Gal kas naudojatės mobiliaisiais telefonais su 2 sim kortelėmis? kur įsigijote? ar verta ir patogu? kokių jų yra?
QUOTE(muminukas @ 2009 05 26, 08:09)
Gal kas naudojatės mobiliaisiais telefonais su 2 sim kortelėmis? kur įsigijote? ar verta ir patogu? kokių jų yra?
naudoti patogu labai, nereikia dvieju aparatu tampytis, tik minusas,kad nera lietuviu kalbos
taip, turiu is Tele2 pagal sutarti pasiemus Samsung Duos , yra LT kalba, kamera 5 pixeliu - nuotraukos superines gaunas, na, patinka jis man, ipratau prie touch ekrano
ir grazus, ner plyta

Ir man reiketu dvieju korteliu telefona, bet va baisu kazkaip tai....nes visi gi mobilieji telefonai spinduliuoja
elektromagnetine radiacija, kuri yra kenksminga organizmui ir ypac
smegenims. O cia bus netgi dvi korteles...
reiskia dvigubai blogiau...

QUOTE(MamAnna @ 2009 07 05, 16:09)
Ir man reiketu dvieju korteliu telefona, bet va baisu kazkaip tai....nes visi gi mobilieji telefonai spinduliuoja
reiskia dvigubai blogiau...

tai ar korteles spinduliuoja ar telefonas? Telefonas tai vienas, o korteles dvi

QUOTE(fizė @ 2009 07 07, 15:57)
visai nejuokinga , kaip man.
Mano nuomone, dvi sim korteles, kenkia dvigubai sveikatai. Kadangi jau yra dvi rysio atskiros sistemos. Cia kaip du telefonai.
QUOTE(fizė @ 2009 07 07, 15:57)
Tai aš norėčiau klysti--aš gi labai nuoriu tokio telefono)))Reikia daugiau info inete surasti

Merginos, o yra Nokia telefonu su dviem sim kortelemis?

QUOTE(Ulitka @ 2009 07 07, 17:13)
visai nejuokinga , kaip man.
Mano nuomone, dvi sim korteles, kenkia dvigubai sveikatai. Kadangi jau yra dvi rysio atskiros sistemos. Cia kaip du telefonai.
Čia kaip du telefonai. Bet telefonai spinduliuoja:Mano nuomone, dvi sim korteles, kenkia dvigubai sveikatai. Kadangi jau yra dvi rysio atskiros sistemos. Cia kaip du telefonai.
1)kai kalbate (daugiausiai);
2)kai skamba (nedaug);
3)kai ieško tinklo (nedaug);
Kadangi kalbėsite ir jie skambės tiek, kiek ir iš vieno, lieka skirtumas tik tinklu paieška. Tai apie keliu procentu. Butu ir 2 telefonai, butu panašiai.
Turiu Samsung Duos telefoną apie mėnesį ir vis dar negaliu prie jo priprasti(anksčiau turėjau Nokia).
Šiaip neblogas, bet nervina kai nori paskambinti iš kitos sim kortelės,turi ją aktyvuoti ir laukti kol persijungia telefonas iš naujo.
Šiaip neblogas, bet nervina kai nori paskambinti iš kitos sim kortelės,turi ją aktyvuoti ir laukti kol persijungia telefonas iš naujo.
QUOTE(martam @ 2010 02 12, 10:32)
Turiu Samsung Duos telefoną apie mėnesį ir vis dar negaliu prie jo priprasti(anksčiau turėjau Nokia).
o, tai tie samsung duos neveikia dvi sim iskart????? bent jau t2 yra du modeliai samsung duos kiek teko matyti (tik nepamenu kokie ten tiksliai modeliai), bet buvau įsitikinusi, kad veiks dvi sim vienu metu