Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto pirkimas UK

QUOTE(vasareja2 @ 2012 03 02, 00:55)
o sakykite pasalpas(tokias kaip working tax credit) bankas irgi uzskaito kaip pajamas ar tik alga ?

abejoju g.gif working tax creditai tai pasalpa seimoms su mazom pajamom.
o paskolai reikia dideliu pajamu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2012 03 01, 21:17)
Bankai dazniausiai daro toki skaiciavima: metu uzdarbis x 4 (maximum 5). Cia grubiai taip. O siaip internete skaiciuokliu pilna.

Jei nesunku,gal skaiciuokles nuoroda galit imest? 4u.gif nes nerandu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pause @ 2012 03 01, 21:17)
Bankai dazniausiai daro toki skaiciavima: metu uzdarbis x 4 (maximum 5). Cia grubiai taip. O siaip internete skaiciuokliu pilna.

Jau radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2012 03 02, 12:30)
abejoju  g.gif  working tax creditai tai pasalpa seimoms su mazom pajamom.
o paskolai reikia dideliu pajamu  rolleyes.gif

na salyginai dideliu,vieni namus(butus) perka uz 200000 ir daugiau svaru,o kitiems reik 4 kart mazesniu paskolu.del to ir klausiu.
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2012 03 02, 12:30)
abejoju  g.gif  working tax creditai tai pasalpa seimoms su mazom pajamom.
o paskolai reikia dideliu pajamu  rolleyes.gif

na ziurint, kur gyvenate. musu kaime galime ir uz 40K rasti butuka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2012 03 02, 16:43)
na ziurint, kur gyvenate. musu kaime galime ir uz 40K rasti butuka rolleyes.gif

Sveikos mergaites, is karto atsiprasau, jei ne ten ir ne taip rasau, vis neikertu kaip cia reikia rasyti 4u.gif
Isnarsciau po raidele kiekviena pasisakyma ir tt, ir vistiek iskyla daug klausimu.
Gal padetumete.
Esme yra tame , kad labai noriu savu namuciu, jau pora metu niekur nedirbu, gaunu pasalpa i sav po 50 svaru, o mano vyras dirba, uzddirba (21000) apytiksliai, esme yra tame, ir klausimas yra toks, ar su 5% inasu galetu mums duoti paskola? skaiciau kad tas aurelijus viska gali viska padaro, as tuo net neabejoju, bet yra ir kita medalio puse, jis jei ka nors ten pataisys ar padarys, pakoreguos kazkokius pinigelius, faktas tas, ar paskui man nebus problema, ar paskui gavermentas neikals man baudos, nes jei primakliavos tai s gausis, nes as valstybei nemeluoju, nei del vyro algos, nei jokiu pajamu slepiu, gal esat su tuom susidurusi? ir ka galima butu pretenduoti gauti su tokiu uzdarbiu 21k. (kiek galetume gauti)ir is keliu kartu daugintu ta atlyginima? ar ta mano pasalpa ir prisiskaiciuotu? reikia labai savo namuciu, nes nestuke.gif o zinant kad tokiu niekas niekur nenori priimti, tai man ziauriai dega, ir per tuos nervus bijau kad ko neatsitiktu, o ir siaip terorizuoja visi del nestuke.gif . gal ka patarsit? gal dar kokiu ideju mesteltumet, ar pvz koki kontakta apart aurelijaus, nes gi jis ne vienas viska daro ir ismano. Dar prie to paties noreciau paklausti, atbuvau barclays banke 3 metus, pinigai tai vaiksciojo tai ne, bet pasalpele tai visada eidavo, ir del to bankas uzblokavo mano kortele, minusu jokiu neturejau nieko, ir priezastis buvo, kad per mazai pinigu ieidavo, esme yra tame, kad man db bankas taip pridirbo, kad net niekur kitur dabar nebegaliu atsidaryti, meta mane is sistemos, ne vienas bankas neatidarys, tiesiais sviesiai pasake, pasidaryciau credir istorija, bet ir tos negaliu pasidaryti, nes korteles neturiu, tai esu nusiminusi, parasiau laiska i banka compleina db laukiu ats. tikiuosi kas nors ka nors man patars. aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareja2 @ 2012 03 01, 23:55)
o sakykite pasalpas(tokias kaip working tax credit) bankas irgi uzskaito kaip pajamas ar tik alga ?

aisku-ne,juokaujate? tik Payslipai.

Papildyta:
QUOTE(kawenska @ 2012 03 06, 16:37)
* Esme yra tame , kad labai noriu savu namuciu, jau pora metu niekur nedirbu, gaunu pasalpa i sav po 50 svaru, o mano vyras dirba, uzddirba (21000)

**kad net niekur kitur dabar nebegaliu atsidaryti, meta mane is sistemos, ne vienas bankas neatidarys, tiesiais sviesiai pasake, pasidaryciau credir istorija, bet ir tos negaliu pasidaryti, nes korteles neturiu

* nera pinigu,gyvenat is pasalpu,du metus niekur nedirbote,ilsejotes ir dabar norite namo? o skraidyt noretumete ismokti? reikia sunkiai dirbti,kawenska ,kad gera gyvenima tureti.

** parasykite kas istikruju nutiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 06 kovo 2012 - 19:11
QUOTE(kawenska @ 2012 03 06, 16:37)
pinigai tai vaiksciojo tai ne, bet pasalpele tai visada eidavo, ir del to bankas uzblokavo mano kortele, minusu jokiu neturejau nieko, ir priezastis buvo, kad per mazai pinigu ieidavo
g.gif
Bankas siaip sau korteliu neblokuoja mirksiukas.gif
Metosi pas mane stalciuje jau kokie ketvirti metai Barclays kortele ir saskaitoje ~£20. Gaunu metines ataskaitas ir net pasiulymus kreditams! mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 03 06, 21:09)
aisku-ne,juokaujate? tik Payslipai.

Papildyta:
* nera pinigu,gyvenat is pasalpu,du metus niekur nedirbote,ilsejotes ir dabar norite namo? o skraidyt noretumete ismokti? reikia sunkiai dirbti,kawenska ,kad gera gyvenima tureti.

** parasykite kas istikruju nutiko

nu cia tai normaliai...... ir su skraidymais, ir su moralais. nezinant tikros istorijos. kazin ar kai per plauka nuo invalidumo labai eitus dirbti? gal kalnus nuversti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 03 06, 20:09)
* aisku-ne,juokaujate? tik Payslipai.

Papildyta:
**du metus niekur nedirbote,ilsejotes ir dabar norite namo?

*Mes katik nusipirkom nama ir jau kraustomes po savaites. Mums uzskaite kaip pajamas ir WTC, ir CTC, ir netgi CHB. 4u.gif

** As irgi kol kas nedirbu, vaika auginu, dirba vyras. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kawenska @ 2012 03 06, 20:35)
nu cia tai normaliai...... ir su skraidymais, ir su moralais. nezinant tikros istorijos. kazin ar kai per plauka nuo invalidumo labai eitus dirbti? gal kalnus nuversti?  verysad.gif

man ir neidomu kaip ir kas.darbu yra sedimu.zodziu,ka pasesi ta ir pjausi.sveikatos jums ir pilvukui.

QUOTE(Agira @ 2012 03 06, 20:44)
*Mes katik nusipirkom nama ir jau kraustomes po savaites. Mums uzskaite kaip pajamas ir WTC, ir CTC, ir netgi CHB.  4u.gif

** As irgi kol kas nedirbu, vaika auginu, dirba vyras.  4u.gif

* tikrai jos nera skaiciuojamos paprastai,nes tai pasalpos.tai nera pastovios pajamos.stai nuo 2012 balandzio viskas keiciasi ir kas mokes bankui,jei jums pasalpos baigsis? beje CB yra net ne jums,o vaikams mokama.na nebent pirkote lengvatini busta arba koks azijietis paskola patvarke.

** bigsmile.gif nes jam reikia dirbti,kitaip a nei WTC ,a nei CTC .cia klausymas ne kodel jusu vyras dirba,bet kodel jus nedirbat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 06 kovo 2012 - 23:08
Mortgage Broker Q & A – Do benefits count as income?

In Mortgage Adviser Q & A we look at some the common questions answered by mortgage brokers on a day to day basis.

Question; Will lenders consider my benefits as income when assessing affordability?

Most lenders will consider some types of benefits as income and this varies from lender to lender. For example it is quite common for child tax credits to be considered as income but child benefit not to be, it is also quite common for other income such as regularly received child maintenance payments to be considered. Again though how much is applied will be specific to each individual lender.

Most lenders will however require you to have some form of income apart from benefits as well, this is because year by year benefits will be changed in the budget and your entitlement to a benefit cannot be guaranteed in the long term.

For information about which benefits are considered as income with different lenders seek independent mortgage advice.

----------------------------------

Atsakymas - kiekvienam banke skirtingai ir priklauso nuo vaiku amziaus.

kas liecia Housing benefit ir mortgage gavima tai cia marazmas kazkoks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštanka: 06 kovo 2012 - 23:14
QUOTE(Agira @ 2012 03 06, 20:44)
*Mes katik nusipirkom nama ir jau kraustomes po savaites. Mums uzskaite kaip pajamas ir WTC, ir CTC, ir netgi CHB.  4u.gif

drinks_cheers.gif Taip, uzskaito pasalpas kaip pajamas.Mes remortgage darom ir tai manes klause kiek gaunu CTC ir CB. O draugai anglai perka nama ir pasakojo, kad jiems uzskaite CB uz 4 vaikus ir tvarkosi tiesiai per banka.
Atsakyti