Kaip jums si? ar yra i ka ziet ar tik seimos albumui
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 30, 13:06)
eik tu sau nu turi tu ta gyslele portretukam -nerealia
Lamella, su kokiu objektyvu fotkini -jei cia skaitai -nepamenu, ar dar cia skaityneji?
so-fun,pirma nuotrauka
Zitlali, labai fainas suniukas ir isvis tavo nuotraukos nuostabios kiek laiko jau fotografuoji? kur nors mokeisi fotografuot?
Man maikutes kitokios gal noretus, bet labai paslaptingai atrodo kaip per sapna
Zitlali, labai fainas suniukas ir isvis tavo nuotraukos nuostabios kiek laiko jau fotografuoji? kur nors mokeisi fotografuot?
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 11:38)
Kaip jums si? ar yra i ka ziet ar tik seimos albumui
Man maikutes kitokios gal noretus, bet labai paslaptingai atrodo kaip per sapna
Zitlali, mopsas super tie seseliai taip graziai (prirtukau zozdiu- zaidzia, plaukia???) labai fainai visas fonas matosi, cia naujokem pavyzdys kai nesuspausta, visas gylis matosi (pamenu kazkas lyg klause apie tai)
Giedre, tikiuosi zinias pritaikysi ir nepyksi ant komentatoriu ir patareju man gelyte ir portretukai nelabai Inesai pritariu del komentaru
So-fun, man irgi noretusi nespalvoto grudo bet siaip fainai ziurisi, ir grudas fainai, tik tos spalvos marga akyse
As siryt lauke lasiukus fotkinau, tikiuosi fotikas gyvens ,bet nedaug suslapo, tik apsitaske is priekio truputi, paziuresiu, gal bus kas rodomo
Giedre, tikiuosi zinias pritaikysi ir nepyksi ant komentatoriu ir patareju man gelyte ir portretukai nelabai Inesai pritariu del komentaru
So-fun, man irgi noretusi nespalvoto grudo bet siaip fainai ziurisi, ir grudas fainai, tik tos spalvos marga akyse
As siryt lauke lasiukus fotkinau, tikiuosi fotikas gyvens ,bet nedaug suslapo, tik apsitaske is priekio truputi, paziuresiu, gal bus kas rodomo
QUOTE(ich @ 2009 06 01, 11:42)
1. Zitlali, labai fainas suniukas ir isvis tavo nuotraukos nuostabios
2. kiek laiko jau fotografuoji? kur nors mokeisi fotografuot?
3. Man maikutes kitokios gal noretus, bet labai paslaptingai atrodo kaip per sapna
2. kiek laiko jau fotografuoji? kur nors mokeisi fotografuot?
3. Man maikutes kitokios gal noretus, bet labai paslaptingai atrodo kaip per sapna
1. aaaciu
2. na, nuo sunaus gimimo.. pasiskolinau is tevo fotika, pradzioje siaip fotkinau, na, pykst pokst, bile butu tos nuotraukos, bet kuo toliau tuo labiau dometis pradejau, taip jau rimciau, jei taip galima issireiksti tai kokius 4-5 men ne, nesimokiau SM tik mokinuosi mano parase profilyje yra nuoroda i mano blog'a ten nuo pat pradzios fotkes sukeltos mano tai matosi nuo ko pradejau
3. vava, galvojau uzklius ar neuzklius tai tada mamytei tik siunciu
QUOTE(Rico @ 2009 06 01, 11:43)
1. aciu
2. vajeeeem, taip ramiai apie tai sneki tikiuosi nesuslapo kazkur skaiciau patarima, kad jei neturi irangos per lietu fotkint, apsaugu ar pan,tai paprasta maisiuka apvyniot reik, nes labai jautru viskas juk pas fotika
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 11:02)
bet dedu visgi pasakysit kas negerai kita karta stengsiuos dar labiau sunu fotkinti
zinok, antra foto man super nu kosmetiniai pataisymai riekalingi -bet ryskumas, ir t.t. -tikrai super
QUOTE(bonda @ 2009 06 01, 11:39)
Lamella, su kokiu objektyvu fotkini -jei cia skaitai -nepamenu, ar dar cia skaityneji?
su kitiniu.
QUOTE(so-fun @ 2009 06 01, 11:13)
Pimas šešėlis man labiau patiko...tik tas spalvotas triukšmas visai ne ir rėmeliai visai ne Šita antra perkontrastinta man...
so-fun idomus labai seseliais, i smulkmenas neziurint-man patiko
Zlitlali,suniukas kaip atvirute kokia. O sunelio paskutine foto ko tais man nelabai Sakyciau maikute demesi nukreipia, noretusi gal kokios vienspalves,be piesinuku. Tada ir tas foto ramumas isliktu.
O siaip tikrai tada turi gyslele,jei tik tiek trumpai paveiksluoji ir jau tooookios foto Man tavo stilius patinka.
Zlitlali,suniukas kaip atvirute kokia. O sunelio paskutine foto ko tais man nelabai Sakyciau maikute demesi nukreipia, noretusi gal kokios vienspalves,be piesinuku. Tada ir tas foto ramumas isliktu.
O siaip tikrai tada turi gyslele,jei tik tiek trumpai paveiksluoji ir jau tooookios foto Man tavo stilius patinka.
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 09:47)
2. vajeeeem, taip ramiai apie tai sneki tikiuosi nesuslapo kazkur skaiciau patarima, kad jei neturi irangos per lietu fotkint, apsaugu ar pan,tai paprasta maisiuka apvyniot reik, nes labai jautru viskas juk pas fotika
Nelijo, as laisciau gelynus su slanga tai kai vejas papucia truputi aptaske, bet nedaug, jau suneraminai
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 01, 11:53)
Zlitlali,suniukas
aaciu.. o cia drauges vaikutis... aisku viskas del maikutes
QUOTE(Rico @ 2009 06 01, 11:53)
Nelijo, as laisciau gelynus su slanga tai kai vejas papucia truputi aptaske, bet nedaug, jau suneraminai
na.. zinai... jei jau objektyva tik su tam skirtom priemonem valyt, o ne rankove kaip sake tai nzn kaip su tuo vandeniu bet gal viskas ok
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 13:20)
Zinok sunku tas geles graziai nufotkinti Va pas mane orchideje taip raziai ziedais apsipylus,o va kampo ir napagaunu grazaus.
aha, pas mane trys orches zydi, o kadru netgi kokiu tai pakenciamu -apvalus nulis
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 31, 17:45)
man lygiai tas pats klausimas kilo, tik as fotkinau ant rankinio. kodel islaikymas mazeja ijungus blykste, o be jos nuotrauka tamsi? bandziau visaip nustatymus pakeist, kad pailgint islaikymas, bet nieko nesigavo
paprasciausia kai kurie objektyvai ar fotikai (jei ne veidrodis) nera tinkami fotkint blogu apsvietimu ir taskas
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 18:51)
man si -labai nebloga..labai