Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

QUOTE(twicsi @ 2009 05 31, 15:20)
Vakaro laukiu del kitu trugdziu  lotuliukas.gif  kurie po pietumiego pakilo

Atsiprasau blush2.gif As kai neturiu tokio dziaugsmo,tai ir nepagalvju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 16:13)
Tu naudojai blica?Gal gali paaiskinti kodel naudojai? :blink:Ir aisku perdaryk abu kiek dienos,tiek vakarini WB

Turiu ir be blico padarytas,nu bet jos tamsios g.gif ,vat kame esme,tai blica jungiau,kad pagerintu kokybe.Ant auto isvis grybauja--visai tamsios gaunas... verysad.gif
Atsakyti
WB dirbtiniam apsvietime
Auto
user posted image
Lempute
user posted image
Rankinis
user posted image
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 31, 14:35)
Gelytes
user posted image

kaip idomiai atrodo rolleyes.gif kiek as suprantu, tai cia dvi geles, taip? atrodo, kaip atvaizdas ta tolesne pirmosios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 30, 23:24)
Bandžiau vandenį fotkint (fontaną), išlaikymo režimu (su manual išvis nesusitariu dar), tik įdomu kodėl man nustačius išlaikymą 1/4000 ir įjungus blykstę išlaikymas sumažėja iki 1/200? o be blykstės foto juoda kaip naktis gaunasi?  unsure.gif

man lygiai tas pats klausimas kilo, tik as fotkinau ant rankinio. kodel islaikymas mazeja ijungus blykste, o be jos nuotrauka tamsi? bandziau visaip nustatymus pakeist, kad pailgint islaikymas, bet nieko nesigavo g.gif
Atsakyti
G_i_e_d_r_ė , kokia gelyte grazi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 31, 16:19)
Turiu ir be blico padarytas,nu bet jos tamsios g.gif ,vat kame esme,tai blica jungiau,kad pagerintu kokybe.Ant auto isvis grybauja--visai tamsios gaunas... verysad.gif

Neuzskaitau nei vienu ND. schmoll.gif Is kur tu pirkai fotoaparata?Jei is parduotuves tai neska atgal,jei pagal skelbimus,tai man taves gaila,tu nusipirkai sugedusi.Jeigu negali atlikti elementariu ND,tai jau cia fotiko problema unsure.gif
Papildyta:
twicsi,liuks thumbup.gif ,as uzskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
gryzau is gamtos, niugi su fotiku rankose visa laika praleidau, mergaites ivertinkit mano pastangas blush2.gif laukiu tiek kritikos pomidorai2.gif tiek kazko gero mastau.gif biggrin.gif
Boružėlė
user posted image

Mažasis uostas
user posted image

Pašnekesiai
user posted image

vandenuka ir as fotkinau siandien, galbut parodysiu veliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 31, 19:45)
kaip idomiai atrodo  rolleyes.gif kiek as suprantu, tai cia dvi geles, taip? atrodo, kaip atvaizdas ta tolesne pirmosios smile.gif

QUOTE(ich @ 2009 05 31, 19:46)
G_i_e_d_r_ė , kokia gelyte grazi bigsmile.gif

Aciu,aciu,kaip malonu,nors kazkas,galbut pavyko wub.gif
Aha,cia dvi gelytes buvo,specialiai,taip taikiau,kad antroji,kaip "seselis" eitu ax.gif

InesaS,siandien po tu nd pabandziau pareguliut ta EV juosta,buvo 1,5,o padariau ant 3 ir fonas zymiai pasviesejo blush2.gif ...tiek daug dar perprasti reikia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 20:51)
gryzau is gamtos, niugi su fotiku rankose visa laika praleidau, mergaites ivertinkit mano pastangas  blush2.gif  laukiu tiek kritikos pomidorai2.gif tiek kazko gero mastau.gif  biggrin.gif 
Boružėlė
Mažasis uostas
Pašnekesiai

1.Boruzele,kadangi,kaip ir centre,tai man kazkaip nera akcentas,na nekabina ax.gif
2.Man puikiai sukomponuotas kadras,tik j/b galetu buti ryskesnis...
3.Kompozicija liuks,tik per daug sarpo man...

Jei klystu,taip komentuodama,pataisykit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 20:51)
vandenuka ir as fotkinau siandien, galbut parodysiu veliau  blush2.gif

Parodykit,parodykit 4u.gif
Atsakyti
Zana4, kažkaip tavo paskutinės foto užkliuvo (gerąja prasme), tai leisiu sau pakomentuot 4u.gif Pirmoji berniuko foto man kliūna dėl peršarpinimo, antrosios kirpčiau truputį viršaus (nedaug), bet šiaip labai miela. Pašnekesiuose per daug grūdo (bet čia jau asmeninės antipatijos biggrin.gif ), o "Mažasis uostas" wub.gif Tiesa, berniuko norėtųs kiek daugiau į dešinę, bet visumoj labai labai.
A, o rožė - jei tik nemaišytų tas kitas žiedas būtų nuostabu. Beje, kaip darei juodą foną?

Giedre, dėl tavo portretų jau išsakė nuomonę InesaS, su kuria sutinku 4u.gif O gėlė tai tikrai labai įdomiai atrodo, ryškumas liux.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 31 gegužės 2009 - 19:12
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 20:40)
Jei is parduotuves tai neska atgal,jei pagal skelbimus,tai man taves gaila,tu nusipirkai sugedusi.Jeigu negali atlikti elementariu ND,tai jau cia fotiko problema unsure.gif

Gal dar nereikia fotiko kaltint,is pard.pirkau... g.gif

Solo,su portretais tobuleju dar,gal kazkam kosmaras,bet fotkinu,kaip man pavyksta,o pastangas dedu visas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 30, 22:58)

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 31, 05:31)
Panasios su avataru smile.gif truksta kaktos, per smarkiai nurezta, kaklo per daug, truputi per daug is apacios fotografuota, vos auksciau noretusi, rezciau desines daugiau ir gal buciau siek tiek sumazinus f, kad fonas labiau isplauktu ir zvilgsni astrinciau smile.gif as megeja isplaukimu ir patinka kai i zvilgsni taikomasi...  4u.gif o siaip ryskumas liux  4u.gif jeigu kerpi taip zemai virs antakio , tada visa nuotrauka reik kadruoti smile.gif apacios, sonu maziau....
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 31, 07:21)
Alexxandra,man tai ir truksta virsugalvio blush2.gif

nu kadangi didžioji dauguma nusprendė, kad trūksta, reiškia rimtai trūksta. eisiu bendyt perkarpyt. Nes Zitlali teisi, fotkinau iš apačios, tai čia jau pats fotkės viršus, bet man ji kažkuom žavi, tai pabandysiu dar aptvarkyt. apie kadravimus dar reik paskaityt.

Šian pusdieni prasitampiau su aparatu ir čiut neapsibloviau, nieko aš nesuprantu, nieko nematau. Atrodo nd kone iš pirmo karto pavyksta, o va kai šiaip... Nu man teorija susimakaluoja ir taškas. blondinė ir ne kitaip.

Man patinka kaip Žana4 greitai tobulėja, kad man taip...

ok, nebeverkšlenu ir dar viena nuotrauką pasirodau. čia geriausias mano manekenas smile.gif gerokai patamsinau, nes buvo labai šviesi, bet dabar atrodo, kad dar tamsiau norėtusi.
user posted image

O čia tokia pat tik j/b ir man žiūris geriau. Ar reikia pašviesinti biškiuką?
O kaip dėl kompozicijos? reikia apkarpyt?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 31, 20:10)

Parodykit,parodykit 4u.gif

manau nevykes bandymas, bet rofdau, man patiko visu komentarai, labiau norisi geresnio rezultato bigsmile.gif
labai aciu uz komentara 4u.gif

QUOTE(solo @ 2009 05 31, 20:11)

dekui uz komentarus 4u.gif
rozes fonas juodas gavosi manau netycia, maza f paemiau, ir tas kampas kur roze stovejo vazelei buvo labai tamsus, taip ir gavosi juoda blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 31, 20:14)

Man patinka kaip Žana4 greitai tobulėja, kad man taip...

blush2.gif dekui, tikrai daug ko nezinau ir dar daug ko nebandziau, pasiskaityti reikia per laisvalaiki blush2.gif
man tavo katytes 1 foto wub.gif

G_i_e_d_r_e - labai tavo gele patiko, vis pamirstu parasyti wub.gif
Atsakyti