Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 20:25)
blush2.gif  taip. fotkinau is toliau, nes prieiti negalejau arciau niekaip, slapia visgi  biggrin.gif  ir vaika reikejo daboti kad i marias neibristu  biggrin.gif
niu reiks kazkur pagauti gera kadra su lasais, bet dar mokytis ir mokytis  doh.gif

Ismoksi mirksiukas.gif O man dar patinka toks vandens fotografavimas Vanduo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 19:51)
Boružėlė
Mažasis uostas
Pašnekesiai

Boruzeles nelabai matosi, bet ranka kaip idomiai atrodo smile.gif
Antra nuotrauka man labai grazi 4u.gif
Pasnekesiai idomi, bet netraukia ax.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 05 31, 20:14)
ok, nebeverkšlenu ir dar viena nuotrauką pasirodau. čia geriausias mano manekenas smile.gif gerokai patamsinau, nes buvo labai šviesi, bet dabar atrodo, kad dar tamsiau norėtusi.

Pavydziu tau modelio, jo spalva labai grazi, nekeis i j/b smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 20:29)
Ismoksi mirksiukas.gif O man dar patinka toks vandens fotografavimas Vanduo wub.gif

O kaip tai isgaunama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(twicsi @ 2009 05 31, 20:36)
O kaip tai isgaunama  blush2.gif

Su filtru spec.Cia reikia islaikymo netrumpo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 20:39)
Su filtru spec.Cia reikia islaikymo netrumpo cool.gif

ir nedrebanciu ranku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(twicsi @ 2009 05 31, 20:43)
ir nedrebanciu ranku  lotuliukas.gif

Na taip,stovas cia reikalingas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 21:29)

bigsmile.gif labai grazu wub.gif nz ar kada sugebesiu taip smile.gif bet kad islaikymo nemenko cia reikia tai jau aisku biggrin.gif zodziu grazus silkinis vandenukas wub.gif

ich - dekui 4u.gif
Atsakyti
mano seseliai blush2.gif laukiu kritikos...nieko geresnio tiesiog nesugalvojau unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 31, 08:21)
Ir dar-pusiau portretas,pusiau seselis..

Truksta ryskumo, jeigu nesat uztikrintos ar nuotrauka ryski ar ne pritraukit vaizda kiek imanoma arciau smile.gif jeigu norit akiu spindinciu it lasas, pritraukit jas is arti ir pasiziurekite ar atspindys astrus ar isplaukes, taip bus aisku. Cia padrebeje ir nepatinka, kad pirmame plane nosiukas. Jei taip vos is auksciau ... patinka nuotaika, ta sukuosena.. galima buvo smagia nuotrauka padaryti 4u.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 31, 10:08)
Va,pavyzdziui,sita nuotrauka...

Visiskai nekokybiska...

QUOTE(ich @ 2009 05 31, 11:42)
Su sita nieko nedaryta

Nera visiskai kokybes, nera ka komentuoti smile.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 19:51)
gryzau is gamtos,
Boružėlė
Mažasis uostas
Pašnekesiai

1. man zinok patinka, tik truksta nukapoto pirsto ir noretusi kitokiu spalvu 4u.gif patinka, kad matosi linijos delno.. tai arba is toliau buciau nufotkinus, italpinus pirsta ir keitus spalvas arba is arti pritraukus ja smile.gif
2. Nei uostas, nei berniukas.. siek tiek buciau labiau i kaire paejusi, daugiau jam uz nugaros, kad daugiau jo kadre butu, tada tokia labiau gal svajinga butu... bet cia tik mano nuomone, ji nebutinai teisinga smile.gif
3. virsta is kadro...

QUOTE(alexxandra @ 2009 05 31, 20:14)

man pirma foto spalvota patinka tik trukdo pabaiga stalo ar kazko.. noretusi lygaus pavirsiaus. Del to , kad nerandi ka fotkint.. as zinok irgi nekurybiska esu visiskai.. kudroj daznai i kaulus gaunu, kad fotkinu ta ka matau smile.gif taip kad nepergyvenk... is manes nulis menininkes, bet bent jau savo vaikui foto albuma padarysiu biggrin.gif

na, pagaliau ir as kazka turiu i seseliu tema ax.gif

Na dar 5-ias minutes... tik penkias...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 31 gegužės 2009 - 22:52
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 21:45)
mano seseliai  blush2.gif  laukiu kritikos...nieko geresnio tiesiog nesugalvojau  unsure.gif

Man super zinok thumbup.gif Koks vaizdas,kad su juosta fotkinta,nu labai grazu wub.gif As igi siandien bandziau,bet va tavo pamacius tikrai nedesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 31, 22:53)

3. virsta is kadro...

aciu uz nuomone bigsmile.gif 4u.gif
galiu pasitikslinti ka reiskia virsta is kadro blush2.gif blush2.gif blush2.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 22:53)
Man super zinok thumbup.gif Koks vaizdas,kad su juosta fotkinta,nu labai grazu wub.gif As igi siandien bandziau,bet va tavo pamacius tikrai nedesiu blush2.gif

Labai smagu kad patiko wub.gif
dek savo labai idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 22:56)
aciu uz nuomone  :

horizontas kreivas smile.gif krenta is nuotraukos.. atrodo, kad nuciuoz jie i desine
Atsakyti