ND dirbtinej sviesoj:
auto
lempute
preset
QUOTE(Valetta @ 2009 05 26, 18:14)
cia i seseliu tema seniena iskapsciau nes nieko naujo ta tema nesumastau
man gražu, toks įdomus kontrastas, šuo toks šviesus, o šešėliai ryškūs
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 26, 18:34)
O as niekaip negaliu pabaigt kankinti savo vargses gelytes...
man pirma nerealiai žiūrisi, o antra gražus variantas, bet šį kart natūralumas nugalėjo
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 26, 19:24)
Bandau ir aš "šešėliauti" Labai grybaujau?
pirma man įdomiai žiūrisi ir labiau į šešėlių temą pataiko
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 26, 19:33)
o as vis fotiko is ranku nepaliedziu gal kas pakomentuos, ka kur apkarpyti
man antra kažkuo traukia su tais netaisyklingais žiedlapiais, bet "vinies" nesimato
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 26, 21:14)
Cia kritikai (katras geriau ar nei vienas ) :
man pirma gražiausia ir spalvos tokios gyvos ir mažius tada smagiau žiūrisi
Will, jei ką tikrai kreipsiuos
*Citra* kažkaip man tavo rankinis labai jau geltonu angelu tapo norėtųsi balčiau... bent jau man... Gal antrokės rimčiau pakomentuos
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 26, 21:14)
Sorry , kad vel vaikas mano kita sav nebekelsiu vaiku foto
man irgi aktualu vaikų foto tad prašom negailėti
iš šitų man pirma antros spalvos nelabai, pirma šokia šiltesnė atrodo, o trečia dėl didelio zoom'o atrodo neproporcingai, gal tik atrodo
QUOTE(almara @ 2009 05 26, 22:20)
Na jau ir sparčiai dirbat ND jaučiu jau visos padarėt aš vis dar tupinėju
tikrai ne visos aš dar anos savaitės skolų turiu
na va radau dar 1 nuotraukite
su visom galunem
ka manot?
Aciu uz komentarus merginos
visomoj patinka, bet db kas nepatinka : kaireje virsuje matau kazkoki svieseni fono plota.. man nesiziuri, tamsinciau su shopu toliau apacoje man per daug fono, o virsuje siek tiek truksta, kirpciau apacia truputi, o virsuje vos daugiau erdves palikciau (lb nedaug) ... tadum truputi pasviesinciau, nes man siek tiek per tamsu poza patinka
QUOTE(Padangė @ 2009 05 26, 22:38)
visomoj patinka, bet db kas nepatinka : kaireje virsuje matau kazkoki svieseni fono plota.. man nesiziuri, tamsinciau su shopu toliau apacoje man per daug fono, o virsuje siek tiek truksta, kirpciau apacia truputi, o virsuje vos daugiau erdves palikciau (lb nedaug) ... tadum truputi pasviesinciau, nes man siek tiek per tamsu poza patinka
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 26, 21:54)
aciu bandysiu pazais Ps tik ta programa dirbt dar nemoku
Zitladi man pirma ir paskutine .Gal paskutinej noretusi ryskesniu akyciu ir tiek.Beje antra akyte per dideliam seselyje truputi reiktu pasviesinti...
ALmara oi tikrai ne visos su wb atsiskaite. As dar vis grybauju ir tinginiauju...
ALmara oi tikrai ne visos su wb atsiskaite. As dar vis grybauju ir tinginiauju...
QUOTE(bonda @ 2009 05 26, 10:36)
dekui uz komentara, biski pakontrastinau. Va kas gavos
QUOTE(Sadi @ 2009 05 26, 12:28)
tik ten ne medziai, ten save fotkinau
akviliux_ minutes pertraukele
QUOTE(Padangė @ 2009 05 26, 22:59)
aciu bandysiu pazais Ps tik ta programa dirbt dar nemoku
Galiu padet man nesunku papasakociau kas prie ko kiek pati zinau
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 26, 23:01)
Zitladi man pirma ir paskutine .Gal paskutinej noretusi ryskesniu akyciu ir tiek.Beje antra akyte per dideliam seselyje truputi reiktu pasviesinti...
nesisviesina daugiau matai fotkinau prie tiesiogines saules, zinojau, kad gryba pjaunu, bet jis taip graziai mokesi sedet bet cia toks seselis, kad jokiais budais man su PS nesusisviesina...
citra - wb blogai
QUOTE(Will @ 2009 05 26, 22:49)
koki ISO nustatei?
Papildyta:
QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 26, 22:31)
man antra kažkuo traukia su tais netaisyklingais žiedlapiais, bet "vinies" nesimato
dekui as dar neigudau kad galeciau tokia foto padaryti, kad izvelciau vinuka tiek pati tiek kitos, dar daug mokytis reikia
QUOTE(Padangė @ 2009 05 26, 22:38)
na va radau dar 1 nuotraukite
man patinka