QUOTE(Rasytce @ 2009 05 31, 19:51)
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 20:29)
jooop -via cia tai wonderfull bet cia reik veidrodzio butnai ir filtru
Sveikos Pagaliau radau laika SM Perbegu per nuotraukas kasdien, bet nevisada turiu kada parasyti.
Labai patiko Tokia svelni - noreciau sau tokios ant sienos
Labai patiko vieta. Tik gal Eimio nekirpciau Ir labiau noretusi jo veiduko, o siaip - saunuole, matosi kad uzsidegei
fain. Turejau tokia pacia su sese reikes irgi su vaiku panasia padaryti. Tavojoje patiko , kad Eimis i tave ziuri.
eina sau nzn, Zitlali, kalbek tu apie save ka nori, bet labai reta foto tavo man nepatinka. Ir greiciausiai nepatinka tos, kur bandai kokia "miana" isspausti Saunuole, zaviuosi tavim visapusiskai
Pmirsau pamineti, kad patiko Rico medis ir so-fun - seseliai. nezinau kas turi nutikti kad pradeciau tokio stiliaus fotkes daryti
i seimos
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 31, 13:35)
Labai patiko Tokia svelni - noreciau sau tokios ant sienos
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 18:51)
Labai patiko vieta. Tik gal Eimio nekirpciau Ir labiau noretusi jo veiduko, o siaip - saunuole, matosi kad uzsidegei
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 21:45)
mano seseliai
fain. Turejau tokia pacia su sese reikes irgi su vaiku panasia padaryti. Tavojoje patiko , kad Eimis i tave ziuri.
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 31, 21:53)
na, pagaliau ir as kazka turiu i seseliu tema
Na dar 5-ias minutes... tik penkias...
Na dar 5-ias minutes... tik penkias...
eina sau nzn, Zitlali, kalbek tu apie save ka nori, bet labai reta foto tavo man nepatinka. Ir greiciausiai nepatinka tos, kur bandai kokia "miana" isspausti Saunuole, zaviuosi tavim visapusiskai
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 10:38)
Kaip jums si? ar yra i ka ziet ar tik seimos albumui
Pmirsau pamineti, kad patiko Rico medis ir so-fun - seseliai. nezinau kas turi nutikti kad pradeciau tokio stiliaus fotkes daryti
i seimos
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 01, 12:00)
Zlitlali, buk gerute, n-taji karta parasyk su kokiu objektyvu paveiksluoji?
Nikkor 60mm f2.8
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 01, 12:16)
i seimos
aciu
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 11:38)
o man patinka, tokia svelni, rami , tik trupuciuka maikute gal nukreipia demesi.
Tiesa dar norejau paklausti Ruosiuosi filtra pirkti, ar ant Nikon kitinio galima filtra uzdet? Nes blendos savo neuzdedu ant jo
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 09:20)
na jauciu kreivoka atrodo del to ,kad lango remas ne visas yra ane.. kiek ziuriu... bet man graziau pirmasis variantas, antrame atrodo kryzius kazkoks per galva eina...
QUOTE(inesaS @ 2009 06 01, 09:22)
so-fun,o ten suniuko seselis sone matosi
ne ne suniukas ten, gele ant palanges
QUOTE(Sadi @ 2009 06 01, 09:28)
man gal pirmas variantas minkštesnis. grūdą dedi su add noise? ten kažkur man rodos galima dėt varnelę kad jis būtų jb. arba dar kartą daryt jb po grūdo uždėjimo
ir to grūdo gal švelnesnio norėtusi
ir to grūdo gal švelnesnio norėtusi
as tiesiog uzdejau grain, bet ten galima irgi pakoreguot intensyvuma. Na dar pabandysiu su pirma pazaist.
aciu visoms uz nuomones
zitlali palyginus ka tu gali isspaust, tai sita i seimos albuma
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 01, 10:16)
nezinau kas turi nutikti kad pradeciau tokio stiliaus fotkes daryti
galima placiau?
Man tai nieko daugiau geresnio nesigauna kai pagalvoju noriu portretu, o fotografuoju viska kitka
Įkišu nosį trumpam
iš matytų labai labai patiko Zitlali mopsas (čia jaučiu dar ir dėl to, kad mopsas - mano neišsipildžius svajonė), Nu labai graži nuotrauka. Šešėliai, fono gylis. mokytis ir mokytis dar.
o va, skirtingai nuo visų tikriausiai tai so-fun šešėlis man nelabai tas grūdas man kažkaip ne taip
užbėgau, pasiklausti, kokia šios savaitės ND tema? Kiaušinis baltam fone?
iš matytų labai labai patiko Zitlali mopsas (čia jaučiu dar ir dėl to, kad mopsas - mano neišsipildžius svajonė), Nu labai graži nuotrauka. Šešėliai, fono gylis. mokytis ir mokytis dar.
o va, skirtingai nuo visų tikriausiai tai so-fun šešėlis man nelabai tas grūdas man kažkaip ne taip
užbėgau, pasiklausti, kokia šios savaitės ND tema? Kiaušinis baltam fone?
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 11:38)
Pirma tavo foto, kuri man siaip sau