ND WB naturalioj
Auto
Debeseliai
Rankinis
Pasipraktikavau su baltu fonu ir tuo paciu nd padariau prie dienos sviesos,pataisiau tikslaiu,pasirinkdama grynai balta objekta
Gelytes
Auto wb
Saulute wb
...Gal jau gerai ?
Tuoj rankini idesiu,ziuriu ne ta nuotr.ikeliau
Papildyta:
Rankinis(prie dienos sviesos)
Nu kodel man jos tokios tamsokos ...tik nesakykit,kad neuzskaitot...prisikamavau su tuo wb jau
Gelytes
Auto wb
Saulute wb
...Gal jau gerai ?
Tuoj rankini idesiu,ziuriu ne ta nuotr.ikeliau
Papildyta:
Rankinis(prie dienos sviesos)
Nu kodel man jos tokios tamsokos ...tik nesakykit,kad neuzskaitot...prisikamavau su tuo wb jau
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 31, 13:35)
nezinau kaip kitoms bet as cia nieko gero nematau
man nuotraukos niekuo nesiskiria
QUOTE(Padangė @ 2009 05 31, 15:41)
nezinau kaip kitoms bet as cia nieko gero nematau
Kaip suprantu,reiskia fotikas gerai prisitaiko.Jei uzdeciau lempos rezima,ar seselio,tai pasimatytu skirtumas.
Tai ka man daryt su tais nd ,ar perdaryt abi dalis ?
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 31, 13:47)
Kaip suprantu,reiskia fotikas gerai prisitaiko.Jei uzdeciau lempos rezima,ar seselio,tai pasimatytu skirtumas.
Tu naudojai blica?Gal gali paaiskinti kodel naudojai? :blink:Ir aisku perdaryk abu kiek dienos,tiek vakarini WBTIK BE BLICO
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 14:31)
twicsi,o kuris tau atrodo tikresniu spalvu,ar auto ar rankinis?
Net isejau i balkona, jauciu rankinis
QUOTE(twicsi @ 2009 05 31, 14:50)
Net isejau i balkona, jauciu rankinis
As uzskaitau
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 14:53)
As uzskaitau
Vakare darysiu antra dali WB
O sito WB padariau tik po viena kadra
QUOTE(twicsi @ 2009 05 31, 14:57)
O kam jus vakaro laukiat?As tai uzitraukiu uzuolaidas,arba vonioje isijungiu sviesa ir taip pasidarau vakara
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 30, 13:36)
Dabar jau imu kazka suprasti .Reiskia,kita kart fotkinant is rankos,per ilga islaikyma uzsistatau,tada jau reiktu stovo .O iki kokio islaikymo mazdaug fotkint is rankos ? 1/125 ar 1/90 mazdaug ,o su ilgesniais,jau nelabai ? O ka daryt,kai parametrai "praso" ilgint islaikyma,o tu is rankos fotkinant negali,padidinti ISO ir viskas ?
Tikiuosi,kad suprantamai parasiau .O tai Liamuna vel juoksis,kad nesamones rasau nesuprantamas
Tikiuosi,kad suprantamai parasiau .O tai Liamuna vel juoksis,kad nesamones rasau nesuprantamas
Man 1/60 tai jau max. O keliant ISO didėja triukšmai.
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 30, 14:06)
Cia vel portretukas
Labai graaaaazu ! Super
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 15:04)
O kam jus vakaro laukiat?As tai uzitraukiu uzuolaidas,arba vonioje isijungiu sviesa ir taip pasidarau vakara
Vakaro laukiu del kitu trugdziu kurie po pietumiego pakilo