Gal kas zino kodel fotografuojant ant islaikymo rezimo, pasidarius islaikyma 1/1000 ir ijungus blykste islaikymas pasidaro 1/500? ir lasiukai paplauke buna be blykstes fotografuoja be oziu
QUOTE(Rico @ 2009 06 01, 11:32)
galima placiau?
Turejau omeny, kad nzn kas turetu nutikti, kad as pradeciau save fotkint, zaidziant su seseliais ir t.t., ieskot kazkokiu konpoziciju nu nzn kaip paaiskint. Vieninteli karta pati save fotkinau kai buvau nestuke, ir tai tik viena foto liko - prisiminimui i vaiko albuma, kad butu tikra pradziu pradzia Nemoku ir nenoriu moket ieskoti daleiskim tylos, aplink mus supanciuose daiktuose. Jei tai gaunasi savaime - saunu, o jei ne - tai ne. Visa kita man dirbtina
O siaip man labiau patinka fotografuoti zmones.... kol kas njemoku perteiti peizazo, bet labai noreciau ismokt - tikiuosi pavyks dar kazkaip fotografuojant , na niekaip negaliu iskart apie viska pagalvoti, ir apie nukirstas galunes, ir apie konpozicija, gaudau sviesa ir nustatymus. Nes kol viska apmastai jau veiksmas pasikeicia
sian darbe pameciau svarbius dokumentus - tai laukiu bausmes Dingo nuo stalo kai i vandieni...penktadieni palikau , o sian jau neradau
QUOTE(so-fun @ 2009 06 01, 11:13)
man patiko tavo seselis 1 variantas
QUOTE(bonda @ 2009 06 01, 11:48)
zinok, antra foto man super nu kosmetiniai pataisymai riekalingi -bet ryskumas, ir t.t. -tikrai super
aciu bonda
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 01, 12:16)
Labai patiko vieta. Tik gal Eimio nekirpciau Ir labiau noretusi jo veiduko, o siaip - saunuole, matosi kad uzsidegei
fain. Turejau tokia pacia su sese reikes irgi su vaiku panasia padaryti. Tavojoje patiko , kad Eimis i tave ziuri.
dekui Ju.Ju eimucio zinok nekirpau, taip gavosi kai fotkinau turiu namei ir kur labiau pasisukes
su seseliu man asmeniskai patinak irgi tai kad eimis i mane spokso aciu kad pastebejai
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 01, 13:08)
sian darbe pameciau svarbius dokumentus - tai laukiu bausmes Dingo nuo stalo kai i vandieni...penktadieni palikau , o sian jau neradau
uzuojauta gal praslysi?
nors as darbo dok visus po uzraktu laikau
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 01, 13:08)
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 01, 13:41)
Merginos i plepalu tema http://www.supermama...?...4826&st=120
QUOTE(so-fun @ 2009 06 01, 11:28)
ne ne suniukas ten, gele ant palanges
as irgi pamaniau, kad ten suniukas
QUOTE(Tiny @ 2009 06 01, 11:45)
Pirma tavo foto, kuri man siaip sau
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 01, 12:41)
su seseliu man asmeniskai patinak irgi tai kad eimis i mane spokso
grazi ta foto
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 01, 11:43)
užbėgau, pasiklausti, kokia šios savaitės ND tema? Kiaušinis baltam fone?
O jau visi viska atsiskaite?Kiek pamenu tai toks ND buvo techninis kurybinis,ir mes rinkom geriausia
QUOTE(inesaS @ 2009 06 01, 14:21)
Bonda,kaip tau sekasi isbandineti priedus fotoaparataui?
ai, zinok nzn -man be nieko geriau einas ir siaip, kad isbandynet, reik naujo fotiko tasiuko -nes i ta netelpa pricindalai gal macro man labiausiai patinka ir poliarizacinis filtras , su tuo tirkai jaucias skirtumas
bet visumoj -neatlikau dar namu darbu su tais priedais
QUOTE(bonda @ 2009 06 01, 14:32)
ai, zinok nzn -man be nieko geriau einas ir siaip, kad isbandynet, reik naujo fotiko tasiuko -nes i ta netelpa pricindalai gal macro man labiausiai patinka ir poliarizacinis filtras , su tuo tirkai jaucias skirtumas
Aisku. O sakyk,kaip tau tas poliarizacinis filtras,ar veikia?Ar gaunasi taip kaip nori?Man kartais atrodo,kad maniskis grybauja
QUOTE(inesaS @ 2009 06 01, 14:35)
Aisku. O sakyk,kaip tau tas poliarizacinis filtras,ar veikia?Ar gaunasi taip kaip nori?Man kartais atrodo,kad maniskis grybauja
kiek as dar bandziau sunku ka pasakyt o ka tu nori isgaut/ na, bent dangu tirkai maziau isdegina ar neisdegina nei be jo o ka dar su juo gero galima nuveikt?
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.