Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto pirkimas UK

QUOTE(deimantinaa @ 2011 07 26, 18:09)
aciu uz info.kuriam rajone jis dirba gal zinai?na imanoma pasidaryt 100% net per banka ir paskolos inasa siekia iki900£ per men.
900£ nuo kokios sumos (kokios namo vertes)?

Kai gausit pasiulymu - papasakosi, labai idomu kas dalina 100%- tenis paskolas mirksiukas.gif

QUOTE(Zanku @ 2011 07 26, 18:35)
schmoll.gif imokas moketis tenka patiems,bet svarbiausia kad gaut paskola padeda,vat tongue.gif  smile.gif

Juokauju. mirksiukas.gif Gauti nera sudetinga...
Nesugalvociu imti paskolos, jei nesugebetume issimoketi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 07 26, 18:39)
Manau kad nieko neimanomo nera. Zinau viena,stebuklus padaro,tik pavardes nezinau. Vardas Aurelijus. Isivesk i google ir tikrai atrasi  smile.gif Paskui butinai papasakok kaip sekesi....

man atrodo cia apie ji kalbeta cia
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 07 26, 21:17)
man atrodo cia apie ji kalbeta cia

Aha sitas sitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 07 26, 20:32)
Aha sitas sitas smile.gif

ryt jau lauksiu skambucio vienos kompanijos kurie teikia 100% PASKOLA.
idomu butu kad parasytu kas tavrkesi butent per ta aureliju.
Atsakyti
QUOTE(deimantinaa @ 2011 07 26, 21:44)
ryt jau lauksiu skambucio vienos kompanijos kurie teikia 100% PASKOLA.

Mano draugai tvarkesi. Nepasakyciau ,kad labai greitai viskas vyko,taciau,kaip jau minejau su stebuklais smile.gif Gal dar kas atsilieps...
O jus tuomet ryt duokit zinot ka ta firma sake (domiuosi,nes pati ruosiuos pirkt,dar truputi ne dabar,nes per mazai laiko cia esu tai kazin ar duos kas,bet po kokiu metu jau pradesiu konkrecius veiksmus,todel renku visa info kas kur ir kaip )
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 07 26, 22:25)
Mano draugai tvarkesi. Nepasakyciau ,kad labai greitai viskas vyko,taciau,kaip jau minejau su stebuklais smile.gif Gal dar kas atsilieps...
O jus tuomet ryt duokit zinot ka ta firma sake (domiuosi,nes pati ruosiuos pirkt,dar truputi ne dabar,nes per mazai laiko cia esu tai kazin ar duos kas,bet po kokiu metu jau pradesiu konkrecius veiksmus,todel renku visa info kas kur ir kaip )

o galzinai kiek laiko truku dokumentu tvarkimas ir po kiek laiko isikele i namus.????ar busta kuri pirkti siule jie ar patys turejo eiskotis?
Atsakyti
Busta susirado jie patys,toki kokio norejo,zinoma kaina buvo proto ribose.Taciau siulomos paskolos neuzteko.Aurelijus sutvarke,kad gautu tiek kiek reikia. O uztruko jiems,kaip minejau ilgokai ,berods apie 4 ar 5 men. Nes ,speju del to kad credit history buvo bloga,todel dar tuos reikalus tvarke
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 07 27, 07:29)
Busta susirado jie patys,toki kokio norejo,zinoma kaina buvo proto ribose.Taciau siulomos paskolos neuzteko.Aurelijus sutvarke,kad gautu tiek kiek reikia. O uztruko jiems,kaip minejau ilgokai ,berods apie 4 ar 5 men. Nes ,speju del to kad credit history buvo bloga,todel dar tuos reikalus tvarke

na mums irgi viena agentura sake kad kol sutvarkys history irgi uztruks iki4men.kuriam rajone pirko?keliu kambariu?ar paslaugos mokesti atsiskaiciavo is paskolos ar jie patys mokejo?papasakok.aciu
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 07 26, 18:39)
Manau kad nieko neimanomo nera. Zinau viena,stebuklus padaro,tik pavardes nezinau. Vardas Aurelijus. Isivesk i google ir tikrai atrasi  smile.gif Paskui butinai papasakok kaip sekesi....

Cia tikriausiai apie sita Aureliju kalba eina: www.anbmortgages.com

QUOTE(deimantinaa @ 2011 07 26, 20:44)

Mes tvarkemes. Uztruko 7 menesius. Per ta laika vienas namas nuplauke (savininkams atsibodo laukti musu), o kitas irgi vos ne vos... Gavom del to, kad pasiulem truputi didesne kaina, nei siule kiti - todel musu palauke ax.gif

QUOTE(deimantinaa @ 2011 07 27, 07:31)
kuriam rajone pirko?keliu kambariu?ar paslaugos mokesti atsiskaiciavo is paskolos ar jie patys mokejo?papasakok.aciu

Klausimas ne man, bet atsakysiu. Nezinau, as nieks nepasikeite, taciau mokestis buvo 1% nuo paskolos sumos i jo kisene papildomai. Mes pirkom Romforde, 3 bedroomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedMa: 27 liepos 2011 - 12:07
QUOTE(RedMa @ 2011 07 27, 11:05)
Cia tikriausiai apie sita Aureliju kalba eina: www.anbmortgages.com
Mes tvarkemes. Uztruko 7 menesius. Per ta laika vienas namas nuplauke (savininkams atsibodo laukti musu), o kitas irgi vos ne vos... Gavom del to, kad pasiulem truputi didesne kaina, nei siule kiti - todel musu palauke  ax.gif
Klausimas ne man, bet atsakysiu. Nezinau, as nieks nepasikeite, taciau mokestis buvo 1% nuo paskolos sumos i jo kisene papildomai. Mes pirkom Romforde, 3 bedroomu.

na kaip tik laukiu snd jo skambucio bet neaisku ar pasuks.na mes irgi nama ziurinejam romfordo pusej daugiau RM15 .na ziuresim kaip bus...
Atsakyti
QUOTE(deimantinaa @ 2011 07 27, 17:53)
na kaip tik laukiu snd jo skambucio bet neaisku ar pasuks.na mes irgi nama ziurinejam romfordo pusej daugiau RM15 .na ziuresim kaip bus...

Tai paskui duok zinot ka sake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 07 27, 17:38)
Tai paskui duok zinot ka sake smile.gif

butinai duosiu smile.gif siandien skambucio nesulaukiau
Atsakyti