QUOTE(maybe24 @ 2011 06 21, 17:21)
Ar jus uz Lietuvoje uz parduota busta,galite cia nusipirkti?Ta prasme ar pinigu uzteks.Nes jei neuztenka ir tie pinigai bus kaip inasas,tai dar nereiskia ,kad ta paskola ir gausit namui pirkti.Viskas priklausys nuo situacijos ar turit tiesiogini darba ,ir ar pakanka pinigu jam issimoketi.Cia bankai paskola suteikia mazdaug taip:metines visos seimos pajamos dauginamos is 5 kartu,tiek mazdaug gali paskolinti.
Kai turit savo busta negalit gauti Housing benefitu,jei bustas bus mamos vardu,man rodos housing benefitu nemoka tiems,kurie gyvena giminaiciu name.
Del pinigu pervedimo tai visai paprasta,mama gali is savo banko Lietuvoje pervesti i jusu angliska banko saskaita.Atrodo apie 80 litu kainuoja.
Beje mama niekad nedirbusi UK busta gales nusipirkti tik tada,jei tures visa reikalinga suma.
Kai turit savo busta negalit gauti Housing benefitu,jei bustas bus mamos vardu,man rodos housing benefitu nemoka tiems,kurie gyvena giminaiciu name.
Del pinigu pervedimo tai visai paprasta,mama gali is savo banko Lietuvoje pervesti i jusu angliska banko saskaita.Atrodo apie 80 litu kainuoja.
Beje mama niekad nedirbusi UK busta gales nusipirkti tik tada,jei tures visa reikalinga suma.
aciu uz atsakyma,jo planujame pirkti buta, turetu uztekti,o del tu pinigu i saskaita, kazkaip nesinori roditi kad tokie pinigai iplauke i saskaita, nes tos statamentus daznai reikalauja,tai tas tai anas, o ta pinigu suma nepriklauso, nu kiek perves i saskaita vistiek mazdaug 80lt kainuos ,? o ne nuo sumos?o ta buta jei perka mama,ar gali iskart po mirties padaryti kad ant manes priklausitu, oi mamyte bijo mano ,tai net to prase suzinote, sako maza kas...............