Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

QUOTE(alexxandra @ 2009 05 26, 17:24)
Ievosiaus seselis pilkasis labai gražus

Bandau ir aš "šešėliauti"  unsure.gif Labai grybaujau? biggrin.gif

user posted image

user posted image

pirmas kacius man patinka thumbup.gif ojei labai kabintis, tai norec daugiau vietos kairej mirksiukas.gif
antro rakursas kazkoks keistokas, man noretusi zvilgsniui vietos daugiau palikti, o kaire puse pakirpti, ir kojyciu truksta. Ryskumas geras.

QUOTE(Zana4 @ 2009 05 26, 17:33)
o as vis fotiko is ranku nepaliedziu  blush2.gif  gal kas pakomentuos, ka kur apkarpyti, ar siaip foto idomi  blush2.gif  gaila makro objektyvo neturiu sad.gif neina vabaliuko kokio pagauti

man jos tokios eilines, atejau nufotkinau ir vsio rolleyes.gif Noretusi kitokio rakurso, ryskumo truksta pienei mirksiukas.gif

meskiau man WB gerai 4u.gif
as tin-tin pirma varianta buc uzskaicius, antras- per geltonai custom rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 05 26, 16:14)

man patiko mirksiukas.gif Gal kiek tas seselis prie uzpakalio per didelis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 26 gegužės 2009 - 19:09
QUOTE(so-fun @ 2009 05 26, 20:08)
as tin-tin pirma varianta buc uzskaicius, antras- per geltonai custom  rolleyes.gif

butum uzskaicius, tai vadinas neuzskaitai? unsure.gif butu gerai tada tik naturaliam apsvietime perdaryt... na gal dar kas pasisakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 26, 20:01)
zana, jei tu tikrai tikpradedi fotkint kazkaapart Eimio tongue.gif  -tai tikrai matos pazanga mirksiukas.gif  mirksiukas.gif o su taias cinkeliais -tai man irgi sudetingas dar verysad.gif jau lyg kazkokia gija pagavau..ale tik gija doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif dekui bonda uz palaikyma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 26, 18:25)
alexxandra, pirma foto labai miela  ax.gif

QUOTE(so-fun @ 2009 05 26, 19:08)
pirmas kacius man patinka  thumbup.gif ojei labai kabintis, tai norec daugiau vietos kairej  mirksiukas.gif
antro rakursas kazkoks keistokas, man noretusi zvilgsniui vietos daugiau palikti, o kaire puse pakirpti, ir kojyciu truksta. Ryskumas geras.

Ačiū.
so-fun
, jaučiu neišeis padaryt vietos kairėj, nebent fotografuot is naujo biggrin.gif
Į antrą tik nufotkinus ir pažiūrėjus ir man topt į galvą, kad mažai vietos žvilgsniui, bet kitaip as fonas nugaroj nesigavo, o man jis gražus. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 26 gegužės 2009 - 19:42
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 26, 18:34)
Will actionu filtrais ar efektais pavadinti nelabai galima, nes actionai duoda didesne pasirinkimo laisve.tai ka gali dauguma actionu galima rasti tiesiog paprasciausiose tutorialuose.Kaip as sakau, actionai skirti tinginiukams, nes jie visa darba atlieka uz pati ir nereikia daug mastyti.
---
O as niekaip negaliu pabaigt kankinti savo vargses gelytes...

Paskutinei nieko nedaryta tik contrasto ir apkirpta, o tokia spalva tiesiai is fotoaparato: kaip vakar nustaciau kaitriniu lempuciu wb taip ir palikau, oykst pykst o ziu viskas melyna... ali man visai patiko efektas...

Na, eisiu pasidomėti tais action'ais ir tutorial'ais lotuliukas.gif Įdomu pasidarė, nes aš retkarčiais naudoju paprastus filtrus, tai jie irgi būtent tokie- pasirinkai ir nieko daryt nebereikia , tinginiaujantiems atrodo skirti tongue.gif
---
Gražu bigsmile.gif Antra ypač įdomi ir dėl spalvos , ir dėl įdomiai krentančio šešėlio (na, jis toks tolimas)

QUOTE(alexxandra @ 2009 05 26, 19:24)
Ievosiaus seselis pilkasis labai gražus

Bandau ir aš "šešėliauti"  unsure.gif Labai grybaujau? biggrin.gif

Man pirma thumbup.gif
Atsakyti
akviliux, man labai ideja patiko, o tas kamuolys tikrai galetu buti visas smile.gif

alexxandra, pirma foto man patiko bigsmile.gif

O man su savaites tema visai nekas verysad.gif Taip noriu kazka grazaus uzfiksuoti,bet nieko idomaus nepagaunu verysad.gif Na,dar yra laiko-tikiuosi ka nors sugalvosiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 26 gegužės 2009 - 19:55
Merginos saunuoles i seseliu tema fotkes sukelet thumbup.gif katukai patiko bigsmile.gif

Sorry , kad vel vaikas mano doh.gif kita sav nebekelsiu vaiku foto lotuliukas.gif

Cia kritikai (katras geriau ar nei vienas ) g.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

Akviliux ideja patiko ir Ievosiaus pirma gelyte thumbup.gif

Merginos netampykit langu su foto doh.gif unsure.gif sumazinkit arba kai cituojat istrinkit nuoroda nuotraukos, kad vel neistemptu kito lango
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 gegužės 2009 - 20:21
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 26, 20:14)

Sorry , kad vel vaikas mano  doh.gif kita sav nebekelsiu vaiku foto  lotuliukas.gif

Cia kritikai (katras geriau ar nei vienas )  g.gif :

grazus leliutas (kaip mano mazute pasakytu biggrin.gif )
Rebranto trikampiukas thumbup.gif saunuole
na 2 patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 26, 21:14)
Merginos saunuoles i seseliu tema fotkes sukelet  thumbup.gif katukai patiko  bigsmile.gif

Sorry , kad vel vaikas mano  doh.gif kita sav nebekelsiu vaiku foto  lotuliukas.gif

Cia kritikai (katras geriau ar nei vienas )  g.gif :

Dek, dek, man tavo nuotraukos labai siltos, spalvos tiesiog nuostabios 4u.gif
Is situ labiausiai 3 patiko 4u.gif
Atsakyti
Zitlali, dek dek savo foto ir negailek thumbup.gif Man labai aktualu vaiku foto bigsmile.gif Labai grazios visos 3,net negaleciau isskirti nei vienos.

O gali pasakyti,kokiu rezimu fotkinta, kokie nustatymai? (Aisku cia ir su PS pakoreguotos spalvos,kaip suprantu). Noriu ir as taip ismokt lialias savo fotkint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 26, 21:24)
grazus leliutas

QUOTE(ich @ 2009 05 26, 21:31)
Dek, dek, man

aciu 4u.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 05 26, 21:52)
Zitlali, dek dek savo foto ir negailek  thumbup.gif  Man labai aktualu vaiku foto  bigsmile.gif  Labai grazios visos 3,net negaleciau isskirti nei vienos.

O gali pasakyti,kokiu rezimu fotkinta, kokie nustatymai? (Aisku cia ir su PS pakoreguotos spalvos,kaip suprantu). Noriu ir as taip ismokt lialias savo fotkint  bigsmile.gif

dekui 4u.gif fotkinau su macro objektyvu, nes su juo fotkinant nuotraukos sviesesnes tokios, skaidresnes, nei su mano tele doh.gif mano macriuko f/2.8, cia fotkinau su f/5, diafragmos pirmumo rezimu, o islaikymo zinok negaliu pasakyt, nepamenu g.gif aha.. spalvos koreguotos, pasviesinta siek tiek, kontrastas, action'as vienas, tada sharp'as
Atsakyti
Labutis
Na jau ir sparčiai dirbat ND jaučiu jau visos padarėt blush2.gif aš vis dar tupinėju
Zitlali super leliukas bet jau akys wub.gif man kažkaip j/b labiau
alexxandra na ir katinas thumbup.gif abi man patinka
Atsakyti