Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

Kaip jums si? g.gif ar yra i ka ziet ar tik seimos albumui ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 birželio 2009 - 10:39
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 30, 13:06)

Cia vel portretukas
user posted image

eik tu sau bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif nu turi tu ta gyslele portretukam -nerealia wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Lamella, su kokiu objektyvu fotkini -jei cia skaitai -nepamenu, ar dar cia skaityneji? ax.gif
Atsakyti
so-fun,pirma nuotrauka thumbup.gif

Zitlali, labai fainas suniukas ir isvis tavo nuotraukos nuostabios bigsmile.gif kiek laiko jau fotografuoji? kur nors mokeisi fotografuot? blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 11:38)
Kaip jums si?  g.gif ar yra i ka ziet ar tik seimos albumui  ax.gif

Man maikutes kitokios gal noretus, bet labai paslaptingai atrodo ax.gif kaip per sapna rolleyes.gif
Atsakyti
Zitlali, mopsas super thumbup.gif tie seseliai taip graziai (prirtukau zozdiu- zaidzia, plaukia???) tongue.gif labai fainai visas fonas matosi, cia naujokem pavyzdys kai nesuspausta, visas gylis matosi (pamenu kazkas lyg klause apie tai) ax.gif

Giedre, tikiuosi zinias pritaikysi ir nepyksi ant komentatoriu ir patareju 4u.gif man gelyte ir portretukai nelabai unsure.gif Inesai pritariu del komentaru 4u.gif

So-fun, man irgi noretusi nespalvoto grudo ax.gif bet siaip fainai ziurisi, ir grudas fainai, tik tos spalvos marga akyse ax.gif

As siryt lauke lasiukus fotkinau, tikiuosi fotikas gyvens ,bet nedaug suslapo, tik apsitaske is priekio truputi, paziuresiu, gal bus kas rodomo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 06 01, 11:42)
1. Zitlali, labai fainas suniukas ir isvis tavo nuotraukos nuostabios
2.  kiek laiko jau fotografuoji? kur nors mokeisi fotografuot?
3. Man maikutes kitokios gal noretus, bet labai paslaptingai atrodo ax.gif kaip per sapna

1. aaaciu 4u.gif
2. na, nuo sunaus gimimo.. pasiskolinau is tevo fotika, pradzioje siaip fotkinau, na, pykst pokst, bile butu tos nuotraukos, bet kuo toliau tuo labiau dometis pradejau, taip jau rimciau, jei taip galima issireiksti tai kokius 4-5 men g.gif ne, nesimokiau schmoll.gif SM tik mokinuosi 4u.gif mano parase profilyje yra nuoroda i mano blog'a ten nuo pat pradzios fotkes sukeltos mano smile.gif tai matosi nuo ko pradejau
3. vava, galvojau uzklius ar neuzklius doh.gif tai tada mamytei tik siunciu rolleyes.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 01, 11:43)
1. Zitlali, mopsas super 
2. As siryt lauke lasiukus fotkinau,

1. aciu 4u.gif
2. vajeeeem, taip ramiai apie tai sneki blink.gif biggrin.gif tikiuosi nesuslapo doh.gif kazkur skaiciau patarima, kad jei neturi irangos per lietu fotkint, apsaugu ar pan,tai paprasta maisiuka apvyniot reik, nes labai jautru viskas juk pas fotika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 birželio 2009 - 10:48
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 11:02)
  bet dedu visgi pasakysit kas negerai kita karta stengsiuos dar labiau sunu fotkinti  bigsmile.gif

zinok, antra foto man super thumbup.gif nu kosmetiniai pataisymai riekalingi -bet ryskumas, ir t.t. -tikrai super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 01, 11:39)
Lamella, su kokiu objektyvu fotkini -jei cia skaitai -nepamenu, ar dar cia skaityneji? ax.gif

su kitiniu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 06 01, 11:13)

cia dar vienas bandymas  rolleyes.gif Gal geriau  g.gif 

Pimas šešėlis man labiau patiko...tik tas spalvotas triukšmas visai ne ir rėmeliai visai ne smile.gif Šita antra perkontrastinta man... schmoll.gif
Atsakyti
so-fun idomus labai seseliais, i smulkmenas neziurint-man patiko bigsmile.gif

Zlitlali,suniukas thumbup.gif kaip atvirute kokia. O sunelio paskutine foto ko tais man nelabai g.gif Sakyciau maikute demesi nukreipia, noretusi gal kokios vienspalves,be piesinuku. Tada ir tas foto ramumas isliktu.
O siaip tikrai tada turi gyslele,jei tik tiek trumpai paveiksluoji ir jau tooookios foto thumbup.gif Man tavo stilius patinka.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 09:47)
2. vajeeeem, taip ramiai apie tai sneki  blink.gif  biggrin.gif tikiuosi nesuslapo  doh.gif kazkur skaiciau patarima, kad jei neturi irangos per lietu fotkint, apsaugu ar pan,tai paprasta maisiuka apvyniot reik, nes labai jautru viskas juk pas fotika

Nelijo, as laisciau gelynus su slanga tai kai vejas papucia truputi aptaske, bet nedaug, jau suneraminai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 01, 11:53)
Zlitlali,suniukas 

4u.gif aaciu.. o cia drauges vaikutis... aisku viskas del maikutes doh.gif 4u.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 01, 11:53)
Nelijo, as laisciau gelynus su slanga tai kai vejas papucia truputi aptaske, bet nedaug, jau suneraminai  unsure.gif

na.. zinai... jei jau objektyva tik su tam skirtom priemonem valyt, o ne rankove kaip sake biggrin.gif tai nzn kaip su tuo vandeniu unsure.gif bet gal viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 13:20)
Zinok sunku tas geles graziai nufotkinti doh.gif Va pas mane orchideje taip raziai ziedais apsipylus,o va kampo ir napagaunu grazaus. doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aha, pas mane trys orches zydi, o kadru netgi kokiu tai pakenciamu -apvalus nulis doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 31, 17:45)

man lygiai tas pats klausimas kilo, tik as fotkinau ant rankinio. kodel islaikymas mazeja ijungus blykste, o be jos nuotrauka tamsi? bandziau visaip nustatymus pakeist, kad pailgint islaikymas, bet nieko nesigavo  g.gif

paprasciausia kai kurie objektyvai ar fotikai (jei ne veidrodis) nera tinkami fotkint blogu apsvietimu ir taskas mirksiukas.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 18:51)

Mažasis uostas

man si -labai nebloga..labai wub.gif
Atsakyti