosiu 250 lt atiduot... o ir siaip gaila savo 6300 ir 5530 det i stalciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2010 07 11, 15:01)
nes kur parduoda LT sitas disovkes, tai dar ir garantija duoda, esu nuziurejus 2sim touch screen mazyli, kreditkes dydzio, tik vis neprisiruosiu 250 lt atiduot... o ir siaip gaila savo 6300 ir 5530 det i stalciu smile.gif

O tai ta vizitkes dydzio ne "desovke"? Turejau tokia, zinau...aplamai touch screenai nieko gero, visiskai nepraktiskai...ir ka ziema darysi, kai per salti issitrauksi ir ekranas taves neklausys? smile.gif, o mygtukas tai vienas biggrin.gif
O tie kur garantija duoda, tai cia tik zodine, kad tik greiciau parduotu, nes realiai reikia juos atgal i kinija siusti, moketi uz siuntima ir laukti po to apie pora menesiu.
Atsakyti
gal kas dar turit kokių atsiliepimų apie mobiliuosius su 2 sim? niekaip neišsirenku kokio norėčiau...
Atsakyti