Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

ND dirbtinej sviesoj:

auto
user posted image

lempute
user posted image

preset
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 05 26, 18:14)

cia i seseliu tema seniena iskapsciau  blush2.gif nes nieko naujo ta tema nesumastau  doh.gif

man gražu, toks įdomus kontrastas, šuo toks šviesus, o šešėliai ryškūs smile.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 05 26, 18:34)
O as niekaip negaliu pabaigt kankinti savo vargses gelytes...

man pirma nerealiai žiūrisi, o antra gražus variantas, bet šį kart natūralumas nugalėjo biggrin.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 05 26, 19:24)
Bandau ir aš "šešėliauti"  unsure.gif Labai grybaujau? biggrin.gif

pirma man įdomiai žiūrisi ir labiau į šešėlių temą pataiko mirksiukas.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 05 26, 19:33)
o as vis fotiko is ranku nepaliedziu  blush2.gif  gal kas pakomentuos, ka kur apkarpyti

man antra kažkuo traukia su tais netaisyklingais žiedlapiais, bet "vinies" nesimato

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 26, 21:14)
Cia kritikai (katras geriau ar nei vienas )  g.gif :

man pirma gražiausia ir spalvos tokios gyvos ir mažius tada smagiau žiūrisi smile.gif

Will, jei ką tikrai kreipsiuos mirksiukas.gif

*Citra* kažkaip man tavo rankinis labai jau geltonu angelu tapo g.gif norėtųsi balčiau... bent jau man... Gal antrokės rimčiau pakomentuos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 26, 21:14)
Sorry , kad vel vaikas mano  doh.gif kita sav nebekelsiu vaiku foto  lotuliukas.gif

Cia kritikai (katras geriau ar nei vienas )  g.gif :

man irgi aktualu vaikų foto lotuliukas.gif tad prašom negailėti ax.gif

iš šitų man pirma ax.gif antros spalvos nelabai, pirma šokia šiltesnė atrodo, o trečia dėl didelio zoom'o atrodo neproporcingai, gal tik atrodo blush2.gif

QUOTE(almara @ 2009 05 26, 22:20)
Na jau ir sparčiai dirbat  ND jaučiu jau visos padarėt  blush2.gif aš vis dar tupinėju

tikrai ne visos irnesakyk.gif aš dar anos savaitės skolų turiu doh.gif
Atsakyti

na va radau dar 1 nuotraukite
su visom galunem lotuliukas.gif
ka manot?
user posted image
Atsakyti
Bandau kelti savo vėluojančius ND 4u.gif
zoom'as:
user posted image
user posted image
user posted image

artėjimas:
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 26 gegužės 2009 - 21:54
Aciu uz komentarus merginos 4u.gif

QUOTE(Padangė @ 2009 05 26, 22:38)
su visom galunem   lotuliukas.gif

visomoj patinka, bet db kas nepatinka rolleyes.gif : kaireje virsuje matau kazkoki svieseni fono plota.. man nesiziuri, tamsinciau su shopu smile.gif toliau apacoje man per daug fono, o virsuje siek tiek truksta, kirpciau apacia truputi, o virsuje vos daugiau erdves palikciau (lb nedaug) ... tadum truputi pasviesinciau, nes man siek tiek per tamsu 4u.gif poza patinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 gegužės 2009 - 21:57
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 26, 21:54)

visomoj patinka, bet db kas nepatinka  rolleyes.gif : kaireje virsuje matau kazkoki svieseni fono plota.. man nesiziuri, tamsinciau su shopu smile.gif toliau apacoje man per daug fono, o virsuje siek tiek truksta, kirpciau apacia truputi, o virsuje vos daugiau erdves palikciau (lb nedaug) ... tadum truputi pasviesinciau, nes man siek tiek per tamsu  4u.gif poza patinka  ax.gif

aciu blush2.gif bandysiu pazais Ps tik ta programa dirbt dar nemoku verysad.gif
Atsakyti
Zitladi man pirma ir paskutine thumbup.gif .Gal paskutinej noretusi ryskesniu akyciu ir tiek.Beje antra akyte per dideliam seselyje truputi reiktu pasviesinti...
ALmara oi tikrai ne visos su wb atsiskaite. rolleyes.gif As dar vis grybauju ir tinginiauju...
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 26, 10:36)
thumbup.gif tik kontrasto reiktu... ar kazko , kad seselis but akcentas labiau mirksiukas.gif
man tai gerai mirksiukas.gif

4u.gif dekui uz komentara, biski pakontrastinau. Va kas gavos ax.gif
user posted image

QUOTE(Sadi @ 2009 05 26, 12:28)
įdomiai smile.gif Ten šešėliai medžių įdomiai sueina į vieną tašką  thumbup.gif
lotuliukas.gif

4u.gif tik ten ne medziai, ten save fotkinau biggrin.gif

akviliux_ minutes pertraukele thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 26, 22:59)
aciu  blush2.gif  bandysiu pazais Ps tik ta programa dirbt dar nemoku verysad.gif

Galiu padet 4u.gif man nesunku smile.gif papasakociau kas prie ko kiek pati zinau ax.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 05 26, 23:01)
Zitladi man pirma ir paskutine  thumbup.gif .Gal paskutinej noretusi ryskesniu akyciu ir tiek.Beje antra akyte per dideliam seselyje truputi reiktu pasviesinti...

nesisviesina daugiau schmoll.gif matai fotkinau prie tiesiogines saules, zinojau, kad gryba pjaunu, bet jis taip graziai mokesi sedet wub.gif bet cia toks seselis, kad jokiais budais man su PS nesusisviesina... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 gegužės 2009 - 22:10
citra - wb blogai
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 05 26, 22:49)
Bandau kelti savo vėluojančius ND  4u.gif
zoom'as:

koki ISO nustatei?
Papildyta:
QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 26, 22:31)

man antra kažkuo traukia su tais netaisyklingais žiedlapiais, bet "vinies" nesimato

dekui 4u.gif as dar neigudau kad galeciau tokia foto padaryti, kad izvelciau vinuka tiek pati tiek kitos, dar daug mokytis reikia blush2.gif

QUOTE(Padangė @ 2009 05 26, 22:38)

man patinka bigsmile.gif
Atsakyti