Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

Zana4
Boružėlė kazi ko nekabina manes taip pat blush2.gif
Pašnekesiai labai nebloga nuotraukyte, bet galbut padauginai sarpo, Mažasis uostas tai labai wub.gif man ir kompozicija tinka, ir j/b tainka thumbup.gif

alexxandra, man tavo katinukas spalvotas geriau ziuris nei j/b rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tin-tin: 31 gegužės 2009 - 19:24
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 31, 19:14)
Solo,su portretais tobuleju dar,gal kazkam kosmaras,bet fotkinu,kaip man pavyksta,o pastangas dedu visas wink.gif

Nieks negimė mokėdamas wink.gif aš išvis portretų nemoku fotkint, nes neturiu modelių ir nežinau, ant ko praktikuotis. Bet nieko irnesakyk.gif man pienės ir lašiukai puikūs modeliai laugh.gif
Atsakyti
G_i_e_d_r_ė,jei klausytum patarimu,perskaitytum fotoaparato instrukcija tau paciai zinok butu lengviau mirksiukas.gif
Zana4,1-oje spalvos grazios,bet boruze labai maza ir dar uzsisukus,ji kaip kazkoks akcentas prie delno gaunasi.Kita karta pritrauk toki maza objekta.2-oji foto,pavadinimas mano manimu nelabai,nes jei jau uostas,tai jis turejo buti ryskus kartu su berniuku,nu ta prasme,kad uzakcentuotas.3-ji foto,man zinok tas pasvirimas i desne,nelabai ir j/b labai pilkas. blush2.gif
alexxandra,pavydziu tau pozuotojo,as irgi turiu,bet mano kategoriskai pries fotografavimasi doh.gif Kompozicija man nieko visai,pabandziau su lapu uzdengti katino uzpakali,bet tada man ta jo koja tokia labai didele gaunasi.Nu man patinka pirma,as gal daugiau ja pasarpinciausu PS blush2.gif
Saunuoles mergaiciukes,matau kaip zengiat i prieki. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 31 gegužės 2009 - 19:27
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 31, 20:20)
Zana4
Boružėlė kazi ko nekabina manes taip pat  blush2.gif
Pašnekesiai labai nebloga nuotraukyte, bet galbut padauginai sarpo, Mažasis uostas  tai labai  wub.gif  man ir kompozicija tinka, ir j/b tainka  thumbup.gif

dekui uz komentarus bigsmile.gif 4u.gif

Inesa S - dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.

Prabubvau pusdieni pliaze-ir ka rezultato 0. verysad.gif Bandziau vaiku kadrus gaudyt,perziurejau ir visai nieko ypatingo neradau..

Zana, patinka tavo bandymai. Paskutine foto man kazkaip labiausiai ikrito i aki.

Giedres gelyte labai originaliai pateikta.

Alexxandros katino spalvotas variantas labiau patiko. Bet kazkaip krito i akis per tamsi jo antra puse. Dabar toks vaizdas,kad jis per puse padalintas- priekis ryskus, o galo visai beveik nesimato .
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 31, 20:14)
O čia tokia pat tik j/b ir man žiūris geriau. Ar reikia pašviesinti biškiuką?

tu tik nebliauk 4u.gif tikrai viska ismoksi wink.gif

katuko spalvos tai jau neversk i j/b - visa zavesi praranda smile.gif o katukas tikrai fotogeniskas, tik noretusi, kad jis visas ant to pavirsiaus butu, kad krastciuko nesimatytu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 19:25)

alexxandra,pavydziu tau pozuotojo,as irgi turiu,bet mano kategoriskai pries fotografavimasi doh.gif

ech,maniskis irgi doh.gif
Atsakyti
su vandeniu man ne kas blush2.gif su seseliu taip pat blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 20:02)
su vandeniu man ne kas  blush2.gif  su seseliu taip pat  blush2.gif

Vandeni matau..nu jo,nekas zinok.O cia tu ji norejai sustabdyti,ar padaryti silkini?
O seselio nerodo man verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 31 gegužės 2009 - 20:09
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 21:08)
Vandeni matau..nu jo,nekas zinok.O cia tu ji norejai sustabdyti,ar padaryti silkini?
O seselio nerodo man verysad.gif

norejau labiau purslus pagauti, bet deja sad.gif nieko pirmas bandymas , dar ju bus bigsmile.gif
seselio dar neidejau, neisrenku kuris geresnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 20:20)
norejau labiau purslus pagauti, bet deja sad.gif nieko pirmas bandymas , dar ju bus  bigsmile.gif
seselio dar neidejau, neisrenku kuris geresnis  biggrin.gif

Tai tu labai smarkiai is per toli fotografavai.Pas mus buvo ND su lasais,tai zinok ne viena galvojom,kad amen fotikams,nes buvo kaip reikiant aptaskyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 21:23)
Tai tu labai smarkiai is per toli fotografavai.Pas mus buvo ND su lasais,tai zinok ne viena galvojom,kad amen fotikams,nes buvo kaip reikiant aptaskyti mirksiukas.gif

blush2.gif taip. fotkinau is toliau, nes prieiti negalejau arciau niekaip, slapia visgi biggrin.gif ir vaika reikejo daboti kad i marias neibristu biggrin.gif
niu reiks kazkur pagauti gera kadra su lasais, bet dar mokytis ir mokytis doh.gif
Atsakyti