Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

Zlitlali, buk gerute, n-taji karta parasyk su kokiu objektyvu paveiksluoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 31, 19:51)

katuko spalvos tai jau neversk i j/b - visa zavesi praranda smile.gif o

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 20:29)
Ismoksi mirksiukas.gif O man dar patinka toks vandens fotografavimas Vanduo wub.gif

jooop -via cia tai wonderfull wub.gif wub.gif wub.gif bet cia reik veidrodzio butnai ir filtru cool.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif Pagaliau radau laika SM doh.gif Perbegu per nuotraukas kasdien, bet nevisada turiu kada parasyti.
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 31, 13:35)

Labai patiko biggrin.gif Tokia svelni - noreciau sau tokios ant sienos biggrin.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 18:51)
Mažasis uostas
user posted image

Labai patiko vieta. Tik gal Eimio nekirpciau mirksiukas.gif Ir labiau noretusi jo veiduko, o siaip - saunuole, matosi kad uzsidegei biggrin.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 21:45)
mano seseliai  blush2.gif

fain. Turejau tokia pacia su sese rolleyes.gif reikes irgi su vaiku panasia padaryti. Tavojoje patiko , kad Eimis i tave ziuri.

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 31, 21:53)
na, pagaliau ir as kazka turiu i seseliu tema  ax.gif

Na dar 5-ias minutes... tik penkias...
user posted image

eina sau doh.gif nzn, Zitlali, kalbek tu apie save ka nori, bet labai reta foto tavo man nepatinka. Ir greiciausiai nepatinka tos, kur bandai kokia "miana" isspausti biggrin.gif Saunuole, zaviuosi tavim visapusiskai tongue.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 10:38)
Kaip jums si?  g.gif ar yra i ka ziet ar tik seimos albumui  ax.gif

Pmirsau pamineti, kad patiko Rico medis wink.gif ir so-fun - seseliai. nezinau kas turi nutikti kad pradeciau tokio stiliaus fotkes daryti blink.gif
i seimos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 01 birželio 2009 - 11:21
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 01, 12:00)
Zlitlali, buk gerute, n-taji karta parasyk su kokiu objektyvu paveiksluoji?  ax.gif

Nikkor 60mm f2.8

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 01, 12:16)
i seimos  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 11:38)

o man patinka, tokia svelni, rami wub.gif , tik trupuciuka maikute gal nukreipia demesi. g.gif
Atsakyti
Tiesa dar norejau paklausti rolleyes.gif Ruosiuosi filtra pirkti, ar ant Nikon kitinio galima filtra uzdet? Nes blendos savo neuzdedu ant jo dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 01 birželio 2009 - 11:45
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 09:20)
na jauciu kreivoka atrodo del to ,kad lango remas ne visas yra ane.. kiek ziuriu... bet man graziau pirmasis variantas, antrame atrodo kryzius kazkoks per galva eina...

drinks_cheers.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 06 01, 09:22)
so-fun,o ten suniuko seselis sone matosi bigsmile.gif

lotuliukas.gif ne ne suniukas ten, gele ant palanges biggrin.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 06 01, 09:28)
man gal pirmas variantas minkštesnis. grūdą dedi su add noise? ten kažkur man rodos galima dėt varnelę kad jis būtų jb. arba dar kartą daryt jb po grūdo uždėjimo g.gif

ir to grūdo gal švelnesnio norėtusi  g.gif

as tiesiog uzdejau grain, bet ten galima irgi pakoreguot intensyvuma. Na dar pabandysiu su pirma pazaist.

aciu visoms uz nuomones smile.gif

zitlali palyginus ka tu gali isspaust, tai sita i seimos albuma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 01 birželio 2009 - 11:30
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 01, 10:16)
nezinau kas turi nutikti kad pradeciau tokio stiliaus fotkes daryti  blink.gif

galima placiau? ax.gif

Man tai nieko daugiau geresnio nesigauna blush2.gif kai pagalvoju noriu portretu, o fotografuoju viska kitka doh.gif
Atsakyti
Nauja tema
Atsakyti
Įkišu nosį trumpam wink.gif
iš matytų labai labai patiko Zitlali mopsas (čia jaučiu dar ir dėl to, kad mopsas - mano neišsipildžius svajonė), Nu labai graži nuotrauka. Šešėliai, fono gylis. mokytis ir mokytis dar.
o va, skirtingai nuo visų tikriausiai tai so-fun šešėlis man nelabai schmoll.gif tas grūdas man kažkaip ne taip g.gif

užbėgau, pasiklausti, kokia šios savaitės ND tema? Kiaušinis baltam fone?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 11:38)
user posted image

Pirma tavo foto, kuri man siaip sau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 01, 12:45)
Pirma tavo foto, kuri man siaip sau  blush2.gif

biggrin.gif aciu 4u.gif
Atsakyti