Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

QUOTE(so-fun @ 2009 06 01, 10:31)
Laba ryta  smile.gif

nu idomiai tikrai bigsmile.gif man tik tas triuksmas spalvotas nlb kazkaip g.gif ir juodas remelis irgi nlb... kreiva kazkaip foto atrodo... g.gif bet gal toks uzmanymas smile.gif as tikriausiai tiesiog j/b versciau.. toks tingus rytas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 birželio 2009 - 09:42
QUOTE(olo @ 2009 06 01, 10:29)
sugebesi, sugebesi ! Tik reikia tokius krioklius fotkint ne dieną o prieš saulėtekį arba po saulėlydžio, kada mažiau šviesos, arba naudoti tamsinančius filtrus "stop-down".
Skott Kelby knygoje yra super patarimų.

aciu uz patarima bigsmile.gif

QUOTE(JulieTa @ 2009 06 01, 10:35)
labai patiko pati foto kokybe  bigsmile.gif tik va ant veido labai daug seselio ir pats veidukas nublanksta  unsure.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos po savaitgalio 4u.gif

Zana, ziuriu prisidarbavai per laisvas dienas thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 30, 14:06)
Cia vel portretukas
user posted image

Labai graziai ziurisi wub.gif Apie priekabius net negalvojau ziuredama biggrin.gif

QUOTE(Rico @ 2009 05 30, 16:49)
ir medi su seseliu
user posted image

Cia to seselio nedaug smile.gif Nuotraukos spalvytes labai patiko.

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 30, 18:14)
dar viena wink.gif sian jau nebedesiu doh.gif
user posted image

Tu su savo tokiom nuotraukom tikrai zudai mega_shok.gif biggrin.gif Fantastika wub.gif Papasakok, ka dazniausiai darai nuotraukom su photoshopu? ax.gif
Atsakyti
so-fun,man asmeniskai tas spalvoto triuksmo perteklius nelabai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 06 01, 08:35)
oi, ideja patiko nerealiai  mirksiukas.gif bet ta foto su tokiais plemais-taskiukais, cia specialiai?  g.gif kliuna i akis  doh.gif

Aciu smile.gif tu apie gruda kalbi g.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 08:40)
nu idomiai tikrai  bigsmile.gif man tik tas triuksmas spalvotas nlb kazkaip  g.gif ir juodas remelis irgi nlb... kreiva kazkaip foto atrodo...  g.gif bet gal toks uzmanymas smile.gif as tikriausiai tiesiog j/b versciau.. toks tingus rytas biggrin.gif

cia j/b ir yra, jokiu spalvu rolleyes.gif kazkiek tiesinau ja, bet gal ta poza dar priduoda krievuma smile.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 01, 10:44)

O man visai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 06 01, 09:45)
cia j/b ir yra, jokiu spalvu  rolleyes.gif kazkiek tiesinau ja, bet gal ta poza dar priduoda krievuma  smile.gif Aciu

O su kuo verti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 06 01, 10:45)
cia j/b ir yra, jokiu spalvu  rolleyes.gif kazkiek tiesinau ja, bet gal ta poza dar priduoda krievuma  smile.gif Aciu

versk į jbsukokia programulka,taba bus "gerasis grūdas", nesdabar atrodo kaip spalvotas triukšmas smile.gif Man tai nedašunta skirtumas, bet profams jb grūdas laaaaaabai patinka smile.gif Man patinka šis šešėlis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 01, 08:44)

smile.gif aciu uz nuomone

QUOTE(inesaS @ 2009 06 01, 08:48)
O su kuo verti? bigsmile.gif

per ps. parsisiunciau cs4 ps ir issitryne mano gerasis j/b actionas, tai ka ten radau taip ir verciau smile.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 06 01, 08:56)
versk į jbsukokia programulka,taba bus "gerasis grūdas", nesdabar atrodo kaip spalvotas triukšmas smile.gif Man tai nedašunta skirtumas, bet profams jb grūdas laaaaaabai patinka smile.gif Man patinka šis šešėlis  thumbup.gif

aciu smile.gif

cia dar vienas bandymas rolleyes.gif Gal geriau g.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 06 01, 08:45)
O man visai patinka  smile.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 01 birželio 2009 - 10:11
QUOTE(Tiny @ 2009 06 01, 10:44)
ka dazniausiai darai nuotraukom su photoshopu?  ax.gif

jei reikia sviesinu, kontrasta didinu, akis sviesinu, sharpas, spalvas truputi pastumdau g.gif

QUOTE(so-fun @ 2009 06 01, 10:45)
Aciu smile.gif tu apie gruda kalbi 

na jauciu kreivoka atrodo del to ,kad lango remas ne visas yra ane.. kiek ziuriu... bet man graziau pirmasis variantas, antrame atrodo kryzius kazkoks per galva eina...
Atsakyti
so-fun,o ten suniuko seselis sone matosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 06 01, 11:13)
cia dar vienas bandymas  rolleyes.gif Gal geriau  g.gif 

man gal pirmas variantas minkštesnis. grūdą dedi su add noise? ten kažkur man rodos galima dėt varnelę kad jis būtų jb. arba dar kartą daryt jb po grūdo uždėjimo g.gif

ir to grūdo gal švelnesnio norėtusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 01 birželio 2009 - 10:30