Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

Gal kas zino kodel fotografuojant ant islaikymo rezimo, pasidarius islaikyma 1/1000 ir ijungus blykste islaikymas pasidaro 1/500? ir lasiukai paplauke buna unsure.gif be blykstes fotografuoja be oziu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 01, 11:32)
galima placiau?  ax.gif

Turejau omeny, kad nzn kas turetu nutikti, kad as pradeciau save fotkint, zaidziant su seseliais ir t.t., ieskot kazkokiu konpoziciju nu nzn kaip paaiskint. Vieninteli karta pati save fotkinau kai buvau nestuke, ir tai tik viena foto liko - prisiminimui i vaiko albuma, kad butu tikra pradziu pradzia biggrin.gif Nemoku ir nenoriu moket ieskoti daleiskim tylos, aplink mus supanciuose daiktuose. Jei tai gaunasi savaime - saunu, o jei ne - tai ne. Visa kita man dirbtina cool.gif
O siaip man labiau patinka fotografuoti zmones.... kol kas njemoku perteiti peizazo, bet labai noreciau ismokt - tikiuosi pavyks 4u.gif dar kazkaip fotografuojant , na niekaip negaliu iskart apie viska pagalvoti, ir apie nukirstas galunes, ir apie konpozicija, gaudau sviesa ir nustatymus. Nes kol viska apmastai jau veiksmas pasikeicia unsure.gif

sian darbe pameciau svarbius dokumentus - tai laukiu bausmes unsure.gif Dingo nuo stalo kai i vandieni...penktadieni palikau , o sian jau neradau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 01 birželio 2009 - 12:11
QUOTE(so-fun @ 2009 06 01, 11:13)

man patiko tavo seselis 1 variantas thumbup.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 01, 11:48)
zinok, antra foto man super thumbup.gif nu kosmetiniai pataisymai riekalingi -bet ryskumas, ir t.t. -tikrai super thumbup.gif  wub.gif

aciu bonda wub.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 01, 12:16)

Labai patiko vieta. Tik gal Eimio nekirpciau  mirksiukas.gif Ir labiau noretusi jo veiduko, o siaip - saunuole, matosi kad uzsidegei  biggrin.gif
fain. Turejau tokia pacia su sese  rolleyes.gif reikes irgi su vaiku panasia padaryti. Tavojoje patiko , kad Eimis i tave ziuri.

dekui Ju.Ju wub.gif eimucio zinok nekirpau, taip gavosi kai fotkinau blush2.gif turiu namei ir kur labiau pasisukes bigsmile.gif
su seseliu man asmeniskai patinak irgi tai kad eimis i mane spokso biggrin.gif aciu kad pastebejai 4u.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 01, 13:08)

sian darbe pameciau svarbius dokumentus - tai laukiu bausmes unsure.gif Dingo nuo stalo kai i vandieni...penktadieni palikau , o sian jau neradau  doh.gif

uzuojauta blush2.gif gal praslysi?
nors as darbo dok visus po uzraktu laikau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 01, 13:08)
sian darbe pameciau svarbius dokumentus - tai laukiu bausmes unsure.gif Dingo nuo stalo kai i vandieni...penktadieni palikau , o sian jau neradau  doh.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 01, 13:41)
uzuojauta  blush2.gif  gal praslysi?
nors as darbo dok visus po uzraktu laikau  cool.gif

Merginos i plepalu tema http://www.supermama...?...4826&st=120 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 birželio 2009 - 13:12
QUOTE(so-fun @ 2009 06 01, 11:28)
lotuliukas.gif ne ne suniukas ten, gele ant palanges  biggrin.gif

as irgi pamaniau, kad ten suniukas doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 01, 11:45)
Pirma tavo foto, kuri man siaip sau  blush2.gif

drinks_cheers.gif blush2.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 01, 12:41)
su seseliu man asmeniskai patinak irgi tai kad eimis i mane spokso  biggrin.gif

grazi ta foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 01, 11:43)
užbėgau, pasiklausti, kokia šios savaitės ND tema? Kiaušinis baltam fone?

O jau visi viska atsiskaite?Kiek pamenu tai toks ND buvo techninis kurybinis,ir mes rinkom geriausia ax.gif
Atsakyti
Bonda,kaip tau sekasi isbandineti priedus fotoaparataui? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 01, 14:21)
Bonda,kaip tau sekasi isbandineti priedus fotoaparataui? bigsmile.gif

ai, zinok nzn -man be nieko geriau einas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir siaip, kad isbandynet, reik naujo fotiko tasiuko -nes i ta netelpa pricindalai tongue.gif gal macro man labiausiai patinka ir poliarizacinis filtras tongue.gif , su tuo tirkai jaucias skirtumas mirksiukas.gif
bet visumoj -neatlikau dar namu darbu su tais priedais blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 01, 14:32)
ai, zinok nzn -man be nieko geriau einas doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir siaip, kad isbandynet, reik naujo fotiko tasiuko -nes i ta netelpa pricindalai tongue.gif gal macro man labiausiai patinka ir poliarizacinis filtras tongue.gif , su tuo tirkai jaucias skirtumas mirksiukas.gif
bet visumoj -neatlikau dar namu darbu su tais priedais blush2.gif  ax.gif

Aisku. g.gif O sakyk,kaip tau tas poliarizacinis filtras,ar veikia?Ar gaunasi taip kaip nori?Man kartais atrodo,kad maniskis grybauja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 01, 14:35)
Aisku. g.gif O sakyk,kaip tau tas poliarizacinis filtras,ar veikia?Ar gaunasi taip kaip nori?Man kartais atrodo,kad maniskis grybauja doh.gif

kiek as dar bandziau blush2.gif sunku ka pasakyt g.gif o ka tu nori isgaut/ na, bent dangu tirkai maziau isdegina ar neisdegina nei be jo cool.gif o ka dar su juo gero galima nuveikt? blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti