Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 31, 22:53)
Na dar 5-ias minutes... tik penkias...

bigsmile.gif koks suniukas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 31, 22:59)
horizontas kreivas smile.gif krenta is nuotraukos.. atrodo, kad nuciuoz jie i desine

labai buvo sunku laikyti fotika vienoi rankoi ir fotkinti, tai jau nelabai ir pasiziurejau i horizonta blush2.gif kalta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 23:01)
labai buvo sunku laikyti

tam yra programos, su jom tiesinti reiktu
Atsakyti
Zitlali,jetau kokia kabinanti foto wub.gif Tas suo tuos idomus,tie seseliai,tas antras planas toks paslaptingas...Labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 31, 23:02)
tam yra programos, su jom tiesinti reiktu

dar nelabai moku, reiks pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 23:04)
Zitlali,jetau kokia kabinanti foto wub.gif Tas suo tuos idomus,tie seseliai,tas antras planas toks paslaptingas...Labai patinka bigsmile.gif

liux, kad patinka bigsmile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

[quote=alexxandra,2009 05 31, 21:14]Šian pusdieni prasitampiau su aparatu ir čiut neapsibloviau, nieko aš nesuprantu, nieko nematau. Atrodo nd kone iš pirmo karto pavyksta, o va kai šiaip... Nu man teorija susimakaluoja ir taškas. (...)

ok, nebeverkšlenu ir dar viena nuotrauką pasirodau. čia geriausias mano manekenas smile.gif (...)
[/quote]

Na jau console.gif ...visiem buna tokiu dienu console.gif
Katinukas man fainas pirmoj nuotraukoj 4u.gif

[quote=Zana4,2009 05 31, 21:18]G_i_e_d_r_e - labai tavo gele patiko, vis pamirstu parasyti  wub.gif
[/quote]

Aciu wub.gif
Ten ta foto,kur vanduo nufotkintas,tai nelabai akcentuota man,tiesiog vanduo,bet gerai,kad matos pastangos tobulet smile.gif

[quote=inesaS,2009 05 31, 21:25]G_i_e_d_r_ė,jei klausytum patarimu,perskaitytum fotoaparato instrukcija tau paciai zinok butu lengviau mirksiukas.gif
[/quote]

Sekmadieni atsakingai perskaiciau,zinok,dabar kaip ziniu maisas jauciuos,pakol nepamirsiu smartass.gif

[quote=*Citra*,2009 05 31, 21:51]Giedres gelyte labai originaliai pateikta.
[/quote]

Aciu 4u.gif ,man pirma kart tokie ivertinimai...

[quote=Zitlali,2009 05 31, 23:53]
na, pagaliau ir as kazka turiu i seseliu tema ax.gif
----------
Aciu Zitlali uz komentara.
Labai faina suns nuotrauka,su mintim... 4u.gif
-----------------
Techniniu dalyku nekomentavau,nes dar nekokia komentatore 4u.gif
Siandien geras oras lauke fotkint,kol dar nelyja smile.gif
Papildyta:
[quote=Zana4,2009 06 01, 00:06]dar nelabai moku, reiks pabandyti  4u.gif
[/quote]

Elementarioj " Picasa" yra tiesinimas.Ir ji lietuviska ir paprasta pradziai,o dar ir nemokamas google produktas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 01 birželio 2009 - 08:13
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 31, 22:53)

na jau suniukas koks wub.gif storuliukas, labai faina nuotraukyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 01, 08:13)
Sekmadieni atsakingai perskaiciau,zinok,dabar kaip ziniu maisas jauciuos,pakol nepamirsiu smartass.gif

Paziuresim kaip tas zinias panaudosi fotografuodama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 01, 09:29)
na jau suniukas koks  wub.gif  storuliukas, labai faina nuotraukyte  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 22:15)
bigsmile.gif  labai grazu  wub.gif  nz ar kada sugebesiu taip smile.gif bet kad islaikymo nemenko cia reikia tai jau aisku  biggrin.gif  zodziu grazus silkinis vandenukas  wub.gif

sugebesi, sugebesi ! Tik reikia tokius krioklius fotkint ne dieną o prieš saulėtekį arba po saulėlydžio, kada mažiau šviesos, arba naudoti tamsinančius filtrus "stop-down".
Skott Kelby knygoje yra super patarimų.
Atsakyti
Laba ryta smile.gif

Zitlali suniukas thumbup.gif Aplinka patinka, sviesa patinka,net kilimelis prie jo derinasi. Labai, labai fain.

As su savo seseliu rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 12:02)

labai patiko pati foto kokybe bigsmile.gif tik va ant veido labai daug seselio ir pats veidukas nublanksta unsure.gif

QUOTE(so-fun @ 2009 06 01, 10:31)
As su savo seseliu  rolleyes.gif

oi, ideja patiko nerealiai mirksiukas.gif bet ta foto su tokiais plemais-taskiukais, cia specialiai? g.gif kliuna i akis doh.gif
Atsakyti