QUOTE(No comment @ 2012 03 02, 16:43)
na ziurint, kur gyvenate. musu kaime galime ir uz 40K rasti butuka
Sveikos mergaites, is karto atsiprasau, jei ne ten ir ne taip rasau, vis neikertu kaip cia reikia rasyti
Isnarsciau po raidele kiekviena pasisakyma ir tt, ir vistiek iskyla daug klausimu.
Gal padetumete.
Esme yra tame , kad labai noriu savu namuciu, jau pora metu niekur nedirbu, gaunu pasalpa i sav po 50 svaru, o mano vyras dirba, uzddirba (21000) apytiksliai, esme yra tame, ir klausimas yra toks, ar su 5% inasu galetu mums duoti paskola? skaiciau kad tas aurelijus viska gali viska padaro, as tuo net neabejoju, bet yra ir kita medalio puse, jis jei ka nors ten pataisys ar padarys, pakoreguos kazkokius pinigelius, faktas tas, ar paskui man nebus problema, ar paskui gavermentas neikals man baudos, nes jei primakliavos tai s gausis, nes as valstybei nemeluoju, nei del vyro algos, nei jokiu pajamu slepiu, gal esat su tuom susidurusi? ir ka galima butu pretenduoti gauti su tokiu uzdarbiu 21k. (kiek galetume gauti)ir is keliu kartu daugintu ta atlyginima? ar ta mano pasalpa ir prisiskaiciuotu? reikia labai savo namuciu, nes
o zinant kad tokiu niekas niekur nenori priimti, tai man ziauriai dega, ir per tuos nervus bijau kad ko neatsitiktu, o ir siaip terorizuoja visi del
. gal ka patarsit? gal dar kokiu ideju mesteltumet, ar pvz koki kontakta apart aurelijaus, nes gi jis ne vienas viska daro ir ismano. Dar prie to paties noreciau paklausti, atbuvau barclays banke 3 metus, pinigai tai vaiksciojo tai ne, bet pasalpele tai visada eidavo, ir del to bankas uzblokavo mano kortele, minusu jokiu neturejau nieko, ir priezastis buvo, kad per mazai pinigu ieidavo, esme yra tame, kad man db bankas taip pridirbo, kad net niekur kitur dabar nebegaliu atsidaryti, meta mane is sistemos, ne vienas bankas neatidarys, tiesiais sviesiai pasake, pasidaryciau credir istorija, bet ir tos negaliu pasidaryti, nes korteles neturiu, tai esu nusiminusi, parasiau laiska i banka compleina db laukiu ats. tikiuosi kas nors ka nors man patars. aciu