Zana4
Boružėlė kazi ko nekabina manes taip pat
Pašnekesiai labai nebloga nuotraukyte, bet galbut padauginai sarpo, Mažasis uostas tai labai man ir kompozicija tinka, ir j/b tainka
alexxandra, man tavo katinukas spalvotas geriau ziuris nei j/b
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 31, 19:14)
Solo,su portretais tobuleju dar,gal kazkam kosmaras,bet fotkinu,kaip man pavyksta,o pastangas dedu visas
Nieks negimė mokėdamas aš išvis portretų nemoku fotkint, nes neturiu modelių ir nežinau, ant ko praktikuotis. Bet nieko man pienės ir lašiukai puikūs modeliai
G_i_e_d_r_ė,jei klausytum patarimu,perskaitytum fotoaparato instrukcija tau paciai zinok butu lengviau
Zana4,1-oje spalvos grazios,bet boruze labai maza ir dar uzsisukus,ji kaip kazkoks akcentas prie delno gaunasi.Kita karta pritrauk toki maza objekta.2-oji foto,pavadinimas mano manimu nelabai,nes jei jau uostas,tai jis turejo buti ryskus kartu su berniuku,nu ta prasme,kad uzakcentuotas.3-ji foto,man zinok tas pasvirimas i desne,nelabai ir j/b labai pilkas.
alexxandra,pavydziu tau pozuotojo,as irgi turiu,bet mano kategoriskai pries fotografavimasi Kompozicija man nieko visai,pabandziau su lapu uzdengti katino uzpakali,bet tada man ta jo koja tokia labai didele gaunasi.Nu man patinka pirma,as gal daugiau ja pasarpinciausu PS
Saunuoles mergaiciukes,matau kaip zengiat i prieki.
Zana4,1-oje spalvos grazios,bet boruze labai maza ir dar uzsisukus,ji kaip kazkoks akcentas prie delno gaunasi.Kita karta pritrauk toki maza objekta.2-oji foto,pavadinimas mano manimu nelabai,nes jei jau uostas,tai jis turejo buti ryskus kartu su berniuku,nu ta prasme,kad uzakcentuotas.3-ji foto,man zinok tas pasvirimas i desne,nelabai ir j/b labai pilkas.
alexxandra,pavydziu tau pozuotojo,as irgi turiu,bet mano kategoriskai pries fotografavimasi Kompozicija man nieko visai,pabandziau su lapu uzdengti katino uzpakali,bet tada man ta jo koja tokia labai didele gaunasi.Nu man patinka pirma,as gal daugiau ja pasarpinciausu PS
Saunuoles mergaiciukes,matau kaip zengiat i prieki.
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 31, 20:20)
Zana4
Pašnekesiai labai nebloga nuotraukyte, bet galbut padauginai sarpo, Mažasis uostas tai labai man ir kompozicija tinka, ir j/b tainka
dekui uz komentarus
Inesa S - dekui
Sveikos.
Prabubvau pusdieni pliaze-ir ka rezultato 0. Bandziau vaiku kadrus gaudyt,perziurejau ir visai nieko ypatingo neradau..
Zana, patinka tavo bandymai. Paskutine foto man kazkaip labiausiai ikrito i aki.
Giedres gelyte labai originaliai pateikta.
Alexxandros katino spalvotas variantas labiau patiko. Bet kazkaip krito i akis per tamsi jo antra puse. Dabar toks vaizdas,kad jis per puse padalintas- priekis ryskus, o galo visai beveik nesimato .
Prabubvau pusdieni pliaze-ir ka rezultato 0. Bandziau vaiku kadrus gaudyt,perziurejau ir visai nieko ypatingo neradau..
Zana, patinka tavo bandymai. Paskutine foto man kazkaip labiausiai ikrito i aki.
Giedres gelyte labai originaliai pateikta.
Alexxandros katino spalvotas variantas labiau patiko. Bet kazkaip krito i akis per tamsi jo antra puse. Dabar toks vaizdas,kad jis per puse padalintas- priekis ryskus, o galo visai beveik nesimato .
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 31, 20:14)
O čia tokia pat tik j/b ir man žiūris geriau. Ar reikia pašviesinti biškiuką?
tu tik nebliauk tikrai viska ismoksi
katuko spalvos tai jau neversk i j/b - visa zavesi praranda o katukas tikrai fotogeniskas, tik noretusi, kad jis visas ant to pavirsiaus butu, kad krastciuko nesimatytu
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 19:25)
alexxandra,pavydziu tau pozuotojo,as irgi turiu,bet mano kategoriskai pries fotografavimasi
ech,maniskis irgi
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 21:08)
Vandeni matau..nu jo,nekas zinok.O cia tu ji norejai sustabdyti,ar padaryti silkini?
O seselio nerodo man
O seselio nerodo man
norejau labiau purslus pagauti, bet deja nieko pirmas bandymas , dar ju bus
seselio dar neidejau, neisrenku kuris geresnis
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 20:20)
norejau labiau purslus pagauti, bet deja nieko pirmas bandymas , dar ju bus
Tai tu labai smarkiai is per toli fotografavai.Pas mus buvo ND su lasais,tai zinok ne viena galvojom,kad amen fotikams,nes buvo kaip reikiant aptaskyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 21:23)
Tai tu labai smarkiai is per toli fotografavai.Pas mus buvo ND su lasais,tai zinok ne viena galvojom,kad amen fotikams,nes buvo kaip reikiant aptaskyti
taip. fotkinau is toliau, nes prieiti negalejau arciau niekaip, slapia visgi ir vaika reikejo daboti kad i marias neibristu
niu reiks kazkur pagauti gera kadra su lasais, bet dar mokytis ir mokytis