QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 31, 08:21)
Ir dar-pusiau portretas,pusiau seselis..
Truksta ryskumo, jeigu nesat uztikrintos ar nuotrauka ryski ar ne pritraukit vaizda kiek imanoma arciau
jeigu norit akiu spindinciu it lasas, pritraukit jas is arti ir pasiziurekite ar atspindys astrus ar isplaukes, taip bus aisku. Cia padrebeje ir nepatinka, kad pirmame plane nosiukas. Jei taip vos is auksciau ... patinka nuotaika, ta sukuosena.. galima buvo smagia nuotrauka padaryti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 31, 10:08)
Va,pavyzdziui,sita nuotrauka...
Visiskai nekokybiska...
QUOTE(ich @ 2009 05 31, 11:42)
Nera visiskai kokybes, nera ka komentuoti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 19:51)
gryzau is gamtos,
Boružėlė
Mažasis uostas
Pašnekesiai
1. man zinok patinka, tik truksta nukapoto pirsto ir noretusi kitokiu spalvu
patinka, kad matosi linijos delno.. tai arba is toliau buciau nufotkinus, italpinus pirsta ir keitus spalvas arba is arti pritraukus ja
2. Nei uostas, nei berniukas.. siek tiek buciau labiau i kaire paejusi, daugiau jam uz nugaros, kad daugiau jo kadre butu, tada tokia labiau gal svajinga butu... bet cia tik mano nuomone, ji nebutinai teisinga
3. virsta is kadro...
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 31, 20:14)
man pirma foto spalvota patinka tik trukdo pabaiga stalo ar kazko.. noretusi lygaus pavirsiaus. Del to , kad nerandi ka fotkint.. as zinok irgi nekurybiska esu visiskai.. kudroj daznai i kaulus gaunu, kad fotkinu ta ka matau
taip kad nepergyvenk... is manes nulis menininkes, bet bent jau savo vaikui foto albuma padarysiu
na, pagaliau ir as kazka turiu i seseliu tema
Na dar 5-ias minutes... tik penkias...